- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Szakítottunk barátnőmmel. Büszkeség
Szóval szakított velem.
Mint kiderült nem szeretem eléggé és neki ilyen kapcsolat nem kell. Megértem és jogos a dolog.
Úgy érzi kihasználtam. Valahol lehet igaza van? Magam sem tudom, hogy csak azért hiányzik, hogy legyen valaki vagy azért mert ő az, aki.
Feltehetőleg tényleg jobbat érdemel nálam, olyat aki tényleg szereti, mert be kell látnom valahol tényleg hiányzott részemről valami plusz érzelem. Igen feltehetőleg már korábban nekem kellett volna véget vetnem a dolognak, de az ő szavaival élve "féltek, hogy nem lesz más és ez így kényelmes volt".Sosem nyíltam meg neki teljesen; nem tudom kinek tudnék. S ha már már úgy is éreztem, kinőttem mégis csak maradtak tüskék és belül egy rosszabb rész a depresszív tinédzserkoromból, amit teljesen még mindig nem tudok megfejteni mitől volt, vagy csak nem merem
.
Fél nap agyalás mennyi érdekes dolgot a felszínre hozhat, meglepő. Úgy tűnik még magam sem ismerem magam eléggé.De kis érzelgős lettem
Nem tudom minek írom ezt le hisz' még majdnem nekem is zavaros, de jól esik leírni.
Hátha Cs.Orsolya tud valamiféle diagnózist felállítani, tanácsot adni.Mondjuk 20 mondatból úgyis lehetetlen tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged