- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
frame>24 #21786 üzenetére
Az, nem is kicsit...főleg amiket mesélt a kapcsolatairól...az uccsó kezelésbe csapott át...
Én nagyon erős személyiség vagyok, Ő meg sztem gyenge és dominálnak az érzelmek, mint irányítók és mellé most még ezer más problémája is van, mint Én. Nem akarom erőltetni még a dolgot mivel nem érzem, hogy kéne...Én elhiszem, hogy vannak itt olyanok aki le tudják fordítani mire gondolnak a nők, mikor ezt azt mondanak...de jelen esetben Én látom, hogy ezzel az "erőszakos" viselkedéssel nem érnék el semmit...ismét elutasítás lenne.
Pár találka után viszont tényleg el kell vele beszélgetnem a hogyan továbbról, mert ez így nekem lesz később szar.rarri: Egyszer már elutasított, most meg lelkileg nincs olyan állapotban, hogy bízni tudjon bárkiben is...szóval tuti az elutasítás...komoly érzelmi kapcsolatba volt egy sráccal, akit hirtelen bevágtak a börtönbe, ebből belehajszolta magát egy másik kapcsolatba...a srác 2 nőt tartott egyszerre, az uccsó randizgatós gyerek meg kihasználós volt és hagyta a csajt Ő utána futni...ez kb fél év alatt...nem hinném kapcsolatra vágyna, de azt se hiszem, hogy csak egy jó beszélgető partner vagyok, ahogy Ő mondja.
fokukac: Igen akadnak...de csak ritkán vagyok bajban.
Sokszor voltam mankó és sok havercsaj van a környezetembe...de Ők nem viselkednek így...pedig van aki 6-7 éve ismer, de mégse viselkednek így....és most kicsit zavarban vagyok mi is lenne a legjobb döntés.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged