Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Ez a visszafele kompatibilitás amit te leírsz eddig se nagyon létezett.
WiiU tök más, mint a Wii. Egyszerűen azért kompatibilis visszafele, mert tettek bele egy Wii-t. Ahogy ez anno a PS3-PS2 esetén is volt. Persze, emeli a költségeket.
Ami inkább macera lenne az NX esetében (amiről tényleg csak találgatni tudunk
), hogy ha szeretnék, hogy kompatibilis legyen, akkor kell eladni / venni egy gamepadot, ami nem lenne két fillér.Amikor kijött a WiiU, tele volt multis címekkel, hisz a gép lényegébe egy turbózott XB360, nem volt egy wasistdas portolni az akkori kurrensgen játékokat, csak a kutya se vette meg őket, mert alig volt eladott gép (pont a systemseller címek hiányoztak az első évben. 1 2D Mario volt, az is már a 4edik kiadása ugyanannak a címnek), meg mert lényegében újrakiadott játékok voltak, 3-6 hónap késéssel.
Most meg már azért nem jön thirdparty játék, mert a N egyedülmaradt a technikai szintjével. Az új játékokat már szinte csak nextgen gépekre tervezik, és nem méri meg csak az N kedvéért prevgenre portolni, lebutítani, átírni a játékmenetet a párszárezres eladásért.
Ha valaki új belépő a játékvilágba, akkor ugyanazon a teljesítménybeli szinten a WiiU még mindig durván túlárazott egy XB360 és egy PS3-hoz képest, és ahhoz képest a játékfelhozatala nagyon szegényes. Hiába van a N-nél a világ 3 legjobb játéka, ha azokat 2 hónapon belül ( aki jobban ráér, 3 héten belül) kijátszhatod, és bukóvaladhatod el a gépet, hogy vegyél egy PSt. XBt. Ráadásul nem is divatos címek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila
üzenetére
Szerintem ha valahol, akkor itt a legkevesebb fájdalommal feladhatják a visszafelé kompatibilitást. Egyre kevesebb okuk van rá, hogy megtartsák. A wii-játékokra tökéletesen megfelel a Wii U is, ráadásul a wii-vezérlő eszközök is nagyon ritkák, nagyon nem erőltetik már a gyártást. A Zelda-sorozat minden egyes része játszható a 8. generációs gépeken, a felújításoknak, a kompatibilitásnak és a VC-nek köszönhetően. A 3DS és a Wii U felfogható egy ultimate-konzolgenerációnak is. Az elmúlt bő 10 év játékai csak a kompatibilitásuk folytán is játszható maradt rajta, de nincs feltétlen szükség ennek a továbbgörgetésére. Aki a későbbiekben retrózni akar, elég egy Wii U-t/3DS-t beszereznie, sok évig működni fognak. Ha valahol, itt már nyugodt szívvel tiszta lapot kezdhetnek egy új, korszerű architektúrával.
-
Zigur
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Szerintem ideje lenne leszámolni a visszafele kompatibiltással, már 3 generáció óta ugyanazt adják el hardvareként, csak mindig szteroidon.
Egy olyan hardverrel kell kijönni, amire könnyen lehet portolni a multis címeket, vagy megint buknak. -
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
laikusként.... ez a váltás akkor azt is jelenti, hogy az eddigi visszafele kompatibilitás is elveszik?
vagy megoldják okosba?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Az NX-szel az a baj, hogy annak a szerencsétlen konzolnak a Wii U-ra tett (három éves) ígéreteket kellene beváltania, sőt, azon felül is kell mutatnia valami újat, valami érdemit. A Wii U-val se lenne gond, csak az a baromi nagy gond, hogy nem fogtak pár aktatáskányi Benjamint és mentek el házalni. Portolás költsége eleve kisebb, Nintendo simán állhatta volna az ilyesmiket már a konzol rajtjakor, hogy legalább a PS3/X360 címek portjai befussanak és akkor talán elindítottak volna egy olyan folyamatot, ahol mára jobban bele mernek vágni a kiadók a platform támogatására.
De én bízom az N-ben, hogy tanulnak a sokadik hibájukból és leraknak egy olyan konzolpárost (persze, volt olyan pletyka, hogy az NX egyben lesz asztali és handheld vagy valami hasonló), amivel bebiztosíthatják magukat mindkét fronton. Ha az asztali platformot nem is, a hordozhatót mindenképp meg kell tartaniuk, különben lehúzhatják a rolót.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ingyen biztosan nem, mert a sketchpad (ami neked is megvan) egy pár eurós cucc, a normál, leckéket is tartalmazó Art Academy kiadások pedig az AAA játékokkal egy díjszabás alá esnek. A 3DS változatot meg lehet kapni egy ideje 5-6 angol fontért az Amazon-on, de szerintem az XL képernyője is kicsi a komolyabb rajzolgatáshoz. Ez a Wii U-ra készülő viszont már tényleg érdekel.
-
adalbert1
veterán
Szerintem ezzel az a gond, hogy ha már bizonyos multiplatform címek miatt (pl. GTA V) már egy másik konzolt/PC-t is kell az embernek vennie, akkor nyilván már a többi játékot is az erősebb platformon fogja játszani - szóval vagy minden nagyobb multiplatform címnek ki kellene jönnie, vagy kb. felesleges is kiadni őket.
koncsik: nekem is szerintem az fog a Reach után következni, igaz Xbox-on még rengeteg egyéb cím van, ami végigjátszásra vár (L.A. Noire, Fallout New Vegas, Dragon Age, Skyrim, stb).
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Valami ilyesmit megvettem WiiU-ra, de pont az Academy résznél az áll, hogy majd jön.
Akkor most azt a részt ingyen megkapom?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Wii U Art Academy elvileg június 26-án jön.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hja, csak végül az ember a pénzével szavaz, nem interneten a gombokkal
Én nem hiszek benne, hogy a Project CARS sikeres tudott volna lenni Wii U-n, talán a fejlesztési költségeket se hozta volna vissza. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A korábbi szavaztatásukon elég nagy arányban kérték a szavazók a Wii U verziót, ahhoz legalábbis mindenképp, hogy megérje belevágniuk. Viszont ha már az NX-ben gondolkodnak, akkor a megmaradt tábor is fel fogja adni a várakozást és keres más platformot magának (vagy az egész játékot bojkottálja inkább).
-
ldave
félisten
Semmi értelme kiadni Wii U-ra utólag egy multiplatform játékot, ezt már több kiadó is bizonyította. Szerintem nagyon kevés az a lehetséges vásárló, aki megvenné ezt a szimulátort, de nincs neki se alkalmas PC-je, se X1/PS4-e. Watch Dogs is bukta lett, Desu Ex is, Blacklist is, pedig az asszem nem is később jött Wii U-ra, hanem nagyjából egyszerre a többivel.
-
boost
veterán
Project Cars - WIIU
gamer365:
A Silghtly Mad saját bevallása szerint is szenved, hogy normális Wii U verziót tegyen le az asztalra - legalábbis ez derül ki a stúdiófőnök Ian Bell friss fórumbejegyzéséből.Bell szerint:
- A Wii U verzió jelenleg átlagosan 23 fps-sel fut, 720p-s felbontás mellett. Tudják, hogy ez kevés, és így nem jelenhet meg.
- A stabil 30 fps a cél. Ezt úgy tudják elérni, hogy vagy drasztikusan visszahúzzák a vizuális minőséget, vagy nagyon (nagyon) sok időt és munkát fektetnek az optimalizációba.
- Az egyszerűbb út az lenne, ha átpakolnák a játékot a következő Nintendo konzolra. Az E3-at várják, hátha ott a korábbi utalások után hivatalosan is bejelentik a gépet, megjelenési időponttal (az előzetes információk alapján nem fogják). Ekkor döntik majd el, hogy NX (nyitócím?) lesz-e a Project Cars, vagy megpróbálják a legtöbbet kihozni a Wii U változatból.
Én:
szerintem semmi nem lesz belőle. Nem hiszem el, hogy egy stúdió, ami ekkora pénzt fektet egy játékba, a nyílvános E3 bejelentést várja. Szerintem simán eltolják nextgenre, csak húzzák az időt. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Új Yoshi videók érkeztek (lejátszási listában vannak, egymás után jönnek be).
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem, a Westend-es 576-ban nem volt egy gép se, a Duna Plázában pedig csak Destiny bundle, az pedig első generációs, arról te is lebeszéltél.
-
sazabi
aktív tag
Basic vagy premium? Melyiket érdemes venni?
Van értelme premiumot venni ha vége lett a nintendo premium programnak?
Külső hdd-re mindent lehet telepíteni? Vagy majd egyszercsak a sima system updatek sem fognak elférni a 8gb-on? -
-
g@bo
nagyúr
drága. egy wii játék még mindig 8-10k.

egy xbox játék fél év után a nyitóárról pl 15k lezuhan a felére, a nintendo gém csontra ugyanannyi.
-ha csak nem valami ubisoft akció van..
-s miért vesz a magyar xboxot? mert a csapból is az folyt, nincs a wii u ra játék, csőd az egész. és ez igaz is volt...
-
g@bo
nagyúr
válasz
SzDavid99
üzenetére
a nintendo magyarországon szinte halott....
csak a konzolboltok tökölnel vele, a berohadt készleteket horribilis áron tolják -játék- ami anglisben már 10 font.. semmi akció szinte.
vicc.ez nem csak a kereskedők hibája. szar marketing, drágák a játékok, 13-15k ért itt nem fognak tarolni.
-
-
boost
veterán
Megvettem a múlt héten a Wii Sports-ot, és a Wii U Fit-et. Utóbbit webshopban. (Ennek jelentősége van.)
A Wii Sports és Resorts egy lemezen van, nem is nagyon láttam ilyen kiadást még. 5€-t fizettem érte, de kipróbálva mindkét játékot, hát többet nem is nagyon ér. Előbbiben tök jók a játékok, de még nem használják a Motion Plust, ezért elég pontatlan az irányítás. Egyedül a box az, amibe több időt toltam, ott éreztem azt, hogy tényleg én irányítok. Ott is jött ki a legjobban a pontosság hiánya. Resortsba meg olyan játékok vannak, amik nem érdekelnek.
A hétvégi Sports teszt után már láttam, hogy a WiiUFit se lenne állandó társ az időeltöltésben, ezért ki se bontottam, és holnap küldöm vissza, bontatlan.
-
boost
veterán
Nekem is már kellett egy kvázi rendes FPS, nálam a Batman Origins lett a kiválasztott. Nem elég a csak Nintendo-s játékok Nintendóra. Néha tényleg túl sok a tündi bündi cukiság.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Így van ezzel is bajlódtam már egy ideje, amint lesz időm nekiugrok és megnézem, köszi előre is !
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ha nem probléma az angol, itt leírja a hivatalos támogatás, hogyan hozhatsz létre egyet. Ez kell mindenképp ahhoz, hogy az eshopot is használhasd.
-
kirjak
aktív tag
Asassins cread 4
Darksiders II
NFS Most wanted
Sonic lost world
Rayman legends
ezeket vettem meg hozzá, plusz sikerült a matio Cart 8 letöltéséig elszenvednem magamat valahogy végre (csináltam nintendo oldalán egy accountot és sikerült érvényesítenem a géphez kapott pin kódot) -
kirjak
aktív tag
Folyton ezzel a nintendo network ID izével basztat.
-
adalbert1
veterán
Szia,
TV-nek általában a leírásában írják, hogy melyik bemenetet szánják ilyenre.
szinkronizáláshoz itt egy leírás, videóval.
Röviden: csatlakoztasd a sensor bart, utána sync gomb a konzolon, majd a kontrolleren is (régebbi remoteoknál az elemfedő alatt van).Milyen kódot akarsz aktiválni? Lemezes játék mellé adott PIN-t? Az attól is függ, hogy melyik országba regisztráltál, pl. amerikában már vége a programnak, EU-ban talán szeptember végéig tart. De a PIN is lejárhat (viszont annak a dátuma fel van tüntetve a papíron).
Vagy digitálisan letölthető játékhoz van kódod? Mert azt a gépről tudod regisztrálni az e-shop-ban, hogy le tudd tölteni.koncsik: igen, ez igaz, nekem a kedvenc karakterem/játékom, viszont most kifejezetten jól esik pl. a Halo Reach-csel játszani, néha sikerül a Nintendo-s stílusból túlcsordulni.

-
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
HELP FOR ME !
Vettem egy új premium packoot hozzá 2db controllert 2db "nuncsakut" és két db remote plust na meg pár játékot kezdésnek (Külfölldön).
1. kérdés : melyik hdmi csatlakozóba érdemes bedugnom a cuccot ( a tv is új és van rajta 4 is )
Tudnátok nekem linkelni olyan videót vagy magyar nyelvű leírást ahol be tudnék állítani mindent ?
Pl gondot okoz hogy nem érzékeli a remote okat de a "nuncsakut" és a controllert se viszont a kézbevehető részéről meg kommunikál.
Ezen kívül aktiválnom kellene 2 játékkódot is a nintendo oldalán ami szintén nem sikerült stb stb stb. szóval help pls !Köszi
Kirjak -
EShopos Nihilumbra nevű játékkal játszunk iPad-en, ott jó kis játék. Én nem is emlékeztem rá, a gyerekek mondták, mikor túrkáltunk a "Purchased" AppStore-ban, hogy ezt néztük a wii U-n is. Az ottani videoajánlónál jobb a játék. Gondolom valamikor ingyenes lehetett az iPad-re...
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Én még nem jutottam el a megvételéig, de szerintem előbb-utóbb rászánom magam (csak kicsit sajnálom a 9 fontot rá
), főleg, mivel sorrendben szeretném őket végigjátszani (N64, Gamecube, 3DS - a Wii verziót inkább kihagyom egyelőre, ha jól olvastam az inkább platformer lett). Igaz azt még nem találtam ki, hogy előbb a Mario & Luigi RPG-ket játsszam végig, vagy ezeket (lehet, hogy ez már kicsit sok lesz Marioból.
). -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egy kísérleti fizikusnak azért ezt illene tudnia.

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

-
Hát izé. Hol lehet a gamepad fényerőt állítani. TV nem volt bekapcsolva, settingsben nem találtam.
Köszi előre is a megalázó segítséget. hüjjekoncsik
Megvan, jó helyen jártam, + - gombot nem használtam.
-
sazabi
aktív tag
Köszönöm a kimerítő válaszokat!

Még egy két kérdés:
Ebayes/nem original nintendo kontrollereket/kiegészítőket érdemes venni?
Dokkolós töltőállomás motion plus kontrollerekhez a szilikon tokkal nem megy ugye? Le kell mindíg szedni róla a tokot?
-
válasz
Dinasti
üzenetére
A dobozos játékokban van/volt egy registration code, azt kell beregisztrálni a Club Nintendo oldalon, illetve az eShopból letöltött játékok után szintén ki lehet tölteni egy kérdőívet és így kaphattál csillagokat. Konzol beregisztrálásáért is jár a csillag. Határidő szeptember 30.
Lsd. a link alján a miért mennyit.
Korábban persze nem voltak ilyen jópofa cuccok.
De jön valami másik hűségprogram. -
Dinasti
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Avatatlanként 1 kérdés. Hol lehet ilyen lámpát venni és milyen pont kell hozzá? Meg érdekelne még az is hogy többször olvastam már itt a fórumon hogy vmi csillagokat lehet pl dlc-re beváltani. De honnan lehet olyan csillagokat szerezni? Játékokból vagy Nintendo termékek uttán? Pl veszek 1 Wii U-t és kapok érte x csillagot? Előre is köszi a választ!
-
Este megvizslatom, köszi!
Új cuccok vannak a Star Catalogue-ban is, az európaiba még nem szivárogtak át. Amúgy sincs már pontom pl. a Toad lámpára... -
ldave
félisten

Paper Mario elérhető N64 VC-re.
-
bagszi_lucas
tag
Mit érdemes venni (melyik bundle)?
Mivel írtad, hogy közös játékra kéne inkább, ezért egy Marios Bundle-t érdemes választani. Vagy a Mario Kart 8-sat vagy a New Super Mario Bros U + Luigi U-sat. De egy sima Nintendolandes bundle is nagyon jó.Milyen kiegészítőket?
Azon kívül ami alapból a géphez jár igazából csak kontrollert érdemes még venni.Játékosonként 1 wiimote? Vagy kell a nuncsaku is?
Játékosonként 1 wiimote a legtöbb játékhoz jó, de érdemes nunchakukat is beszerezni előbb-utóbb. (Nekem jelenleg 4 wiimote + 4 motion plus + 3 Nunchaku van a gép mellé és így majdnem minden buliban tudunk 4-5-en jól szórakozni.Milyen játékokat érdemes beszerezni (a lentieken kívül)? Elsősorban olyanokat amivel többen is lehet játszani.
Mario Kart 8
Super Mario 3D World
New Super Mario Bros. U
Super Smash Bros. for WiiU
Nintendoland
Wii Party U
Just Dance
Mario party 10
Runbow (eShop, hamarosan)Wii sporttal játszottam anno, van wii u-s megfelelője?
Kijött javított verzióban Wii Sports Club néven, de a játékok ugyanazok. Amit még esetleg érdemes beszerezned ha az tetszett, az a Wii Sports Resort Wii játék.Magyar nyelv van?
Nincs. Se játékban, se a gépben. És nem érdemes Magyarországot se megadni tartózkodási helyként, mert akkor nem megy a net. (nincs magyar szerverszolgáltatás)Játékok szinkronosak általában?
Magyar szinkron tudomásom szerint abszolút nincs, de felirat se.Magyarországon minden funkciója elérhető a Wii u-nak?
Magyar szerver nincs, de ha bármi más támogatott országot adsz meg. (Anglia, németország, hollandia akármi), akkor már működik minden a wiiU-n. Érdemes Eurós országot választani, plusz ha valaha tervezel Wii Fitezni, akkor kg/m-t használó országot válassz. A nyelv országtól függetlenül állítható a gépen angolra/németre akármire, de az eShop az adott ország nyelvén/árain lesz.Játékok régió lockoltak? Ha ausztriában veszek egy wii u játékot, azon lehet magyar nyelv is?
Régiólockoltak, de csak Európa/Japán/Amerika régiók között. Ausztriában vett játék ugyanúgy megy, Magyarországon vett gépen is. Ha netán kiadták magyar nyelven/felirattal, akkor az minden európai verzión rajta lesz. (de nem jellemző a magyar nyelv sajnos)Sima wii-s játékokkal kompatibilis a wii u?
Kompatibilis. Minden WiiU-ban van beépítve egy Wii rendszer is, szóval simán lejátszik minden wii játékot. -
90Quiet
tag
Nincs egyetlen magyar lokalizált Wii U játék sem, csak a nagyobb világnyelveken játszhatók a játékok. Ez igaz a konzol operációs rendszerére is. Ha Magyarországot állítod be régiónak a konzolon, akkor nem fogod tudni elérni az online szoftverboltot, tehát korlátozott lesz a géped. Írországot vagy Németországot érdemes beállítani régiónak attól függően hogy melyik nyelvet preferálod. Így teljes funkcionalitással használhatod majd a Wii U-t.
Az összes játék régiózáras, ha Magyarországon vásároltál PAL régiós konzolt, akkor csak PAL régiós játékot fog lejátszani. Ausztria is PAL régiós ország, így az ott vásárolt játékok működni fognak az itthon vásárolt gépen. Magyar nyelv csak akkor lesz rajta, ha ez a dobozán fel van tüntetve. (Eddig nem jelent meg ilyen játék)
Van Wii sports folytatás Wii U-n a neve: Wii Sports Club
Hogy játékosonként milyen irányítókat lehet használni, az játék függő. A játék dobozán fel van tüntetve, hogy milyen irányítókkal kompatibilis és hányan játszható. (ha ráguglizol egy egy játékra ami érdekel akkor is megtalálhatod ezeket az infókat róla pl wikipedián)
Local multi játékok amit ajánlok még: Rayman legends, Wii Party U, Nintendoland, Mario Party 10
-
Dinasti
senior tag
Szia! Én is vásárlás előtt állok kb ezeket a kérdéseket tettem fel 1 hete így megpróbálom azokat a dolgokat amikre én is kaptam választ megosztani veled. Így ha valaki még ir kevesebbet kell majd neki gépelni
.
Túl sok csomag nincs a magyar boltokban,de állítólag ami értékálló az a Zeldás csomag az egyedi festés miatt.[link]
Viszont ha többen is játszanátok akkor alapból spórolsz ha a Mario kartos csomaggal hiszen ez már tartalmazza a játékot is [link]. Ha nagy Mario fan vagy (mint én) akkor lehet ez a csomag is [link] hiszen 2 játékot is tartalmaz amit akár honnan is nézünk külön beszerezve drágább. Ha többen is játszanátok akkor játékosonként kell 1 remote, a nunchaku pedig játékfüggő. Több embernek pl akár 5 nek is Állítólag a Marió Party remek móka (én tutira megveszem). Nem hinném hogy sok magyar nyelvű játékkal találkoznál ilyenek még a "nagy konzoloknál" (ps4 xone) se igazán van. A Wicher 3 jött most magyar felirattal. Minden Wii-s játék fut Wii U-n és régebbi konzolok játékait is meglehet venni az E-Shopban. Pl N64 eseket. A többi kérdésedre remélem hamarosan kapsz választ a régi motorosoktól elnézést az esetlegesen felmerülő hibákért és nem reklámozom a Kv-t csak én mindig tőlük vásárolok és 1 szerűbb volt onnan linkelni. -
sazabi
aktív tag
Sziasztok
Wii u-t szeretnék venni 2, esetenként 4+ játékosnak (5-50 év között). Elég sok kérdésem van..
Mit érdemes venni (melyik bundle)?
Milyen kiegészítőket? J
átékosonként 1 wiimote? Vagy kell a nuncsaku is?
Milyen játékokat érdemes beszerezni (a lentieken kívül)? Elsősorban olyanokat amivel többen is lehet játszani.mario kart 8
Super Mario 3D World
New Super Mario Bros. UWii sporttal játszottam anno, van wii u-s megfelelője?
Magyar nyelv van?
Játékok szinkronosak általában?
Magyarországon minden funkciója elérhető a Wii u-nak?
Játékok régió lockoltak? Ha ausztriában veszek egy wii u játékot, azon lehet magyar nyelv is?
Sima wii-s játékokkal kompatibilis a wii u?Előre is köszönöm az esetleges válaszokat

-
boost
veterán
De jó, egy újabb kacat.
-
adalbert1
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Én is egy idő után ráuntam, de lehet, hogy erőt veszek magamon, és kibányászom a könyvespolc alól a balance board-ot.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila
üzenetére
Aham, köszi.

-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
most látom a kérdést...
szerintem a 2,5 ezret simán éri...
ha nincs is 3600- as de a gyárit jóval meghaladja a kapacitása (már méretéből adódóan is ez várható volt)
konkrét méréseket SAJNOS nem végeztem velük...
de meglehet hogy még sort kerítek rá
ajánlani viszont tudom a 9 ezres gyári helyett!
főleg hogy rendelésre SE kapni magyarisztánban
-
Én még a wii-hez vettem, használtam is, még magasító talpakat is vettem a step-hez a board alá...
A fit metert is lelkesen felraktam minden reggel, de lassan elmaradt.
Tényleg azt még nem is próbáltam, hogy a EA Active sensorok mennek-e a wii U-val.
Szerintem jó cuccok, a gyerekek is imádják. -
boost
veterán
Ma rendeltem egy komplett Wii Fit U csomagot, boarddal, szerdán elhozom a cégből, és a hétvégén beszámolok, hogy mennyire jött be.
Elsősorban nekem, másodsorban a család többi tagjának.

60€, ami szemben a magyar 30ezres árakkal elég jónak mondható. Tesztelem pár hétig, és meglátjuk.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila
üzenetére
A hiperszuper kínai akksival mik az első hónapos tapasztalatok?
-
-
adalbert1
veterán
válasz
JohnLeslie
üzenetére
Nem, a sima remote plus nem tartalmazza. Vannak ilyen csomagok, de ott külön ki van írva. Wii U játékok nagy részéhez nem kell, elég a gép mellé adott gamepad (a wii játékok viszont igénylik) - már ha csak egy ember játszana.
-
adalbert1
veterán
válasz
JohnLeslie
üzenetére
A Wii U lejátssza a Wii játékokat is, fordítva ez nem igaz (a Wii U az újabb generáció). Ha érdekelnek a Wii U játékok is, akkor szerintem azt vedd.
-
JohnLeslie
csendes tag
Üdv! Gondolkodom valamelyik Nintendo konzol beszerzésén,de picit még bizonytalan vagyok. A tabletszerű kontrolleren kívül sok különbség van a Wii és a Wii U között? A fentebb említett Splatoon pl elindul még Wii-n? Engem a Nintendo exkluzívok érdekelnek leginkább Zelda-Mario-Donkey stb csak még nem döntöttem el hogy az a cirka 50-60k különbség megéri e? (árban)
-
boost
veterán
Előrendeltem a Splatoont és a Yoshi-t. Remélem egyikben sem fogok csalódni.
-
válasz
adalbert1
üzenetére
Eshoprol le lehet szedni ingyen a próbaverziót a többi részét nem tudom, mert az engem is érdekelne ha kell meg valami hozza.
+ Előrendeltem én is az amiboo Yoshis boundle-t.
Olcsóbb mint amire számítottam. 13999
https://www.konzolvilag.hu/wiiu/yoshis-woolly-world-amiibo-bundleBar nézem van Splatoon os is meg "olcsóbban" [link]
-
adalbert1
veterán
Erre a béta tesztre hogy lehet jelentkezni? Gondolkozom, hogy megvegyem a játékot, de azért jó lenne kipróbálni előtte.
Ez a 90s Arcade Racer elég jónak tűnik, szerintem őt is felveszem a beszerzendő dolgok listájára.
szgergely: hát, ez nem túl jó hír, nem igazán értem, hogy egy folytatás kidolgozására miért nem szánnak több pénzt/időt (vagy úgy vannak vele, hogy meglovagolják az előző rész/franchise sikerét)...

-
boost
veterán
Nekiálltam a Batman-nek. Hááát, azért már értem, hogy miért nem lett ez nagy siker, miért rondított bele a szériába egy keveset.
- Egyrészt ezt simán Arkaham City 2-nek kellett volna hívni. Tisztára, mintha azzal játrszanék, csak más a sztori.
- Minden kidolgozatlanabb.
- Csomó esetben mintha nem próbálták volna ezt ki játékos szemmel. Pl oda kellett menni egy terminálhoz. Ott ugráltam a terminál előtt, és nem jött ki a QE-hez a betü. 10perc után vettem észre, hogy azért, mert a környéken volt még egy pasi, akit nem ütöttem ki, és ki kellett volna, mert így volt scriptelve a játék. De mivel a pasi se vett észre engem, és én se őt, mert elég messze voltunk egymástól, így ott ugráltam, mint a hülyegyerek. Szerencsére mikor már kínomba repdestem a helyszín felett, egy idő után észrevettem.-Kinyitok egy ajtót, és beestem a semmibe. 5 percet zuhant Batman, majd meghalt. Újrakinyitottam utána, és arra kellett tovább menni, ment tovább a játék.
Nem egy jó élmény vele játszani, mint a Cityvel volt, hanem csak egy közepes. Azért végigviszem, hiányzott már egy kis akció FPS.
-
ldave
félisten
Méghogy gyerekjáték a Nintendo, a Splatoon bétateszt vasárnap este éjfélkor folytatódik.

-
melon
tag
válasz
Szalontahó
üzenetére
En ma reggel hallottam eloszer errol. A menu es a palyak kinezete alapjan a Sonic all stars racing transformed hangulata jon at, igaz 60 fps-re felhuzva, ami nagyon sokat dob rajta. En szerintem meg fogom venni, ha kijon vegre.
-
Szalontahó
tag
Örülök, hogy hallani a játékról. [90's Arcade Racer] Valakinek bejönnek az efféle címek, ajtam kívűl?

-
n000rbi
senior tag
Captain Toad-ban minijátékot aktivál.
-
D4v3
őstag
És milyen bónuszokat kaptok azzal, ha amiboval játszotok pl. MK-ban meg SSB-ben?
-
válasz
khron78
üzenetére
Például:
Super Smash Bros. olvas és ír is adatokat a figurákra, Mario Kart 8 vagy a Hyrule Warriors csak olvassa: A SSB elmenti az amiibo fejlődését (gyorsan fejlődik a kis genya), a MK8 vagy a HW csak felismeri őket és aktiválja az előre programozott extrákat (pl. Mii versenyző az MK8-ban vagy más cuccokat). A Touch and Play-ben 3 percet lehet játszani a régi játékokkal, mindegyik másik játékot hív be. -
válasz
mirci18
üzenetére
Igazunk van

If I store game data on an amiibo, does that mean I can't use that amiibo with other games?
amiibo-compatible games are separated into two types: "read/write" amiibo-read-write-icon.svg and "read" amiibo-read-only-icon.svg . Games that use the read/write functionality of amiibo can both save and read data to and from an amiibo. Games that use the read functionality of amiibo only read data from an amiibo.
If you use an amiibo with a game that uses the read/write functionality, for instance Super Smash Bros. for Wii U, you can still use the same amiibo in other games that use only the read functionality, such as Mario Kart 8.
However, a single amiibo can only be used with one game that uses the read/write functionality at a time. To use a different game that uses the read/write functionality with the same amiibo, the data must first be cleared from the amiibo using “amiibo Settings” in Wii U System Settings, or in HOME Menu Settings on New Nintendo 3DS or New Nintendo 3DS XL.Szóval a read/write-os járékokra igaz a "There can be only one".
Én a Mario-mat használom a SSB-n (read/write), Mario Kart-ban (read) és a Touch and Play-ben (read). A többi játékban még nem próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy ha szeretnék, hogy kompatibilis legyen, akkor kell eladni / venni egy gamepadot, ami nem lenne két fillér.

Én nem hiszek benne, hogy a Project CARS sikeres tudott volna lenni Wii U-n, talán a fejlesztési költségeket se hozta volna vissza.
?

.