Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
De egy routuerben nincs semmi mozgó alkatrész.
Az enyémet sem kapcsolom ki.
De egy konzolban van mozgó alkatrész plussz melegedik valamelyest állásában is.
De ez a Wii-nél annyira minimális hogy észre sem vehető.A wii u-hoz van remote a tablet az hogy azt valaki nem annak látja az már más.
Izlés dolga ki mit vesz a gépéhez.Manapság már nem éri meg wii-t venni vadonat újat annyit nem ér.
A basic pakkot jó áron vetted de direkt azért nem is írtam azt hogy megvenném mert abban nincsenek meg a tartó konzolok a plussz memória és egyéb dolgok amit miatta deluxe szett számomra jobban tetszik. -
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18
üzenetére
csak mondom, hogy a routerem 3 éve nem volt kikapcsolva.

wii u hoz nincs remote, mindenért pengetni kell. én 50 ropiért vettem a basic pakkot, annyit megért a wii hez képest, amit akciósan is 30 ropi körül szórtak ki, amíg volt.
itt ott van új /nem a piros/ 36000 ért...
-
Mégis lesz pár DLC a Wii U-s Watch Dogs-hoz!

[LINK] -
mirci18
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Azért azt is vegyük figyelembe hogy a wii-re már megjelent több mitn 1200 játék és ezek mind újként fognak hatni tehát időtálló gép a wii is.
Én ezért nem bántam meg a wii vásárlását.
Mert nekem hetente 6-15 órám van játszani de van hogy annyi se és ennyi játékidővel évekre elég wii játékom van.
És így legalább ha 1-2 hétig nem játszok nem porosodik egy 80 e ft-os wii u csak egy 15 e ft-os wii.
Majd ha már lejebb megy a wii u ára 50 környékére a delux akkor megveszem de addig felesleges.
Egyedül az új Mario játékok hiányoznak. -
mirci18
addikt
Nem értelek téged.
Mindegy melyik konzolt veszed manapság azokhoz csak 1 kontrollert adnak.
Vagyis attól függően kell rá költened hogy háanyan akartok játszani.
Vagy tán annó a gamecube-ban 1 karnál több volt?Nekem is használt gépem van egy wii.
Elárulok egy titkot ezeket a konzolokat nem használták agyon mert sokat megvettek majd hagyták porosodni.
Ha a játékokat az optika egyből beolvassa akkor gondod nem nagyon lehet a géppel mert ezek annyira egyszerű gépek mint a faék kis erőforrásigényűek.
Most is vagy 4 napig volt bekapcsolva véletlenül és meg se kottyant neki.Szóval ha többen akartok játszani és fontos az ár akkor irány a wii.
-
RangerFox
veterán
-
Sirandrish
legenda
Mario Party, Zelda, Mario és további finomságok WII-n is vannak. És hála a GC kompatibilitásnak ugye még több Mario és Zelda játékkal tudsz rajta játszani. Ráadásul GC Joyod van is gondolom. Szóval ha csak azért kell hogy a kiscsajjal néha mókázzatok akkor bőven elég a sima WII is véleményem szerint.
Arra is van nem 1 nagyon patent Single Player játék is ha arra lenne kedved, és persze sokkal de sokkal olcsóbb.Viszont ha fontos a HD grafika és néha néha leülnél 1-1 komolyabb cím elé mint a WD vagy AC mert nincs erre alkalmas PC-d, akkor WIIU.

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
soha nem tököltem még ennyit konzolválasztással

Vacillálok a U és a sima wii között, igazából most gondolkodtam csak bele, hogy még egy valag pénz kellene kiadnom ahhoz, hogy a kislányommal együtt tudjak mondjuk Mario Partyzni

A használt Wii gépektől meg parázok egy kicsit, hogy kifogok egy lezúzott ócska példányt, amiben több lesz a bosszúság, mint az öröm.
-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Számomra a legkedvesebb konzol, az enyém szintén fekete.
2007-bn eladtam a gépem, nagyon megbántam.
Majd kiesett a szemem, amikor 2011 januárjában az Árkád SPAR-jában újakat árultak 2011 januárjában, 15.000 Ft-ért!
Azonnal vettem egyet, a Zelda-t végigtoltam rajta, azóta is fent pihen a dobozában. Még új szaga van

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére

Tök hülye vagyok a WiiU-hoz, a GC után elfordultam erősen a Nintytől (de a gyakorlatilag zsír új GC-m ereklyeként ott figyel gyári csomagolásában a szekrény tetején), töredelmesen bevallom, Wii-vel is csak pár hete ismerkedtem meg először, teljesen kimaradt az életemből, fogalmam sincs, mit, mivel, hogyan

-
ldave
félisten
Wii játékok indítása során csökkentett módban indul a Wii U és csak a Wii-hez tartozó irányítókat ismeri fel (Sensor Bar, Wiimote és a rádugható dolgok), a Gamepad-en max a képet látod csak, a gombok nem működnek. Szóval ha Wii játékokat szeretnél Wii U-n, akkor a 8GB-os modell mellé venned kell egy Nintendo Wii U Remote Plus Additional Set csomagot. Ha 32GB-os Wii U-t vennél, ahhoz jár a sensor bar, de Wiimote és Nunchuck ahhoz sincs alapra.
-
ldave
félisten
Ha tudod könnyendén bővíteni (pl már van otthon 16+ GB pendrive, amit másra nem használsz), akkor bőven elég az fehér, olcsóbb, 8GB-os modell. Komolyabb digitális játékgyűjteményhez a 32GB is kevés lesz hosszútávon.
A régi GC kontrollereket csak a hamarosan megjelenő adapterrel lehet majd a géphez csatalkoztatni (a Wii-n még van beépítve ilyen csatlakozó, Wii U-n már nincs), azonban egyelőre hivatalos álláspont szerint csak a Smash Bros. támogatja azt, más játékról nem beszéltek.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb 4-5 éve tolják a heti megjelenésu" podcastjeiket videójáték témában, egy óra hosszan. 2-3 állandó tag, és most van egy beugró is a gamer365-to"l. Desktopból inkább PS, kézikonzolból meg 3DS a favorit.
qper:Hát, ha játsznaál wii játékokkal is, akkor mindenképpen prémium, mert ahhoz jár az infra-vevo", de különben elég a basic is.
Èn egy akciós prémiumot javaslok, ha találsz. én pl az MK8 bundle-met 79ezerért vettem nem akciósan, amiben benne volt egy lemezes MK8 is.
-
qper
tag
nagyon úgy néz ki, hogy Wii helyett WiiU-t veszek.
Érdemesebb a 32 gigásat megvenni, vagy ugyanúgy elműxik egy 8 gigás is egy nagyobb pendrive-al?
Régi GC kontrolleremet csak a SSb-hez használhatnám, vagy esetleg NSMU és NLU-hoz is?
Tényleg:
-
boost
veterán
Konnektorosok közül is vettek végre WiiU-t (meg Zelda HD, Bayo2, SM3DW).
Rövid review itt található: [link]
(nem hallgattam még meg, majd holnap)
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hétvégén asszem IGN-en (cégnél nem tudok rákeresni) láttam egy bemutató videót, ott mondja az elején az emberke, hogy nem kapott tesztpéldányt, így vett magának egyet.
-
Gebriel
veterán
Durva párosítás.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kellett, hogy küldjenek ki, különben nem jelenhettek volna meg ilyen korán sajtókritikák róla. Én azt olvastam viszont, hogy folyamatosan lépkedtek ki az emberek a projektből, szinte alig maradt a végére, aki befejezze a játékot. Csak most nem vagyok benne biztos, melyik verziónál, de úgy rémlik, pont a Wii U változatnál (más cég fejlesztette a Wii U és más a 3DS részt).
-
ldave
félisten
Uh, szegény Sonic nagyon csúnyán kapja az ívet...
Állítólag a Sega nem is küldött ki tesztpéldányokat az újságoknak.
-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi, kíváncsi vagyok, mennyiért adják.
-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
huhh, az meg nekem van elérhetetlenül messze

nem tudod, mennyiért vesztegetik ott a gépet?
a pesti MM-ekből kisöpörték a készletet, semmit nem lehet kapni, csak PS és Xbox játékokat+kiegészítőket, de azokat tonnaszámra.
-
Sirandrish
legenda
Ejj..ha törölnek a topikból akkor nem látom hogy új hsz érkezik bele.
qper Nyíregyházi MM-ben van WIIU.
-
qper
tag
Közeledik a karácsony, a nagyobb áruházak eladásukat turbózván 0% THM és 0% kezelési költség mellett adják 8-10 hónapos hitelre portékáikat.
Egyetemi tandíj és a hülye kocsi miatt most így év vége felé nincs humorom egyben kifizetni egy konzolt+egy-két játékot, de 8 hónapra lazán bevállalnám, főleg úgy, hogy a végszámla részletekben is ugyanannyi.
MM, Edigital, Euornics-ban, Tecsóban van ilyen 0%-os hitel, csak éppen forgalmazóváltás miatt pont WiiU-nincs.
Nem tudtok boltot, áruházláncot, ahol WiiU is van, illetve hasonló kondíciójú hitellehetőség is?

-
Adnon
újonc
Sziasztok, csatlakoztam én is a wiiu tulajok táborába, vegyetek fel ha gondoljátok.
-
horkovy24
senior tag
Nos mivel lassan aktuális a Watch Dogs Wii U-s verziónak a megjelenése így muszáj megkérdeznem. Ki fogja közületek beszerezni a játékot?

-
Gebriel
veterán
Marios telo ott van a szeren.
Na meg a Yogi tetko.. 
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Franciaországban, egy síparadicsomban voltam. Amikor beugrottam egy nagy áruházba a hegyen ,döbbenten tapasztaltam meg, hogy konkrétan 30 méteres stand volt a 3ds és a wii u számára. Rengeteg kiegészítővel ,játékkal.
Párizsban szerintem minden nagyobb áruház tele lesz Nintendo cuccal! -
qper
tag
válasz
horkovy24
üzenetére
Igaz amit mondott a doki, a műtéti utáni 4-8. napig kegyetlen szar, utána szép lassan javul a helyzet
Azokra a napokra barátkozz sokat a Cataflam V50-el 
Nekem 5 éve vették ki szintén télen, 29 évesen, megszenvedtem vele. Sokat ne hajolgass utána két hétig, és vigyázz, hogy a műtét utáni első napokban ne fürödjél nagyon meleg vízzel, mert állítólag az is elindíthatja a vérzést.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Ha nagyon bevállalós vagy, akkor húzd ki az üres sticket és dugd vissza. Hátha sikít valamit, bár még nem olvastam olyat, hogy mindent újra akarna gyalulni ilyenkor. Franciák meg elég nagy nintendóbuzik, meglepne, ha nem lenne semmi érdemleges hely éppen a fővárosban. Ha nagyon nem találsz semmit, akkor marad sajnos a Moulin Rouge.
-
Dugtam egyet.
64GB usb 3.0 silicon power stick, szép ezüst fekete kék lámpával, jól mutat a fekete wii U-ban. A system settingsben formázás után 58GB elérhető. Többre számítottam... (Mondaná b. Nejem
)
Az USB sticket ki lehet venni, ha éppen nem kell, ami rá van telepítve? (Az xbox-ból kihúzva usb sticket, újra viszadugva újra kellett formázni, telepíteni, újra kezdeni (Wolfenstein, xbox sajna csak 4GB-s...))
Egyúttal észrevettem az "edit amiibo settings" megjelenését.
Mostanában a Lego City Undercover-re kattantam rá, először csak azzal a szándékkal játszottam, hogy ha elakad benne nagyfiam, majd apa segít. Rengeteg felnőtt, gyermekemnek nehezen magyarázható poén van benne...nagyon vicces, baromi jó játék, hasonló feladatok, mégsem unalmas. De nagyon hosszú lesz, 10% alatt vagyok... Mindenkinek ajánlom, én mondjuk Lego buzi is vagyok (Technic). Ez volt a coming out
Ma este remélem Mario Kart-ot megkukkantom.
Felvágós kérdés, bár munka: szerdáig Párizsban (elővárosában) leszek, van ott valami nintendo fannek kötelező hely?
Jó hétvégét! -
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Akkor ez is beszerzős lesz majd!

-
horkovy24
senior tag
Erről a Yoshi's Wolly World játékról még nem sok szó esett itt a fórumon. Nekem nagyon cukiságos játéknak tűnik a gameplay videók alapján.
Nem tudjátok végülis milyen játék lesz ez? Mármint nem a stílusára gondolok. Hanem hogy is kell ez elképzelni valami olyasmi lesz mint snes-en a Yoshi's Island? Sok haver véleményét kikérdeztem erről a játékról és azt mondják hogy milyen gyerekes még a zenéje is. Szerintem azért ebben is lesz kihívás rendesen. 
-
horkovy24
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értem. Hát nagyon sajnálom mert ha nekem ez a sz@rság most nem jön közbe akkor megvettem volna.
Már elég régóta vágyam egy ilyen gépezet pláne egy ilyen gyönyörű szép. Nem is a foglaló elutalásával van gondom mert az simán menne csak így hogy jövőhónapban fogok kapni félhavi fizetést a két hét otthon való pihenés miatt így sajnos nem tudom bevállalni.
Sajnos az a helyzet hogy nekem olyan munkahelyem van ahol a szabadságot meg a táppénzt el lehet felejteni. Köszönhetően ennek a korrupt kormánynak! 
-
horkovy24
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy lesz!
Bár azt mondta az orvos hogy az első hét az nagyon kemény lesz pláne így felnőttkorban de a második hét már jobb lesz. De hát tudod milyen egy Nintendo fan gamer
szóval neked nem kell magyaráznom.
Remélem egyébként minél hamarabb el tudod adni nem is értem mi van az emberekkel hogy még mindig nem vitték el. 
-
horkovy24
senior tag
Néztem videókat a DLC-ről!
Az a sárkányos pálya valóban pöpec. Az a sárkány egyébként a Super Mario Galaxy 2-ből az egyik főellenség. Sajnos egyenlőre kimarad mert jövőhéten szerdán mandula műtétem lesz.
Sajnos nem tudtam ez miatt megvenni Andrish kolléga gyönyörű szép 3DS XL gépezetét sem mert utána 2 hétig melózni sem fogok tudni menni. Jobbat kívánni sem tudnék így karácsony előtt. Remek!

-
Lien
aktív tag
Megkérdezném, hogy innen érdekel valakit bontatlan állapotú Wii Party U játék?
Az privátba írjon kérem! -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18
üzenetére
Legalábbis ebben a sorozatban nagy eltérés nincs az eredeti és a végleges dizájn közt, ezek a színes konzolok rondítanak bele leginkább a képbe. Ez a kínaigagyi hatás nekem az első sorozat bizonyos figuráinál jött jobban át, de legzavaróbbak számomra a színes merevítők (pisilős Link stb).
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Miért akkor nem lenne ugyanolyan kínai bóvli érzésed?
Kicsit nevetséges azért hogy az előtte és az utána képek között marha nagy eltérés van. -
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Akkor nem panaszkodnának milliók, és nem lenne mivel villogni a 2.0ás verzióknál

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na meg a Yogi tetko..

64GB usb 3.0 silicon power stick, szép ezüst fekete kék lámpával, jól mutat a fekete wii U-ban. A system settingsben formázás után 58GB elérhető. Többre számítottam... (Mondaná b. Nejem