- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Alap esetben én is utánajárok mindennek, amit veszek, legyen az játék s belőle gameplay, review, vagy bármilyen technikai eszköz. Ugyanakkor sokan nem így tesznek, hanem bemennek a boltba s megveszik azt a tv-t, amit ajánlanak nekik, megveszik azt a játékot, amit ajánlanak nekik, hallottak róla - s ez esetben igenis fontos az a steam page. Ugyan én is elítélem valahol ezt a mentalitást, de nyilván valakinek nincs kedve/ideje/energiája/hozzáértése (lol) ahoz h utánajárjon ezeknek a dolgoknak. S ők bizony igencsak sokan vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest