Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
Goldwin
üzenetére
Ki is próbáltam, viszont most már saját magam is láthattam a grafikáját. Mindenek előtt aki max. élményt akar az ne TN paneles monitoron (hiába LED) kezdje el, mert ott nagyon fakó az egész világ, egybemosódik minden. Ahogy átraktam S-PVA paneles TV-re (azt hiszem az van benne) a tágas tér életre kelt, megtelt színekkel (a monitoron az RGB tartomány is jól volt beállítva a Wii U-hoz). A felbontás nagyon alacsony, biztos, hogy 720p vagy még lejjebb, de azt nem hiszem, a textúrák tényleg elég low szinten vannak és pl. hegyoldalba mintha odahánytak volna, de a színes táj és a füves rét jól néz ki. A Switches verzióról majd nézek videót, hogy mennyi a különbség, mert nem érdekel a játék, csak kíváncsi vagyok/voltam a grafikai különbségekre.
Végül annyi, hogy ha 1080p 30fps-el futna a játék, akkor az talán ellensúlyozná a textúrák milyenségét. Igen valóban emberi színe van Linknek, ahogy a trailerekben látszott, nem tudom a Switchesben tényleg kék lesz-e vagy nem tudom már milyen volt, de elütött a kettő annyi biztos. Az arca elég megvilágított, kicsit cell shaded beütéssel. A látótávolsággal nem volt gondom, elég messzire el lehet látni, csak a felbontás miatt kb. mindegy is ez a része. Anti-Aliasingot nem véltem felfedezni, a lépcsők jó recések. Ettől független biztos nagyon jó játék és szerintem így is teljesen jól játszható a Wii U-n is.
Nem rakok sehova spoilert, nem a játékmenetről írtam.

Ja igen, wii classic pro controllert és wii mote-ot nem támogat, mivel nincs Wii U pro controllerem így azt nem tudom, de gondolom azt csak igen.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Goldwin
üzenetére
A problèma ezzel a premierkor való vásárlással amit írsz azon belül is a Wii U árával hogy ez azóta sem csökkent annyira drasztikusan.
Most nem azèrt a kèt fillèrèrt de nèzd meg pèldául a konzolstúdióba a Wii U gèpeknek az árait. Az a Mario and Luigi pakk ami nekem is volt 89990 forintba kerül. Hozzáteszem amikor èn vettem egy másfèl èvvel ezelőtt akkor is ennyi volt az ára.
Tisztában vagyok vele hogy innen 1-2 emberke kifogott jó áron sima 8 gigás bundle-t de ezt most ne vegyük ide mert rövid ideig lehetett kapni. Azt nèzzük ami fixen kapható. Meg aztán az is poèn hogy csinálták a basic meg a prèmium verziót.
Ezèrt az árèrt ezzel a hárdverrel alapból csak prèmiumnak kellett volna lennie. 
-
ayo
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
de mi szerinted ami nem logikus? mert hogy nem fejted ki, csak ilyeneket írsz, azzal nem sokat lehet kezdeni. de ok leírom neked még egyszer átfogalmazva:
az elején bíztam hogy jó cuccokat csinálnak, hisz Nintendo, mindig egyedi volt és kihasználta a hardver adta lehetőségeket.. na itt most nem történt ilyen, így amiért "pluszba fizettem" az egy nagy kalap.... eközben hardverileg, mert 1-2 év után bebizonyosodott, hogy mennyire kevés.
Szerintem messze nem ért ez 100K-t a többi konzolhoz képest. Ez egy Wii HD pár remake játékkal

-
horkovy24
senior tag
-
boost
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
Dehogynem távolodhatna el.
IBM készített anno egy csomó órát, mérleget, kézifegyvert, légvédelmi ágyukat, szinte mindent, amire épp igény volt. Most a videójátékok korszakát éljük, de ahogy ez változni fog, a cégek is változni fognak.Nintendo:
Kapásból, mert nem videójáték cégként alapították, hanem kártyajátékkészítőkként kezdték. Sőt, foglalkoztak Taxi-üzemeltetéssel, órákra kiadható szerelemhoteleket üzemeltetett. De pl a mai napig készítenek táblajátékokat. -
ldave
félisten
válasz
Goldwin
üzenetére
Bár ez már erősen offtopik, de nem lehetetlen a dolog. Ott van pl az IBM, mely egykoron a legnagyobb számítógép gyártó volt a világon, majd 2005-től kezdve szép lassan profilt váltott az egész cég, eladva a hardver üzletágukat a Lenovo-nak és azóta is él és virul a cég, másra fókuszálva.
-
Geryson
addikt
válasz
Goldwin
üzenetére
Na megjött a game, de bizony ez nálam nem megy. Azt mondja, hogy kell hozzá sensor bar (ez mondjuk még lenne, de dobozban mert nekem eddig nem kellett) és sima Wii controller. Most tényleg emiatt vennem kell egyet?

koncsik: Megnéztem megint, nem tudom törölni, kéri a kódját (az 1111 nem jó). Sőt most már ott tartunk, hogy ha arra a userre akarok váltani, akkor is kéri a kódot, amit e-mailben küldtek "nekem".
-
Geryson
addikt
válasz
Goldwin
üzenetére
Wow, királyság, ezt gyorsan meg is vettem.
Nézegettem róla videókat, nem egy őrület, de kis gyerkőcnek talán nem lesz rossz. Végül is ennyit egy Mekiben is elverek (ha mégsem jönne be). 
koncsik: Én csináltam egy felhasználót, van összekapcsolás is és mégsem tudom törölni. Otthon csinálok majd képet és megmutatom, hogy mi a gond.
-
Geryson
addikt
válasz
Goldwin
üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Hol lehetne ezt megvenni? Megy ez Wii U-n is?
Más: Akitől megvettem a Wii U-t, annak már nincs meg a száma és a userét ugye nem tudom törölni, mert kér valami kódot. Küldözgetem szorgalmasan neki az üzeneteket a jelszóemlékeztetővel, de gondolom neki sincs már meg az én számom. Ilyenkor?

-
mirci18
addikt
válasz
Goldwin
üzenetére
Talán azért mert látjuk rajtuk hogy akarnak is tenni a játékosokért.
Reklámokkal kiadványokkal kitelepülésekkel stb.Adj nekik egy esélyt remélhetőleg 2-3 éven belül valamennyire megreformálják a konzolbolti megjelenéseket ellátottságot és árakat.
De mint már írtam ehhez a Nintendonak is szüksége lessz egy szemléletváltásra. -
ayo
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
bár megválaszolták feljebb a kérdést, de azért berakom ezt is, mert gondolom akkor esélyes hogy ezeket se láttad... na ilyet nem tudtam volna elképzelni a régi forgalmazótól.
(#9624) mirci18: nem is kell annyira figyelni, hiszen, ha nintendót szereti, akkor ezek mindenhol ott vannak.
Mellesleg mikor volt olyan, hogy egy meg nem jelent játékot előbb kipróbálhatsz itthon? Soha. Szerintem nagyon kitettek magukért.
-
mirci18
addikt
válasz
Goldwin
üzenetére
Ha figyelemmel kiséred az eseményeket akkor rájössz igen.
Több ízben segédkeztek versenyek rendezésében konzolboltokban.
Ahol játékokat reklámkiadványokat nyerhettél és vagy kaptál ajándékba.
Reklámozzák a Nintendo interneten boltokban gameshow-kon.
De azt ne várd hogy egy év után ellátottabb lessz minden konzolbolt vagy jelentősen olcsóbb lessz egy játék.
Sajnos a Nintendonak eléggé érdekes üzletpolitikája és árazása van ami nem felhasználóbarát. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Goldwin
üzenetére
Stadlbauer konkrétan leszarta, hogy van Magyarországon olyasmi, hogy Budapest Game Show / ma PlayIT. Az új forgalmazó viszi ki a rendezvényre a gépeket. Hirtelen a boltoknak is lett raktárkészlete, Stadlbauer idején konkrétan vadászni kellett majdnem minden "nem mainstream" Nintendo cuccot.
Amíg a Gamepodon voltam szerkesztő, nem tudtunk épkézlában kinyerni semmit sem a Stadlbauertől: hír, megerősítés/cáfolat, tesztpéldányok, semmi. Közösségi kommunikáció a nullához konvergált - ma már az újak derekasan kiállnak ezen a téren is.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Goldwin
üzenetére
Köszi a felhívást, a Wind Waker-t kalandvágyból berendeltem.
Egyik nap írogattuk itt a sok pozitív tapasztalatot a magyar webshopokon történő vásárlásról, kíváncsi leszek a folyományokra. Visszaigazoló email rögtön jött, a kollégák majd telefonon felveszik velem a kapcsolatot (na igen). A kapcsolatot azóta is veszik fel velem, de mondjuk még friss a dolog úgyhogy nem forszírozok semmit. Majd leírom én is a tapasztalatom, aztán majd kiderül, hogy érdemes-e (néha) itthon is vásárolni vagy továbbra is marad a külföld. -
-
válasz
Goldwin
üzenetére
pontosan
(ill. Disney Infinity 3.0 nincs meg és még valami, amire nem emlékszem...az Affordable Space Adventures
- de ez legalább watchlist-hez van adva )
Letöltős a Guacamelee, Stealth Inc. 2, Affordable SA, Steamworld Dig, NES Remix 1-2, Shovel Knight... mondjuk ez utóbbi-t láttam dobozos verzióban Saturn-ban, de lehet abban sem lemez, hanem csak kód van. -
-
válasz
Goldwin
üzenetére
Tényleg van rajta magyar felirat? Megnézem, ha hazaérek.
adalbert1: már régóta 15k náluk a buccaneer edition, nem 27k, de 5-ért érdemes megvenni nagyon, minden szirszar van a csomagban, nekem a szobor megtetszett. Vagy felteheti az ebayre., aki ebben járatos.
Xbox360-ban van kihagyhatatlan ajánlat? -
adalbert1
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
576 Duna Pláza nyitási akció. - itt az AC IV lesz jó áron.
-
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Goldwin
üzenetére
Viszont az iOS vagy az Android nem igazán jó példa, mert ott a hardverek között nincs akkora diferencia, mint egy desktop és handheld konzol között... ugyan úgy kétszer kellene megírni mindent, mert az asztali hardver cuccai a handhelden nem futnának el, utóbbi meg nagy valószínűséggel ótvar lenne TV-n. Azt valószínűbbnek tartom, hogy rá fognak feküdni a Sony féle cross-save és cross-play funkciókra (cross-controller is kellene) és papíron egy architektúrájú lesz mindkét rendszer.
-
Devil198909
tag
válasz
Goldwin
üzenetére
Üdv!Ez különben egy nagyon jó ötletnek hangzik amit Iwata elmondott!Nekem például egy szavam nem lenne ha a 3DS játékokkal is lehetne játszani a Wii U-n!Ugyanis ha magára a Wii U-ra annyi játék nem is jön akkor legalább azokat be lehetne szerezni rá!Super Mario 3D Land,Luigi,s Mansion 2 annyi játékot beszereznék rá!Jó lenne ha ezt már most is el tudnák valahogy érni!

-
boost
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
"Nagyon úgy tűnik, hogy ez az egyetlen járható út.
Hidd el, hogy ez a kivárás többet árt a Nintendo-nak, mintha rövid időn belül a süllyesztőbe küldenék a Wii U-t és előállnának egy új konzollal!"Ilyen nincs, és nem is lesz. Ha megnézed most, hogy hány játék fut 60fps 1080p-ben a nextgen konzolok között, akkor a WiiU nyer. Sose lesz a WiiU egy HC konzol, mert nem annak marketingelik. Sőt, talán a WiiU bukta egyik oka szerintem az volt, hogy ezt megprobálták. Olyan játékok jöttek ki WiiU-ra, ami PS3-ra és XB360-ra is. Ki vesz azért WiiU konzolt, hogy ugyanazokat játszhassa? Most kezdenek igazán jönni a WiiU only cuccok, ami egy kicsit ugyan, de meg is dobta az eladásokat. Nem akarok nagy jövendőmondó lenni, de N-t eddig is a ciklikusság jellemezte, meg most ez lehet, hogy egy gyenge széria lesz, de inkább kevesebb pénzt szednek be most, de nem verik át a meglévő vásárlóikat, és nem csinálnak magukból mégnagyobb hülyét. 3DS is milyen jól beindult, pedig aztán az elég low-tech cucc.

-
Csillag01
aktív tag
válasz
Goldwin
üzenetére
Ez nem kerdes!!! Naná hogy a wii u marad ki.lassan senki nem fejleszt ra semmit a nintendon kivul.a beigert jatekokat is sorra torlik.jo h nem fogy a gep csak a fanok vettek,de mar azok is elfogytak,vagy felnottek.ugy larszik mar a gyerekek se akarnak nintendozni.inkabb bf4 jatszanak v codoznak ps4-en a 12 evesek is.
De nem baj ,nem sokara jon donkey kong majd az helyretesz mindent
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Igaz, ilyen lehetőség csak egyszer van egy évben.
Most nem azèrt a kèt fillèrèrt de nèzd meg pèldául a konzolstúdióba a Wii U gèpeknek az árait. Az a Mario and Luigi pakk ami nekem is volt 89990 forintba kerül. Hozzáteszem amikor èn vettem egy másfèl èvvel ezelőtt akkor is ennyi volt az ára. 

De ha már itt tartunk a super mario bros 1,2,3 nèlkül soha nem kèszülhetett volna el a new super mario bros wii ès az u. De tovább megyek a Donkey kong Country nèlkül a Donky Kong Country Returns sem lett volna soha.

- de ez legalább watchlist-hez van adva )
Dr.F.E.R.I.