Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tod
csendes tag
Sziasztok.
Tud valaki segíteni h Wii u régiófüggetlen-e? Usa játékok mennek Eu-s gépen?
-
g@bo
nagyúr
no urak, black ops 2 befigyelt, ha valaki multizna...

-
zzub
csendes tag
Köszi szépen, meg is rendeltem a töltőt a dx-től. Tegnap reggel kipróbáltam a Raving Rabbids Wii-t. Csak pár percet játszottam vele egyedül, de hangosan röhögtem, szerintem a gyerekek imádni fogják. Van azonban egy kis gondom. Ezt a játékot 4:3-ban jeleníti meg a tévé. Csak úgy sikerült széthúzni a képet, hogy a Wii U system setting-jét lerontottam SD-re. Valaki kipróbálta már úgy, hogy ugyanazt a tévét hdmi-vel és analóg kábellel is összekötötte? Működik ez?
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Persze hogy nincs hivatalos magyarázat. Nintendotól? Please understand.
Nem tudom megérné-e nekik, mennyi ember lehet, akinek nem volt Wii-je és most van Wii U-ja? Tippre ez erős kisebbség. Amúgy szerintem szinte az összes lemezes Wii U játék megvehető az eShop-ban is digitálisan.
A VC játékok pedig azért nagyobbak, mint egy ROM, mert ha jól tudom akkor a letöltött játékban magában van benne az emulátor.
-
ImpersonatoR
addikt
Jó de van rá valami hivatalos magyarázat? Vagy csak nem éri meg nekik és kész. Sot WiiU -s játékokból is alig van fent shop n valamennyi. Ezt sem igazan értem miért van.
Egyébként azon agyaltam, hogy Snes es játékok is ilyen 150 mb korul vannak de nem létezik, hogy anno ennyi adat ráfért volna azokra a kazettákra. -
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Gondolom azokat is letették a GameCube feliratú doboz mellé, aztán nem találják őket.
-
ImpersonatoR
addikt
Wii játékok miért nincsenek eshop on?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hát ha valamelyik játék megéri a 9000 forintos árat akkor azok a Super Mario Galaxy-k nagyon jó mind az első mind pedig a második része egyszerűen fantasztikusak!
Bár azért inkább nézz körül jobban mert én újonnan szereztem be az első és második részét a konzolvilágból darabját 6990 forintért! Az MM-ben amúgy is drágán adnak mindent. 
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
horkovy24
üzenetére
En most vettem meg a 3d World -ot de eddig messze a legjobb nagyon bejön. Csak beraktam h kipróbáljam de lehet hiba volt mert alig lehet lerakni new super mario bros u -t meg meg nem fejeztem be pedig addig nem akartam belevagni.
Galaxy -t lattam MM be de sokalltam érte azt a 9000 Ft. de akkor majd beszerzem azt is. -
horkovy24
senior tag
válasz
n000rbi
üzenetére
Hát én is azért szereztem be őket mert amit eddig szerettem volna és akartam is azokat mind kijátszottam már a Wii U-n! Mikor megvettem őket akkor azt hittem el leszek velük amíg megjelenik a Bayonetta 2 de sajnos tévedtem mert annyira rákattantam hogy nem bírtam egyszerűen letenni úgyhogy most megint koplalás lesz!
El kezdted őket amúgy? 
-
horkovy24
senior tag
Üdv! Na srácok most fejeztem be Wii U-n a Super Mario Galaxy sorozatot! Mert beszereztem az első és második részt is a konzolvilágból elég jó áron lehetett kapni! Az első részt már 3 héttel ezelőtt kinyírtam teljesen 100%-ra Mario-al és Luigi-al is összeszedtem a 121 csillagot ami valamivel több mint 30 órámba telt. Utána nekiugrottam a Super Mario Galaxy 2-nek ezt ma fejeztem be teljesen 100%-ra összeszedtem mind a 242 csillagot ez 28 óra 26 perc alatt sikerült. A legtöbbet a második részben a Grandmaster Galaxy-val szívtam azon belül is a perfect run részével ahol egyetlen egyszer sem sebezhet meg semmi de a végén csak sikerült!
A Super Mario 3D World sem rossz de ezek lepipálják mind élményben mind pedig nehézségben! Akinek esetleg kimaradt az mindenképpen pótolja mert megéri! 
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Eurogamer: [link] Csak EU-ban csúszik.
-
ldave
félisten
Most olvasom, hogy idén már nem fogunk Captain Toad-dal kincset keresni, jövőre halasztották EU-ban a Captain Toad: Treasure Tracker-t

-
adalbert1
veterán
Szép törekvés, hogy több nyelvet is akarnak az EU-s kiadásba, de szvsz egy ilyen játéknál bőven elég lenne az angol nyelv, és akkor már rég ki is adhatták volna (kíváncsi vagyok, hogy hány olyan potenciális vásárló van, aki nem tud annyit angolul, hogy egy ilyen játékot élvezzen - és Wii U-ra vagy 3DS-re vásárolná meg a játékot).
Igaz még csak 3DS-en van kint, de a SteamWorld Dig-et próbáltátok már? 07.31-ig fél áron van, gondolkozom a beszerzésén.
-
Hunner
senior tag
Na azért a yachtclubgames-nek is van ebben sara. Nem voltak szerintem felkészülve a világsikerre, valamint szerintem nem voltak tisztában azzal, hogy mi mindennek kell megfelelniük ahhoz, hogy kiadhassák a játékot az USA-n kívül.
A legtöbb fejlesztő/kiadó ilyen hibát nem követ el. Ha belegondolsz, gyakoribb azért minden platformon a worldwide release, mint az ilyen "bukfencek".

-
Hunner
senior tag
válasz
n000rbi
üzenetére
Még odébb lesz sajnos. Én is nagyon várom már, és csak azért sem veszem meg steamen
-
ldave
félisten
Úgy látszik az Wii U eShop minőségbiztosító rendszere nem tökéletes: The Letter teszt (angol)
@n000rbi: jó kérdés, nem tudom mi állhat az EU kiadás késése mögött.
-
A.tessz
senior tag
Wii u gamepad táp, konzolvilágnál 4000 forint, azt írja utolsó darabok, rá kell kérdezni.
-
Hunner
senior tag
Lehet venni külön is tartószettet. Amazon.com De magyar boltban is van...

szerk: figyelmetlen voltam, neked csak a töltő kell. Abból szerintem gyári külön forgalmazott nincsen, marad az utángyártott
-
ldave
félisten
Hm, ez jó kérdés. Én még nem láttam külön kapható eredeti Gamepad töltőt, talán a hivatalos szervizen keresztül lehet venni ilyet. Utángyártott biztos kapható valami webshopból, USB-s kábelt mintha már láttam volna ebay-en.
-
zzub
csendes tag
válasz
horkovy24
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Sikerült felhasználni a kódot, már ott csücsül a gépen Zelda, csak még nem indítottam el. Más: azt hiszem kelleni fog egy extra gamepad töltő. A mostani töltőt szeretném a konzol mellett hagyni a polcon a dokkolóra téve, a másik pedig valahol karnyújtásnyira lenne, hogy használat közben lehessen a gamepad-re dugni. Valaki tudja hol lehet ilyet venni?
-
D4v3
őstag
Használt wii u vásáráls esetén, hogy megy a nintendo acc-os beregelés? Lehet újat csinálni vagy megöröklöm az eladótól?
-
PandaMonium
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Vagy csak heti 1x tisztára törölni.
Nem a porosodás volt itt a lényeg hanem, hogy feleslegesen áll a polcon, dísznek papírnehezék is jó vagy szobavirág, az meg kicsit olcsóbb. 
De mindegy, már túl van tárgyalva a téma.
-
ImpersonatoR
addikt
Ha nagyon zavar meg kell küldeni Air Dusetr el minden szellőzőnyíláson és szétszedni sem kell érte.
-
PandaMonium
őstag
válasz
horkovy24
üzenetére
Igen, nekem van a Zeldás bundle-öm.
Őszintén szólva a Smash Bros. -on kívül mást nem várok, se a Bayonetta se Fatal Frame nem vonz (nem igazán bírom az ilyen "nagyon-japán" játékokat
) még talán jövőre az új Zeldát, de ahogy mondtam 1-2 játékért kicsit luxusnak érzem megtartani a gépet. Mondjuk egyelőre elfér a polcon, nem próbálok minden áron megszabadulni tőle, csak nem szeretem látni, hogy csak a port gyűjti feleslegesen. 
-
horkovy24
senior tag
De valóban így van ha szétszeded a gépet ugrik a garancia viszont én a garancia lejárta utánról beszélek ami még azért nálam messze van viszont ha már lejárt mindenképp el akarom vinni a kicsikét egy tisztitásra mert akármilyen kicsi is a ventillátor benne azért ez is begyűjti magába a port.

-
horkovy24
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Sajnálattal hallom hogy el akarod adni a Wii U-t!
Azért még gondold át mert jön még rá jó pár jó játék amik be vannak jelentve pl
ayonetta 2 és abban is biztos vagyok hogy tartogatnak még meglepetéseket a gépre mint például a Fatal Frame 5 amit valljuk be nem vertek nagy dobra és egy egészen fantasztikus horror játék.Neked van a Zelda Wind Waker Bundle géped ha jól emlékszem igaz? 
-
horkovy24
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Üdv mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem hogy vitte már innen valaki a Wii U gépezetét takarításra? A porra értem a gép belsejében. Csak azért kérdezem mert szerintem fél vagy egy évente azért ezt kötelező eszközölni és ha tud valaki egy normális helyet ahol ezt normálisan emberi módon el is végzik akkor majd én is odaviszem a gépemet.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az egyik drága Premiumot kivéve mindegyik jegelt.
-
Gebriel
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
És mennyiért gondoltad eladni?
-
ImpersonatoR
addikt
Mondjuk most pont van fent 3 prémium meg egy sima is eladó.
-
PandaMonium
őstag
Nekem igazából csak az exkluzívok miatt kellett a konzol és most, hogy végignyomtam a Super Mario 3D World-ot, Mario Kart 8-at, Zeldát, meg a többi nagy címet kicsit luxusnak tartom évi 1-2 olyan címért megtartani (+ elég ritkán játszom) a Wii U -t amik érdekelnek. Ezzel szemben viszont ha eladom a Wii U- most tudok elég olcsón (~35.000 -ért) PS3 -at venni ahol még van vagy 8-10 cím ami érdekel (bár 1 év múlva szerintem attól is megválnék ha mindent végigpörgettem) arra a célra ha esetleg mégis visszaszoknék a játékra a jövőben, a maradék pénznek viszont most lenne helye (ahogy mindig...
).Még azért alszok rá párat, nem kapkodom el, de már fontolgatom egy ideje a dolgot. Köszi a válaszokat.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Amikor én akartam venni, akkor konkrétan egy darab se volt (1,5 hónapja)
Szerintem akinek van, az kivárja a jó exkluzívokat. -
PandaMonium
őstag
Valaki tudna nyilatkozni róla, hogy a használt Wii U-k hogy fogynak HardverAprón mostanság? Azt tudom, hogy nemrégiben még nagyon nehéz volt megszabadulni tőlük de azóta elég sok jó bejelentés és kritika érte a gépet, úgyhogy remélem, hogy ez változott. Azért válnék meg a konzoltól amúgy mert egyre kevesebbet játszom (munka, barátok, hobbik...) és őszintén szólva így kissé fölöslegesnek érzem a konzolt.

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A Kotaku után most pedig a neves theguardian ír pozitívan a Wii U-ról. Úgy látszik végre a média kezd leállni a Wii U halálhírkeltésével. Ez szerintem egy nagyon fontos fordulat a konzol további sorsát nézve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
horkovy24
senior tag
Nekem is ilyen Mario and Luigi Bundle gépem van véleményem szerint ez a legjobb pakk!Gratula a géphez!A problémád remélem már megoldódott a játékletöltéssel kapcsolatban.Leírni már nem fogom mert már leírták elöttem a dolgok menetét.Úgy látom már kezdd egyre több Wii U tulaj lenni ami nem is csoda hisz jönnek a jobbnál jobb játékok.
Erre legalább nem az elöző generációból grafikailag felhúzott Definitive Editionök jönnek! 
-
n000rbi
senior tag
válasz
Szalontahó
üzenetére
Fontos hozzátenni, hogy az "ingyen játék a MK8 mellé"-promóció július 31-ig tart, szóval vigyázz, le ne csússz róla.

-
Szalontahó
tag
Szia! Gratula a géphez.
Ahogy te is írtad, magyar acc.-al nincs eshop. Angol vagy Német kell, amelyik nyelv szimpatikus. A rendszerbeállításnál meglehet utólag is változtatni az országot.
A bónuszjátehoz meg elsõsorban kell egy nintendo network id és egy club nintendo acc. is. Csak elsõre bonyolult.
Ha ezek megvannak, akkor a mario kart 8 dobozában van egy kaparós kód. Ezt a kódot adod meg a nintendo club oldalán bejelentkezve. Kiválasztod melyik game kell és már kapsz is egy 16 karakterbõl álló kódot. Ezt kell az eshopban a megadni és már töltheted is a kiválasztott játékot. -
zzub
csendes tag
Szia, sziasztok!
2 héttel ezelőtt én is hazavittem a Wii U Mario+Luigi Bundle-t. Sajnos a nagyobbik fiam azóta alig volt otthon ezért csak pár óra MK8-at játszottunk eddig. Szeretném bónuszban a Zelda WW-t letölteni de nem teljesen értem hogy megy. Amikor azt írod, "magyar fiókra és régióra állítva a gépet nem fog menni az online rész" az azt jeleni, nem fogok tudni a store-ból vásárolni, letölteni? Ha az első bekapcsoláskor országnak Mo-t választottam, azt utólag át lehet állítani Írországra? Vagy nem is kell?
Egyébként köszönöm mindenkinek a sok hasznos infót amit itt lehet olvasni. -
ldave
félisten
Egy Blizzard-os emberke rajza Mario témában:

-
ldave
félisten
Amikor ráteszel az egyik hátsó USB portra egy pendrive-ot vagy hdd-t, akkor leformázza magának az egészet. Ezek után a beállítások menüben tudsz rá adatot átmozgatni. Amúgy ha van valami rádugva, akkor a Wii U azt veszi majd alapértelmezett tárhelynek és mindent oda tesz alapra, nem pedig a belső memóriára.
-
g@bo
nagyúr
no, és a mario u fel is ciccent a gépre. így a mk8 al együtt elég korrekt áron van...

urak, ezt ki lehet másolni penre? mert a 8 gb belső tár elég feszes...
hol találom a játékos kódom, valaki majd mk8 multi?

-
tariattila
veterán
no de normális esetben mikor jönne jól ez a transzfer?
ha tönkremegy a gép...
ezesetben cseszhetem...egyébként dicséretes, hogy legalább idáig eljutottak

-
n000rbi
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

Végre nyugodtan vásárolhatok digitálisan. Good work, Nintendo!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Egy új rendszerfrissítéssel végre lehetővé vált az egyik Wii U-ról a másikra való adatátmentés.
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
no, tegnap beüzemeltem a gépet, de csak a másfél órás frissítésen és a beállításokon vagyok túl..

bedobom ma a mk8-at, és letöltöm a mario-t, míg lehet...
egy kis segítséget majd megköszönnék.

-
g@bo
nagyúr
07.31 L vége a mariokart mellé járó free játéknak, akit még érint, igyekezzék...

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
elnokur77
üzenetére
Itt elvileg vehetsz olcsóbban, ha van olyan bankkártyád. Ha az oldalon igazat írnak, még tán promóciós kódot is kapsz mellé, ha beváltod az eshop-ban.
-
elnokur77
csendes tag
Szeretnék egy Mk8-at, letöltőset. Az eshopban azonban elég drága. Van olyan vmelyik boltban, hogy letöltőkódot veszek?
-
boost
veterán
Sajnálom, hogy nincs WiiU-ra, pedig jól lehetne használni a Tablet controllert a craftinghoz.
-
tariattila
veterán
nagyobbik (9) fiam imádja... olyan dolgokat épít pc-n hogy csak lesek...
elég jó készségfejlesztő...
valamilyen szinten mint egy gyerek-tervező-rajzoló program, nem mellesleg kreativitást, logikát fejleszt...
neki nagyon jó lenne (szabadulna fel kis processzoridő a laptopon
)tényleg... ha már itt tartunk... ár/érték/tudás arányban melyik rajzoló program ajánlott U-ra ?
a gamepadon is szeret rajzolgatni, legalább kis fotosopp ismeretet is felszedne
-
ldave
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
Engem ez az egész Minecraft jelenség hidegen hagy, volt pár videó amit megcsodáltam, aztán ennyi. Persze jó lenne, ha elérhető lenne a gépre, hisz minden más platformon nagyon sikeres a játék, gondolom itt se lenne másképp.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
3DS-en még ki se lógna grafikailag a többi játék sorából

-
tariattila
veterán
hi!
minecraft megjelenik már turmixgépre is csak a legmegfelelőbb hardverre nem... (wii U)
csak mert ferdeszemmel néznek rá a jappánok... komolyan beszarok ha nem csinálják meg rá

-
aya
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem a játék

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
The Dark Side of Luigi
A hideg futkos a hátamon, Luigi's Mansion, ahol a szellemek és az ártatlan betolakodók menekülnek Luigi elől

-
Mister_X
nagyúr
Eddig csak egy gif-et láttam itt belőle, de most meghaltam
[link] -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
hja, akkor ez ilyen távoli "szerelem" még.

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen videókártyát?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Playstation 5 + 1 kontroller
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként, szétszedés nélkül ki miként cserél majd olvasófejet?
ayonetta 2 és abban is biztos vagyok hogy tartogatnak még meglepetéseket a gépre mint például a Fatal Frame 5 amit valljuk be nem vertek nagy dobra és egy egészen fantasztikus horror játék.Neked van a Zelda Wind Waker Bundle géped ha jól emlékszem igaz?