Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Lehet.
Ha jól értem akko most nod32-be kikapcsoltad a spyware-t és ad/spy-ra ad-watch-ot használsz. Az sem rossz.
Nekem nod32-be minden be. És néha felteszem a counterspy-t és azt nem aktiválom. De volt hogy nod32 és c.spy is aktiválva volt egyszerre és nekem mégsem volt semmi gondom. -
ez_meg_emaz
őstag
Hát én nem bízom 100%-ig a nod spyware szűrésébe bár elfogult nod32 használó vok és szerintem egy isten progi. Én a counterspy-t javasolnám spyware-re.
Nekem volt egyszer oan hogy nod32 megtalálta a spyware-t de törölni nem tudta, ekkor egy vírusirtó program író(egyébként ő tesztelte a v2-es magyar nod32-t) csávó ajánlotta a counterspy-t. Az faszán le is szedte. De a c.spy oat is megtalál ami csak gyanús. De szerencsére jelzi hogy meik mennyire veszélyes. -
Steelheart
senior tag
Minden erre vonatkozó beállítás megtalálható a manuális keresés ''Akciók'' beállítási fülénél. Ha van lehetőség rá, akkor beállítasz első akciónak Vírusirtást, aztán ha az nem lehetséges, akkor Törlést, és ha az sem megoldható, a program csak akkor dob külön üzenetet - ha az általános beállításokban be van állítva a csendes üzemmód. Így beállítva zavar a legkevesebbszer fölöslegesen.
Hangokról nem tudok, de pl. a riasztásokat elküldheted más alkalmazásba, és ott beállítzhatsz neki külön hangjelzést. (Pl. MSN-be is lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Milyen routert?
- Cyberpunk 2077
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest