- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Egy régi badsectoros 10Gb vinyónak ami most is már vagy 3 éve a szekrényem hátuljában csücsül, már úgyis mindegy, csak kipróbálnám. Múltkor csináltam ilyet CounterSpy 15 napos próbaverziójával, és én legalábbis nem találtam utána semmi spy-t vagy testvéreit, főleg nem egyéb irtókkal. (Kár, hogy nem free progi...
) De asszem ezzel nem fogok ilyeneket művelni, tényleg, mert találtam néhány ilyesmi tesztet neten, most minek szenvedjek vele én is...
Kíváncsi vagyok, ha jól belejön az ESET, mennyire fejlesztik egyre hatékonyabbra majd az ezirányú védelmet.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Tehát hogy ezeket mind irtja? És ha igen, mennyire megbízhatóan, mit lehet erről tudni, esetleg tapasztalatokból? Bár lehet, csinálok majd egy próbarendszert egy régi vinyóra, telenyomom szeméttel és kilövöm rá a NOD-ot, próbaképp
Ha már mostanában ennyit telepítgettem a hibás winchester miatt, egy Win telepítés az üresjárati időmben ide vagy oda, nem számít...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nekem olyan kőkorszaki elképzelésem volt, hogy ezt csak úgy lehet installálni, hogy fogom a kapott CD-t, feltelepítem, majd a kapott jelszóval tölthetem a frissítéséket a megadott szerverről...
Hála Istennek (és a NOD32 készítőinek), akkor ez nem így működik.
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest