Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
celafat
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Igen, én is azt látom. Forrasztgatni nem szeretnék, nem is tudom mit kellene. De a mókóláshoz is kellene előtte egy tablet, de ha lenne, akkor nem kellene szenvedni sem vele. A gond csak az, hogy külön nem nagyon lehet kapni, ha igen, akkor meg ott van az ára mint jóformán géppel együtt. Ahogy nézem, ebből utángyártott sincsen.
-
szika87
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Sajnos igen, eltűnt néhány h.sz. a közelmúltból
Na de a lényeg hogy újra itt vagyunk
Hétvégén bekapcsoltam a gépet, és játszottam kicsit a Mario kart 8-al, és a Splatoon 1-el, meglepő, hogy milyen gyorsan megtelnek a lobby-k és hamar lehet játszani.
Jó hogy a Pretendo életben tartja az online játékot.
-
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Hello,
Valószínűleg az van amit írtál. /hackelt lehet/
Mert 128GB -s pendrive van hátra dugva /Kingston/ és mikor néztem a Nintendo oldalán hogy kell át másolni ott azt írták csak 32GB -tud a Wii U.
Így viszont nem tudom most akkor mi merre.
Azt néztem elől is van sd kártya betéve. Biztos én tettem bele, de már nem emlékszem az mi. A srác segített és ő mondta mit hogyan kell. De már nem tudom mi mi. Elfelejtettem.
Switch megjelenése után pár hónappal vettem a Wii U-t.
Akkor segített, azóta meg csak játszottam.
Nem sok játékom van, csak exclusive címeket vettem.
Valószínűleg a 128GB -re is rá tudnám másolni a Zeldát.
/Zelda Wind Waker játszott vele valaki? Pár éve elakadtam és valamiért félre tettem, de nagyon jó játék/ -
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Nem adta meg a felhasználói adatokat. Csak ott van, és amíg ott van az a felhasználó addig tudom játszani a Zeldát.
Azt mondta nem kell neki mert ezért is adta el a konzolt.
Nem hdd-t dugok rá csak 128 GB pendrive-ot, annak nem kell extra.
Most meg egy 32 v 64GB -t akarok rádugni a Zeldának.
Ami érdekel az a pár játék meg van.
Van Wii Mario-m, is rá de fura a wii kontroller.
Nagyon nehéz párosítani. Ha parkosítottam utána nincs gond a játék alatt. Csak megtalálni nem akarja.
Pedig a 2ik részét is meg akartam venni. /Mario galaxy 2/
Wii játékok nagyon olcsók
Majd megírom sikerült -e átrakni a Zeldát. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Már kívülről fújom a hibakód táblázatot, annyiféle hülyeséget feldobott már. Annyi update történt, hogy késő este már azt is kitalálta, hogy a bankkártyám se jó, vegyem fel a kapcsolatot a kibocsátóval (persze). Aztán jött az ötlet, hogy van nekem egy pókhálós paypal fiókom is, ahhoz elvileg bankkártya sem kell. Beléptem, felfrissítettem az adatokat, mert már se a kártya se a folyószámla nem az aktuális volt már. Böngészőben erre is kiírt valami többsoros hülyeséget, úgyhogy látszólag zsákutcába futottam. Aztán végső lehetőségként megpróbáltam ugyanezt a Switch eshop felületén (amin párhuzamosan ügyködtem) és ott csodák csodájára sikerült feltöltenem egy kis és egy nagyobb összeget is. Aztán elkezdte kiírogatni ez is, hogy megtelt a keretem, és most reggel is még ezt írja ki. Úgyhogy kapva az alkalmon, a hiányzó játékokból letöltöttem gyorsan három nagyobbat, amiket úgy a leginkább fájlaltam. A maradék már annyira nem üt szíven, de két nagyobb feltöltéssel még le tudnám rántani azokat is. Jó lenne már ezt az egész eshop mizériát elfelejteni, már lassan a kormányablak is használhatóbb mint ez.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Most utánanéztem én is, mi is ez az egész. Nálam ilyen hiba nincsen, de nekem a Wii U folyamatosan áram alatt van, akkor is ha nem használom. Ha tényleg a memóriachip okozza, akkor tényleg gáz, főleg ha olyan cellák halnak meg, ahol maga az oprendszer írna/olvasna valamit. Van egy nem használt tartalék gépem, lehet azt is megnézem majd, mi van vele. Külföldi fórumokra írtak olyan felhasználók is, akiknek nem kritikus helyzetben fordul elő, hanem pl csak egyes játékoknál. Ez még a jobbik eset, mert pár trükköt még be lehet ilyenkor vetni.
-
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Ha nem ütközik a szabályzatba, akkor itt van a raspberry féle megoldás.
Nem próbáltam, és nagyon reménykedem, hogy nem is kell
Viszont érdemes a videót és a file-okat leszedni, ha törölnék valami okból. -
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Sajnos nem tudok vissza menni az időben bekapcsolgatni.
Ezért kérdezem, ha benyomom és előjönne.
De a bekapcsolgatás se tuti megoldás. Sok helyen írják.
Rpi pico -val van egy javítási módszer a hibakódra, de nem tudom minden esetben működik e -
Kai_Rong
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Tavaly volt nálam egy XBox 360 egy Witcher 2 végigjátszás erejéig kölcsönben
Nincs bajom vele, viszont mivel elsősorban japán játékokkal játszom, ezért az XBox exkluzív kínálata nálam nagyon minimális kivétellel gyakorlatilag full érdektelen. Az az egy kivétel is az Ori, de azt Steamen is végig tudom nyomni. Multiplatformot tökéletesen visz a PS4 Pro, ezért nincs nagyon értelme egy XBox One-t is tartani otthon. -
törölt tag
válasz
koncsik
üzenetére
Már minden oké. Másodszorra lejott és siman fel is ment. Köszi mindenkinek.
Másik téma. A Nintendo switch az új megeri az árát? Konzolvilag 110 körül mozog. Asszony imádja a Máriót és csak ezen van. Ugye most elovettuk a wii u t de ez olyan régi és lassú szegény gondoltam beruhazom egyre majd karácsonykor. -
-
mirci18
addikt
-
nintencs
csendes újonc
válasz
koncsik
üzenetére
A gamepad kényelmetlen, batár erre a célra, nem is próbáltuk. Meg hát ezért vásároltuk mikrofont.
Settings-ben nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
A Sing Party-ban működik rendesen, külön beállítás nélkül is.Gugliban is csak néhány panaszt találtam, hogy Just Dance nem működik a mikrofonnal, de semmi megoldás.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Konkrétan csak Wii U játékokkal próbálják eladni, de az indie játékok java része (Shovel Knight, Little Inferno, HR Machine, Isaac stb) is újrahasznosított cuccok eddig. A Little Inferno például az egyik legelső eShop játék volt Wii U-ra. Az E3-ra leszek kíváncsi, szerintem a Virtual Console-t akkor élesítik be rajta.
-
woros
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Igen, PC-n aztán megszedik magukat az biztos. Ugyan már, kamu duma ez a fejlesztéses írás, de ezt már leírtam egyszer. Reggel kipróbáltam a játékot meló előtt, egész jó, de a Wii U is elbírta volna szerintem 720p-ben, mert grafikailag azért nem nagy szám. A Super Mario 3D World-el vetekszik szvsz.
-
-
-
ldave
félisten
válasz
koncsik
üzenetére
Amúgy sikeres volt a tegnapi menet
Kicsit finomítottam a csapaton és a felszerelésen, így már leküzdhető volt a boss. Zseniálisan adagolja a tartalmat a játék. Van a Session attack, ami azt jelenti, hogy a három fős csapatból egyszerre tudnak többen is támadni. Például az egyik szereplő eltol egy Jégvarázst , amire egy másik karakternek van egy kombója és erre tud a harmadik karakter is válaszolni. Aztán amikor már ez kezd kevés lenni az ellenfelek ellen, akkor bejön egy olyan mechanika, hogy az épp kispadon lévő karakterek is bekapcsolódhatnak ebbe, növelve a kombó hosszát. Persze ezek mind-mind gyors animációk, szóval egyáltalán nem érződik lassúnak a játék. -
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
tassyu
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Nem pesten élek, vidéki bolt volt.
576-al kapcsolatban megjegyzem, sokszor tapasztasztam, hogy maguk sem tudják mi van raktáron üzleteikben. Webáruházban nem jelzett, boltban fizikailag mégis van, de ott is megesik, hogy az eladó sem tudja mit kaptak.Előbbin kívül, így volt hetekig /van még mindig?/ ez pl. az új Skylanders rész figuráival.
Annyira nem rajongok a nintendóért, hogy ennyi pénzt adjak, egy ilyen butuska eszközért.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox One Fat 500GB
- Xbox Wireless headset
- Powkiddy X28 Android kézi játékkonzol - Hibátlan, újszerű állapot + Extra hordtáska + Ingyen posta!
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.F.E.R.I.