Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Szakítottunk barátnőmmel. Büszkeség Szóval szakított velem.
Mint kiderült nem szeretem eléggé és neki ilyen kapcsolat nem kell. Megértem és jogos a dolog.
Úgy érzi kihasználtam. Valahol lehet igaza van ? Magam sem tudom, hogy csak azért hiányzik, hogy legyen valaki vagy azért mert ő az, aki.
Feltehetőleg tényleg jobbat érdemel nálam, olyat aki tényleg szereti, mert be kell látnom valahol tényleg hiányzott részemről valami plusz érzelem. Igen feltehetőleg már korábban nekem kellett volna véget vetnem a dolognak, de az ő szavaival élve "féltek, hogy nem lesz más és ez így kényelmes volt".Sosem nyíltam meg neki teljesen; nem tudom kinek tudnék. S ha már már úgy is éreztem, kinőttem mégis csak maradtak tüskék és belül egy rosszabb rész a depresszív tinédzserkoromból, amit teljesen még mindig nem tudok megfejteni mitől volt, vagy csak nem merem .
Fél nap agyalás mennyi érdekes dolgot a felszínre hozhat, meglepő. Úgy tűnik még magam sem ismerem magam eléggé.De kis érzelgős lettem Nem tudom minek írom ezt le hisz' még majdnem nekem is zavaros, de jól esik leírni.
Hátha Cs.Orsolya tud valamiféle diagnózist felállítani, tanácsot adni. Mondjuk 20 mondatból úgyis lehetetlen tudom.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest