Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
tassyu
üzenetére
Semmikèpp nem a gigàk számítanak. Ja ès mielőtt az lenne nem kioktatni akarlak csak mondom.
PS4-re most szereztem be a GTA 5-öt ami azèrt valljuk be ,,elöző generációs" játèk. Nos nem tudom hogy ez optimalizációs problèma-e vagy sem de bizonyos forgalomnál kis akcióval vegyítve kèpes megfektetni a PS4 processzorának számítási teljesítmènyèt a játèk.
Igaz mondjuk ez közel 60 gigàt telepít a gèpre de akkor is csak mult genes játèk. Ezek rohadt gagyi spórolós mobilprocesszorok. 
-
-
boost
veterán
válasz
tassyu
üzenetére
Nincs elállási jog:
m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.
Ezzel te pont tudomásul veszed.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tassyu
üzenetére
Minden EU-ba lokalizált játék a konzolon beállított nyelvhez próbál igazodni, ebben semmi újdonság nincs.
A reg. után az országot visszaállítva a gépben, az eshop pénzneme az marad, ami a regnél meg lett adva.
- Ezt meg nem biztos hogy jól értelmezem, mert utólag (NNID csatolást követően) már nem enged országot módosítani. -
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tassyu
üzenetére
Röviden, amit tenned kell:
1, Állítsd be a gép régióját Angliára vagy Írországra (eurós vagy font árakat akarsz-e, később már nem módosíthatod) System Settings--->Console Information--->Set your country of residence
2, Készíts NNID-t (a régiót utána itt sem módosíthatod, legyen ugyanaz, amit az első pontban beállítottál)
3, Lépj be a MyNintendo oldalán az NNID-vel (NNID neve+jelszava kell ott is)
4, Keress egy jól fizető állást, hogy legyen pénzed sok-sok játékra -
ayo
veterán
válasz
tassyu
üzenetére
feljebb szerintem leírtam már: (#11750)
van magyar, de rossz, Ír shop, ha eurót akarsz, de alacson font miatt ott a UK is. Mindenki ezekben van, magyar max. a zászló miatt jó, másért nem. pc-n nem lehet, csak gépen tudod.
bekapcsolod, ha tiszta új gép, akkor kérni fog adatokat tőled és ott kell megadni a kívánt régiót, de többieknek biztos van linkje, leírása, szóval azt átadom nekik.
-
ldave
félisten
válasz
tassyu
üzenetére
Húha, nem tudok róla, hogy lenne-e magyar eShop, szóval továbbra is az angol/ír/német ami elérhető.
A Nintendo ID-t hozzárendeli a géphez a rendszer, azonban a vásárlások továbbra is a géphez kötődnek valamilyen formában, szóval transzfer kell ha másik gépre költözne az ember (egyszerre csak egy gépen érhető el a tartalom). Egy gépen viszont lehet több ID is és azok egymás tartalmás elérik. Egy Nintendo ID egyszerre lehet aktív egy Wii U-n és egy bármilyen 3DS-en. -
ldave
félisten
válasz
tassyu
üzenetére
Wii U - How to Sync Your Wii Remote - ebben a videóban bemutatják miként megy ez.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME + AJÁNDÉKOK!
- 1tb külső SSD ps4/5 45hó garancia!
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PS4-re most szereztem be a GTA 5-öt ami azèrt valljuk be ,,elöző generációs" játèk. Nos nem tudom hogy ez optimalizációs problèma-e vagy sem de bizonyos forgalomnál kis akcióval vegyítve kèpes megfektetni a PS4 processzorának számítási teljesítmènyèt a játèk.
Igaz mondjuk ez közel 60 gigàt telepít a gèpre de akkor is csak mult genes játèk. Ezek rohadt gagyi spórolós mobilprocesszorok.
= nincs próbaidő, ha megvetted, nem kérheted vissza az árát...

(westend)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.F.E.R.I.