- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz
Brett001 #1039 üzenetére
Nekem eddig, ha transmissiont kértem, akkor adott observatory-t, beacon-t és transmission tower-t is. Ráadásul nem is mindig tudni, hogy mi lesz a vége. A legutóbbi esetben mikor valóban transmission tower-t kaptam, akkor az üzenet advanced lifeform detected volt a célpontnak pedig shelter-t írt ki a házikó ikon mellé.
A low flight modnál vigyázni, mert sérül hajó, ha bárminek nekiütközöl. Még a fáktól is. Pajzs nélkül hajóval egy perc alatt kinyírtam magam.
-
Enton
addikt
válasz
Brett001 #1039 üzenetére
Mindig mikor valami kéne az nincs, én a legutóbb aranyért mentem 3 rendszerben a 3.dik bolygón végre volt arany, volt vagy 1 óra mire ráleltem. Én nikkellel is találkoztam már nemegyszer felszínen. Talán iridum amit még nem látam így.
Nemrég találtam egy jó kis bolygót:
Szanaszét gravitino ball-okkal egy zsebrerakás után rögtön 3-as körözés. Egy fuvart azért megszedtem kb 1millát hozott de nem érte meg az sem, csak a móka miatt volt jó, nameg mikor felszálltam a bolygóról rögtön 2 majd 4 majd 4 sentinel hajó jött rám amit már nem tudtam kilőni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest