- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
baphomet #1036 üzenetére
Engem az tévesztett meg, hogy soxor azzal a sárga lézert fellövő keresővel keresek. Mit kíván keresni? Transmission. Kiadja találatnak az épületet, aztán megyek oda, ezek szerint az observatoryt is transmissionnak veszi...
Egyébként megállapítottam, hogy nem egzotikus elemek közül nikkelt a legnehezebb találni. Bolygón még nem volt szerencsém hozzá, kisbolygókon igen, de ott is általában vas, iridium, arany, emeril, réz jön belőlük...most is hülyét kaptam, vagy 15 percig rohangáltam az aszteroidák közt, de egy gramm nikkel sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest