Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
konzolvilágnál rendeltem, kussolnak.

Megrendelés visszaigazolás
Kedves lakatos rozsomák!Köszönjük előrendelésed, melyet sikeresen rögzített rendszerünk.
Legközelebb a termékek megjelenése, beérkezése előtt jelentkezünk.1 db Nintendo Classic Mini NES (Több platform/Gépek) Előrendelhető 19 999 Ft 19 999 Ft
Végösszeg: 19 999 Ft
Megrendelés időpontja: 2016.07.18.
-
tassyu
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Na épp ezt linkeltem most. Itt azt írod van magyar eshop.
Akkor most függetlenül attól, hogy mennyire jó vagy roszz, van magyar vagy nincs?Ha van eshop, PC-ről megtekinthető?
Látom te is benne vagy ezekben. Leírnág szájbarágósan, hogyan kell fentieket beállítani a gépen?
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Hmm, ezt jó tudni - akkor a Splatoon még biztos megmarad, viszont a Super Smash Bros-tól szerintem megválok, a barátaimmal egyszer játszottunk vele, ők inkább casual játékosok, így Fifa/NHL/UFC szokott inkább a program lenni, online pedig esélyem sem lenne.
Azért jó érzés addig eljutni a videojátékok vásárlása/gyűjtése során, hogy beismerjem, hogy van olyan játék, amivel valószínűleg már sose fogok játszani, és csak feleslegesen foglalja a helyet.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Nem tűnik nagy dobásnak, ellenben van egy másik zombis játék, a Zombie Defense. Ez még fél áron is van most, és ahogy belenézegettem az anyagába, egy nagyon fasza tower defense/hold the bridge keveréknek néz ki, sok-sok opcióval megfűszerezve. Ha hazajövök szüretből, szerintem le is húzom.
-
törölt tag
válasz
koncsik
üzenetére
Ha már eshop.. Használt már valaki az ausztrál boltot? A konverziókból számolhatva ott a legelőnyösebb a vásárlás. Én eddig még nem találtam olyan oldalt ahol 1-1be lehetne oda feltöltő kártyát venni.
Amúgy azt néztem, hogy a PayPal rendszerén keresztül EUR és GBP pénznemű feltöltő kártyákat 1-1be lehet venni uplift nélkül. Tehát, lehet, hogy érdemes azt használni.
-
törölt tag
válasz
koncsik
üzenetére
Abszolút van még nagyon sok jó! Én igyekeztem olyanaokat összeválogatni, amivel mindenféle korosztály tud játszani

A Bayonetták, a Xenoblade Chronicles X, az indiek közül az Affordable Space Adventures vagy a Child of Light is kiváló játékok. De ezek szerintem réteg játékok..

Rendben, vettem!
-
ldave
félisten
-
ayo
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
azóta frissült pár játékkal, de nagyjából minden fontosabb cím meg van, ami Nintendo only.
Az oldalon van egy olyan hogy played vagy used to own menü is, tehát az a megvolt, de már nincs vagy kölcsönben lewarezoltad stb...
Wii U-n ebből nekem egy van, a Super Mario Maker, amit szintén írtam már hogy miért is adtam el
Az oldalt most kezdték újra frissíthetni, de olyan még nincs amit mondasz pedig nem lenne rossz. Egyelőre ha rámész akkor írja a pontos verziót: digitális, limited stb. de bejelentkezve sajátodban könnyedén tudod filterezni, csak másét nem valamiért.
Én ezt bírom a legjobban, magyar oldalt tuti nem használnék, de nekem is van egy táblám, amibe azt raktam ami nekem számít meg egy kis extra a retro kollekció miatt.
Gamefaqs-et eleve szoktam nézni főleg a komolyabb kimaxolások miatt, azt néha pipálom ha pont megvan v játszottam vele, szóval ez így pont elég, meg legalább be tudom linkelni, ha kellamúgy HW DLC és MK DLC az össz digitális tartalmam, amíg drága és rossz a rendszer, addig nem hiszem hogy sok értelme lenne. ezek szépen, el lehet adni és hát jól néz ki a többi nintendo gyűjteményem mellett
A lista nem teljes, Steamen eleve van 500+ játékom szóval kicsit nehéz lenne valós listát készíteni mindenről. Ált. ha véletlen felbukkan egy cím, mikor olvasgatom, akkor jelölöm, Nintendót viszont komolyan gyűjtöm, úgyhogy az 99%-ban valós
-
ldave
félisten
válasz
koncsik
üzenetére
Jópár KS játékot (Timespinner, Heart Forth Alicia) támogattam eddig, ezt konkrétan nem, de annyira nem is vonz, Mega Man nekem teljesen kimaradt az életemből, szóval nem pörget a téma. Azoknak is már 2015-ben meg kellett volna jelenni a terv szerint, de még mindig fejlesztés alatt vannak.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
- Sziasztok, Dani vagyok.
- Szia Dani!
- Nem igazán mondanám magam függőnek... de késztetést értek arra, hogy MMORPG-kkel játsszak, lehetőleg minél többel. Immáron kilenc éve WoW-ozok és az első kiegészítő előtt kezdtem érezni, hogy ez nekem kevés, kell a változatosság. Elkezdtem más MMO-kkal is játszani, EVE Online-ban mai napig aktív vagyok, első napon vettem meg a Warhammer Online-t és a szerverek leállításáig előfizettem. Három évig LOTRO-ztam és szintén első naposan kezdtem bele a Riftbe, Aionba, Star Trek Online-ba, SW:TOR-ba, a felújított FFXIV-be, az Elder Scrolls Online-ba és a mai napig rendszeresen játszok mindegyikkel. Akkor éreztem, hogy ez sok és abba kellene hagyni, amikor kezdtem az új, három monitoros csúcskategóriás PC-men kitolni a határaimat. Hatalmas lelki sokk ért, amikor a heroic raid miattam úszott el, mert pár másodperccel később gyógyítottam a tankunkat, mert a második monitoron láttam, hogy az EVE-ben a bányászhajóm drónjai véletlenül megtámadták a seekereket, a LOTRO-ban végzett a karakterem a craft listával, a klántársam küldött egy Skype üzenetet, hogy megnyílt egy elég komoly Rift a capital mellett, tableten pedig rope-ig húztam a 12. kört a HeartStone-ban.
- Hát ez... nagyon komoly történet, Dani. Hogy tervezel ezen változtatni?
- Igyekszem egyre jobban elszoktatni magam a játékoktól. A mára free-to-play MMO-kban nem hosszabbítottam meg az előfizetésem, WoW-ban megvettem az első Tokenem, EVE-ben pedig beaktiválom pár PLEX-et, amiket eddig csak gyűjtöttem befektetés gyanánt és hat évnyi PLEX van az accountomon, HearthStone-ba pedig már két hete nem vettem kártyacsomagot.
*szolid taps*
- Várj, biztos, hogy ez elég? Ha jól értem, akkor csak anyagiakban húzol határt. Mi lenne, ha pár játékkal nem játszanál?
- Attól tartok, hogy ezt nem tehetem, Dave. Mindjárt itt a WoW: Legion és még három karakteremnek kevés az iLvl gearje. EVE-ben nyakunkon a Citadel kiegészítő és elkezdtük gyűjteni a nyersanyagot és építenem kell Titánokat a védelmére, mint gazdasági miniszter a cégben. HearthStone-ban most jobban rá kell állnom a gold farmolására, hogy nem fogok csomagokat venni, LoL-ban még küzdenem kell, hogy Diamond 1 ligából felkerüljek Challengerbe a szezon végéig, World of Tanksban ingyen lehet egy prémium tankot megszerezni és számításaim alapján 128 menetet kell még játszanom hozzá 1900WN8 értékelés felett, a többi MMO-ban meg pár funkció inaktív lett előfizetés nélkül, ami szintén megnehezíti a dolgom. -
Faterkam
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Azt leszámítva, hogy nálunk az első fellelkesülés után, inkább visszatértek a gyerekek a sima Wii.-hez, nagy becsben van az U is
Nekem az tetszik nagyon benne, hogy független a TV.-től
Amit nem értettem decemberben sem, hogy ha ennyire mellé lőtt vele a Nintendo, akkor miért nem lehetett kapni sok helyen? Az akciós Bundle.-kat szétkapkodták nagyon hamar... -
unrealnoise
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Nah látod, ez a baj. A Wii U-nál újítani próbáltak. Nem jött be ez a tabletes móka.
Nézd meg a PS4-et. Semmi extrát nem tettek le eddig, csak eladták azt, amire igény volt. Annyiért, amennyiért meg is veszi a nép. (Oké, hogy VR felé nyitnak, de eddig sem a VR miatt voltak sikeresek.)
A Nintendo remélem nem megy el a 3D-s, tapicskolós, mozgásérzékelős dolgok irányába megint ezerrel, mert abból óriási bukta lesz. Megint.
Egy hagyományos gép kell, és _maximum_ egy hibrid kombó. Az ütne, hogy a Mario Kart 9-et tudnám TV-n, meg buszon is játszani. (Nem streamelve, hanem mondjuk úgy, hogy ha megvetted az asztali játékot, akkor tiéd a kézikonzolos is, amit letölthetsz. Persze a kézikonzolos alacsonyabb részletességgel, felbontással menne.) Persze ez egy kurva merész lépés lenne, de szerintem akkora népszerűségnek örvendene a cucc, hogy nem igaz... Ha még külön is árulnák ezt a két konzolt, és az egyikre megvettél már ezt-azt, hülye lennél nem megvenni a nagykonzolt is a jobb, profibb élményért. Vagy lehetne az, hogy minimális felárért, megkaphatnád hordozható/asztali platformra is a már megvásárolt játékot.
Egyébként nem kell lenézni a Nintendo-t. Minőséget jelentenek még mindig. Az exkluzív címeik nagyon népszerűen még mindig. Kritikusok és játékosok között is. Egy fasza, újragondolt rendszer, UI, árazási stratégia mellett egy hagyományos, sima konzol is nyerő lehet. Sőt.
A nintendo mindemellett megtarthatja a "cuki"/retro dolgokat is. Ilyen kontroller, olyan kontroller, amiibo, stb, stb. Mind maradhatna velünk. És ha a gép tényleg esetleg PS4K szint közelében lesz, akkor bizony én a helyükben csak összehoznék rá egy VR szemüveget is, mert egy Mario Kart 9 olyan beszarsz, behugyozol élményt nyújtana ebben, hogy csak nah. Jah, hogy a VR nem biztos, hogy mekkora siker lesz?
Azt tudom, hogy sokan lelkesednek értem, egyik ismerősöm kislánya (!) teljesen odavolt, amikor meséltem, hogy majd elviszem playIt-re. Naívan már elkezdte nézegetni ezeket az olcsó mobilos VR cuccokat is...
Itt a lehetőség arra, hogy előzzenek. (Exek terén szerintem marha jól fognak állni, lévén nem sok megjelenésük volt mostanában.)
-
horkovy24
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Így van!
De sajnos így is keserű volt a szájízem mert nagyon kèsőn jelent meg a mi règiónkban. Már mindenhol rongyosra játszották. Amúgy valahol mèg nyilatkozták is hogy náluk már nem lesz nagy eltèrès játèkok megjelenèsènèl a règiók között. Hát èszrevettem.
Csak 1 èvet kellett rá várni.
Akkor mi lett volna ha nagy lett volna az eltèrès?! Nyugdíjas koromban tolhattam volna.
Egyèbkènt már hiába jelent meg mert már telhetetlen lettem ès igen is multi játèkokkal is szerettem volna játszani ezèrt is jött helyette egy PS4.
Gyerekek ez a Dark Souls 3 nagyon komoly játèk mind hangulatilag mind mindenhogy! 
-
ayo
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
nekem ott már akadozik az elérhetőség sajna...

szerintem siralmas, hogy mennyire nem használták ki, plusz amiket beraktak senki se használja pl. webcam, tv és azta kevés béna appot :S
amit meg nem értek, hogy ok, nem használták ki viszont az hogy a játékok nagy részénél folyamatosan megy alul is a kép és nem lehet kikapcsolni egy gombbal az igazi WTF.
ja és ott az ellentét pl. a Mini Mario, a tegnapi ingyenes játék, az is olyan mint a Kirby, hogy egyszer se nézed TV-t mert mindent a padon csinálsz és még tudnám ezeket sorolni...
annak idején a demózások nagyon tetszettek, de az a baj, hogy olyan mintha a demónál meg is álltak volna
szóval remélem nem szórakoznak az új konzolnál és végre visszakapjuk a GC kontrollert, mint elsődleges gamepad

-
ayo
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
ha tartják magukat akkor most egy GameCube-szerű valami lesz, azaz jobb hardver és egy fokkal jobb eladások és akkor majd utána jöhet a következő konzol, ami ismét siker lesz.
szerintem se kell menő hardver, de azért annak idején egy GC közel tudta hozni azt a szintet, mint a többiek és nem volt ennyire lemaradva még soha szerintem.
ja és a gamepadet a kukába természetesen

-
-
n000rbi
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Hátöö, múlt héten csináltam tesztként egy magyar profilt WiiU-ra, hozzá magyar NNID-t és volt e-shopom, eurós árakkal, Mario Kart 8 online futamon magyar zászlóm stb.
A kérdés az, hogy lehet-e majd valamikor uk profilt migrálni magyarra, mert nincs kedvem mindent újra megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME + AJÁNDÉKOK!
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Ilyet vettem onnan tudom)

Dr.F.E.R.I.