- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Próbáld meg AVG Antivirussal, a DOS (vagy milyen) felületről elérhető parancsokkal úgy lehet leellenőrizni, hogy win kikapcs. Bár nekem eddig még sosem talált semmit...
Thomas007: Telepítsd újra. Avast sem rossz, de pár óra aktív fertőzgetés után jópárat beengedett nekem, mag NODegyet sem. -
Benmartin
senior tag
2 fizikai lemez vagyis nem a c: meghajtó. mondjuk nem tudom hogy a nod mire mondja hogy fizikai lemez nem hiszem hogy parícióra használja de az is lehet hogy egy cd meghajtót néz fizikai lemeznek vagy akár egy virtuális meghajtót.
azt javaslom szedd ki ezeket ha vannak ilyenek. hány hdd van?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
na most azt írja a nod;hogy a második lemez aktív boot szektora...bla...bla,inkább belinkelem.
[link]
Ez most mi a szent szar;mert már nagyon idegesít.
A c:-n lévő boot fájlok rendben vannak;nem tudom hogy melyik a második lemez.
Ha tudom akkor mi a teendő?Formázzam meg?De melyik partíciót?Vagy az egészet partícionáljam újra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így használod a ChatGPT-t
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest