Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Hát nem tudom... Szerintem max mint gyűjtői ritkaságok jöhetnének szóba, de magukért a játékokért nem venném őket. A Steamworld játékok jók voltak, a Fast Racing Neo is beszerzendő darab volt, még az Axiom Verget is egy érdekesebb kísérletnek tartom, azt is megszereztem. De ezek valahogy kevéssé mozgatnak meg.
-
ldave
félisten
Ismerem jól a helyzetet, csak viccből írtam amit. Amikor lehetett még, elég sok japán és Nintendo témájú hírt írtam ide, láttam hogy szinte senkit nem érdekelt, legalábbis a többihez képest.
Amúgy meg nem értem miért egyedül viszed a hírrovatot, a többi oldalon nem így megy ez.
-
Az offtopic-ban akartalak is dicsérni, hogy tőled nagyon gyorsan kapunk híreket, csak nem akartam elírni a nick-ed, ezért visszapróbáltam keresni, de közbejöttek a gyerekeim, talán 150 hozzászólásra néztem rá, lehet figyelmetlenül.
Nem szoktam rákattintani a N hírekre (ahogy az általam szintén dicsért nintenblog-ot sem gyakran olvasom), mert általában már olvastam őket, valamilyen általam követett nem magyar oldalon vagy e-mail-ben. De azért van, hogy tőled előbb látom, riszpekt. Szívesen kattintok akárhányszor, ahová kell, ha ez fontos - nem tudtam, de gondolhattam volna.Sőt el is olvasom.
Közben látom, hogy ayo és sirandrish már nagyjából megírták, amit próbáltam itt kinyögni.
Előre is megköszönök minden jövőbeli hírt is, ha van még erőd hozzá.
Idő hiányában főleg olvasok, keveset írok, sajnos... bár nem biztos, hogy a közösség bármit is veszít ezzel.
-
ayo
veterán
pont ezt akartam leírni, hogy itthon van pár fan, de sokszor én is azt érzem, hogy teljesen fölösleges komoly szakmai cikket írni ezekről vagy egyes hírekről, mert tartalomtól függetlenül nem érdekli az embereket, szóval én teljesen megértem miért nincs több. a blogon mondjuk tudja ezt mindenki és tényleg csak fanatizmusból toljuk, de az megint más... néha ki kell engednem nekem is a gőzt 5-10 oldalban

stat:
devil_s_third 1034
mario_party10 818és igen ott a nintenblog, amin kb. minden hír megvan (szerintem néha gond is, hogy a pletykákról is szó van), de ha véletlen nem jönne szembe valami facebookon, aminek 5% esélye van, akkor ott meg szoktam találni mindent.
tudom van még pár nintendós fan oldal, de igazábl nem sok értelmét látom a már fent leírtak miatt. én simán összeraknám ezeket egybe és jól megtolni, ami szerintem igazi win-win lenne, de hát ebbe nincs beleszólásom

-
Sirandrish
legenda
Az a baj hogy nagyon magadra veszed. Nem hiszem hogy neked kéne még ezt is kisajtolnod magadból, hisz így is rengeteg cikket raksz ki.
Azt meg értem és tök egyértelmű is volt számomra hogy egy N hírre nem ugranak annyian mint az aktuális CODra. De akkor ezek szerint a PH-nak 500 ember nem ember? Nekik nem éri meg cikket írni?Biztosan tudod hogy szoktam írni cikkeket/élménybeszámolókat Ayo blogjára. Gyakorlatilag a legkevésbé olvasott cikkek a Nintendo féle Yoshi és társai, de én is (és szerintem Ayo is) úgy van vele hogy annak a pár száz embernek is legyen valami akit esetleg érdekel.
Nyilván nem keverem össze a PH-t egy hobbi bloggal hisz nem egy kategória a kettő, viszont azt szomorúan olvasom hogy eképpen vélekedik a lapcsalád.
-
ldave
félisten
1 milla körül jár Japánban. Igazából csak annyi lenne itt a lényeg, a sokak által negatívként beállított végtelen folytatások között a Nintendo letett az asztalra előzmények nélkül egy olyan játékot mely világszinten sikeres tudott lenni, olyan exkulzív nagyágyúkat megelőzve mint a Halo 5 vagy a Bloodborne.
-
90 USD.. ráadásul ha jól értem ez USA only, EU másfajta special edition-t kap. -
ldave
félisten
Rengeteg megható alkutás született Iwata emlékére. Tele van a Twitter, a DeviantArt és még biztos sok más oldal is.

Most megint ránéztem ezekre és újra elfogott a szomorúság
Tegnap este is elkezdtem olvasni a különböző oldalak megemlékezéseit az életéről, de csak rossz kedvem lett tőle, szóval inkább játszottam kicsit a Wii U-n. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Inkább az F-Zeróval szokták párhuzamba állítani, ha már Nintendo platformon vagyunk. Abban is inkább rá hasonlít, hogy nincsenek benne fegyverek, mint a Wipeout-ban. Egy kicsi, de nagyon profi csapat készíti, nyilván alacsonyabb költségvetéssel, mint az F-Zerót. Ennek ellenére nagyon jónak ígérkezik, a Shin'en-től különösebben rossz játékot nem nagyon láttam még.
-
ayo
veterán
tökre ezt érzem én is, a leggyengébb free to play játékban több a cucc, viszont ebben lehet ilyet is!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Mester tavalyi interjúja nem igazán támasztja alá ezt a híresztelést.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Viszonylag sokan kérték, és kezdetben a Wii U is volt az első hozzáférhető új asztali konzol, amire fejleszteni tudtak (úgy rémlik, elkezdték X360/PS3-ra is, de azt hivatalosan is lefújták menet közben). A probléma itt a kommunikációval van, eddig végig csitították a kedélyeket, valahányszor dátumot halasztottak, majd pedig huszárvágással bejelentik, hogy mégse várjon tovább senki. Ez azért minimum egy amatőr lépés, akárhogy is nézzük. Igaz, hogy az nem szimulátor, de a Shin'en játékára például kíváncsi leszek, ők mit tudnak majd produkálni száguldás terén.
-
Nem lesz abból semmi sajnos szerintem, Bell (fejlesztő studió vezetője) azt mondta:
"So we’re playing a waiting game at the moment and yes, economics do come in to it.”Which means the game is doing so bad on the Wii U, they are hoping that Nintendo will announce the NX at E3 so they can officially cancel the Wii U version and develop it on the NX.
Akkor szívnak, ha a Nintendo nem mond semmit az NX-ről az E3-on (nem akarnak mondani semmit az előzetes hírek szerint)... akkor be kell jelenteniük a félkész wiiU verzió törlését, "de van egy jó hírünk" nélkül

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital gép EA FC 26 játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 pro 2 TB 2 gyári karral 2030-ig Extra garancia a mediamarkt-nál
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép EA FC 26 játékkal, 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon majom 

XBox 360-on ezzel nyitottam (meg a Halo Wars, ami tudomásom az egyetlen valamire való RTS konzolra - ez ügyben javaslatokat várok)
)

Dr.F.E.R.I.