- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Szakítottunk barátnőmmel. Büszkeség
Szóval szakított velem.
Mint kiderült nem szeretem eléggé és neki ilyen kapcsolat nem kell. Megértem és jogos a dolog.
Úgy érzi kihasználtam. Valahol lehet igaza van? Magam sem tudom, hogy csak azért hiányzik, hogy legyen valaki vagy azért mert ő az, aki.
Feltehetőleg tényleg jobbat érdemel nálam, olyat aki tényleg szereti, mert be kell látnom valahol tényleg hiányzott részemről valami plusz érzelem. Igen feltehetőleg már korábban nekem kellett volna véget vetnem a dolognak, de az ő szavaival élve "féltek, hogy nem lesz más és ez így kényelmes volt".Sosem nyíltam meg neki teljesen; nem tudom kinek tudnék. S ha már már úgy is éreztem, kinőttem mégis csak maradtak tüskék és belül egy rosszabb rész a depresszív tinédzserkoromból, amit teljesen még mindig nem tudok megfejteni mitől volt, vagy csak nem merem
.
Fél nap agyalás mennyi érdekes dolgot a felszínre hozhat, meglepő. Úgy tűnik még magam sem ismerem magam eléggé.De kis érzelgős lettem
Nem tudom minek írom ezt le hisz' még majdnem nekem is zavaros, de jól esik leírni.
Hátha Cs.Orsolya tud valamiféle diagnózist felállítani, tanácsot adni.Mondjuk 20 mondatból úgyis lehetetlen tudom.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Politika
- Elden Ring
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest