Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
horkovy24
üzenetére
Úgyis a legolcsóbbat fogom venni, mert még az is 1.5x annyi lesz, mint a hazai
De még mérlegelni fogok, hogy tényleg kellene ez nekem, mert lemezesen drágán és lassan, digitálisan meg csak szimplán drágábban kapnám meg a játékokat - kész forinttemető. Amúgy se érdekel például a Fatal Frame. -
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Irigyellek téged a japán Wii U miatt!
Ezen akkor simán lehetne tolni az új Fatal Frame játékot.
Egyébként ha már japánból hozatod a gépedet én a helyedben a fehér 32Gb-os gépet választanám mert az itt biztos senkinek nincs mivel ebben a térségben nem kapható. A gép színével is jobban járnál meg aztán egyedi is lenne a géped és engem jól megöl az irigység!

-
Mister_X
nagyúr
Ámen.
Bár még tudnék mit írni...Én meg sikeresen szénné dolgozom magam, ha minden jól megy (azaz dolgozok annyit ÉS sikerül leszerveznem egy bennszülöttel a szállítást (az illetőt napi szinten látom), akkor egy japán Wii U-t dobok a fa alá magamnak - ha megérkezik addigra, persze.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen bocsánat!
Azt nem írtam oda a mondókámba hogy nekem több kiemelkedő cím van már most Wii U-ra mint PS3-ra volt anno. 
-
Sirandrish
legenda
-
mirci18
addikt
-
-
mirci18
addikt
válasz
horkovy24
üzenetére
Fiúk nyugi.
Feleslegesen vitatkoztok.
Most olyan mintha 2 kocsimárkán vitatkoznátok melyik megvásárlásával kaptok többet az autóval.
Felesleges vitatkozni azon hogy mennyi jó játék van eggyik másik konzolra mert hogy kinek mi a jó játék az szubjektív.
Maradjunk abban minden konzolnak megvan a maga tábora.
Mind a 3 tábor más ezért nem lehet összehasonlítani egy Mario játékot egy GTA-val vagy éppen egy Halo-val.
És pont.
Lehetne végre hogy értelmes témával töltsük meg a fórumot. -
Mister_X
nagyúr
-
Szalontahó
tag
Mi van itt?

Piszkosul várom már a Mario Kart 8 DLC-t.
Szvsz, konzolt csak az exekért. A többire meg nem is érdemes költeni. No meg az MGS. Persze ez szubjektív, mint minden.
-
Gebriel
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
Ja tényleg nem a 40. Mariot adják ki.. hmm akkor mit is?? 40. CoD/NfS/Forza/Fifa stb.
Egyet viszont elfelejtsz.. XO ide Wii U oda..
XO/PS4 játékok 90% szenny... megy a marketing, hogy ilyen jó lesz, stb,stb aztán amikor megjelentik megy a pofára esés, hogy még sem azt lett belőle..
Na ezekbe a topicokba megy az igazi sírás. Tehát nem kell itt az iróniát játszani, hogy milyen topic is ez...
Wii U-n meg azt kapod amit vársz.. és ma már ez nagyon nem mindegy.Nagyon rossz topicot választottál az tuti.. másik két platformnál ez általános amit csinálsz itt nem.

-
RangerFox
veterán
válasz
horkovy24
üzenetére
A Sony meg az MS nem a 40-dik Mario-t adják ki, ezt jó lenne nem elfelejteni...
Értek én mindent, csak egy valamit nem... Miért lennék befásult?
Nincsen Xbox One-om, így nem is vagyok MS fan. Nincsen WiiU-m, de van 3DS-em, így nem vagyok a Nintendo ellen sem. Van Vitám, de a Sony megutáltatta magát a szememben. Többre tartom a az Xbox One-t, hiszen szinte minden műfajból, ami megjelenik WiiU-ra, 3DS-en is tiszteletét teszi. (3D Mario, SMah Bros. 2D Mario, Kirby, Mario Kart, Yoshi, Donkey Kong stb). Amíg WiiU-ra nem jelennek meg multiplatform játékok, addig a szememben nem ér fel a konkurens konzolokhoz, hiába van rengeteg jó exkluzív címe az N-nek.
Talán jobban is járok, ha másik topicot keresek, ott legalább nincsenek tonhal zabáló egészséges életmódot folytató emberek, illetve olyan emberek, akik minden adandó alkalommal leírják, hogy milyen Mario&Luigi Premium Pack-uk van, illetve nem sírnak a Fatal Frame miatt, illetve a játékhiány miatt. (És ez nem személyeskedésnek szánom, senki ne vegye magára, csupán irónikusan fogalmaztam.)
További jó szórakozást!
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Te most komolyan arról akarsz itt engem meg mindenkit meg győzni hogy mekkora jófejség amit a Sony meg a Microsoft csinál sorozatosan?! Mert akkor nagyon rossz helyen kopogtatsz!
Egyébként Andrish kolléga már belinkelte a diagramot a játék áráról amit köszönök is szépen neki!
Innentől kezdve nincs is miről beszélgetnem veled tovább.
Köszönjük Emese léphetünk tovább. Elvégre vannak érdekesebb témák is. Ezzel a befásult meglátással amivel még saját magadat is becsapod azzal sokkal jobban járnál egy XboxOne vagy egy PS4 fórumban. Ott még talán díjaznák is. Sőt ott még szerintem egyet is értenek veled ebben a témában mert ugyanolyan befásultak mint te. 
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez nem sokat segít, de Day One edition... Most nem fogok vitába szállni, emlékszem rá hogy ennyibe került, haver Ps4-re együtt vettük meg megjelenés napján. Ha hiszel hiszel, ha nem, akkor nem. Azt meg megnézném, hogy a boltokba, amikkel összehasonlítja az árakat beleveszi-e a konzolvilágot ez az "erre specializálódott oldal"...
-
Sirandrish
legenda
válasz
RangerFox
üzenetére
Nem mérvadó hogy egy erre specializálódott oldal szerint 18K volt megjelenéskor a legolcsóbb is, hanem az a mérvadó amit TE mondasz. Elképzelhetetlen hogy rosszul emlékszel, mint ahogy az is hogy esetleg a két héttel későbbi árra gondolsz (akkor ugyanis lezuhant 14K körülre). És persze az is kizárt hogy mindkettőtöknek igaza van, csak te épp kiemeltél 1 boltot a 100ból(náluk volt biztos vagy másfél darab) míg a kolléga a másik 99 bolt árait nézte. A lényeg hogy mindenki téved és neked van igazad!
Rendben, szia!
Hozzáteszem...marhára nem érdekel, csak kíváncsiságból rákerestem

-
RangerFox
veterán
válasz
horkovy24
üzenetére
Hát mégsem emlékezhetsz olyan jól, több cikkben is megemlítik, hogy nem teljes áron jött ki... És nem kéne hamis vádakat állítani a konkurens konzollal szemben, amíg ezt folytatod, természetesen reagálok a komijaidra... Vagy ha tényleg neked lenne igazad (ami kizárt, mert ez tény hogy 13k volt az ára), akkor linkeljél már egy oldalt, ahol annyiba került...
Válasz: cirip-cirip -.- -
tybaa
csendes tag
válasz
mirci18
üzenetére
Szerintem festmény. A keret oldalán látszik, hogy kapott a vászon egy kék alapot, arra készült a kép. Ha nyomtatták volna, akkor a keret oldalán is folytatódna a kép (ha kicsit túlméretezik), vagy fehér maradt volna ott a vászon, ha pontosan méretre nyomtatják (nem tudom, melyik a szokásos eljárás).
Megfelelő technikai tudással nem különösebben problémás egy ilyen képet festeni. Engem inkább az érdekelne, hogy miért?
-
mirci18
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Izlések és pofonok.
A sapkát megveszem kintről Kínából 6-700 ft-ért.
A wii u wheel számomra használhatatlan és pontatlan volt wii-n.
A wiiu tabletének ez a piros tok egyyáltalán nem áll jól.
Kinek mi a vélemény?
Azt sajnálom hogy nem csinálták meg a gépet is piros egy pack helyett limited editionba.Ez a megoldás viszont tetszik:

-
horkovy24
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez igen!!!
Ez valóban egy nagyon fullos és gyönyörű szép csomag! Inkább én is ilyet választanék akkor már. Pláne hogy most nagyon nagy Mario Kart 8 fan lettem!
Most fejeztem be a játékot úgy hogy mindenhol minden versenyben minden fokozatban megvan az első helyezésem 3 csillagos minősítéssel. A mirror mód volt a legkeményebb mert ott szinte újból be kellett gyakorolni a pályákat de végül az is sikerült ott is megvan mindenhol az első hely 3 csillagos minősítéssel.

-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az a Mario sapi nagyon király!

-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Igen most már 13k mert már a kutyának nem kell! De amikor kiadták akkor mennyibe is került?! Hmm? Na látod látod. Az igazságba felesleges belekötnöd mert hiába is próbálkozol az nem fog változni és ha belegondolsz akkor rá is fogsz jönni. De a szíved mélyén ezt te is tudod csak nem akarod belátni!

-
RangerFox
veterán
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Én nem értem nektek vastagon kéne szedni a mondandómban a lényeget?!
ELŐZŐ GENERÁCIÓBÓL ELŐSZEDETT JÁTÉKOK=PÉNZLEHÚZÁS SZINTE UGYANAZÉRT!!!! Amivel egyébként nincs is probléma mármint azzal hogy PS3-ról áthozták PS4-re bár elég gusztustalan elvégre csak egy generációról beszélünk 17990 forintért. De ezt majd követni fogja a többi is mármint a PS4 után majd megy tovább PS5-re,PS6-ra,PS7-re és így tovább és így tovább persze minden generációnál teljes áron. Mindezt azért mert nincs ötlet valamiért meg jó lenne pénzt beszedni.
Egyébként is WII U FOREVER!!!!! HEHE

-
tybaa
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy mi történt a Wii U topikkal? Nem találom ...

-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Pontosítsunk egy kicsikét. Meg legyél szíves olvass vissza egy kicsikét hogy tudd is mit írsz nekem tulajdonképpen. Mert úgy látom megint megtaláltál.
Nekem a Wind Waker Hd az egy teljesen új játék volt mert soha a büdös életben nem játszottam vele. A Gamecube játékokért meg ugyanúgy azért sírtam mert nekem az a konzolgeneráció egy az egyben kimaradt. Meg azért tedd a szívedre a kezed a Nintendonak nem igazán szokása ez a HD-s remastered dolog. Ami esetleg meg jön az már több éves nagynevű játék nem az elöző generációból előhúzott játék. Mert nem akarnak minden generációnál pénzt kicsikarni az emberekből ugyanazért a játékért minimális grafikai tuning mellett. Tudsz te ha akarsz.
De nem ártana mélyebben átgondolni a dolgokat legalábbis azokat amit írsz nekem.

-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Remélem tényleg pihentek kicsit mert ez már unalmas.
Addig is itt egy érdekes aukció kiváncsi vagyok nektek mi a véleményetek.
Szerintetek ez tényleg festve van vagy csak egy fotóelőhívó boltban kinyomtatták a képet vászonra mert számomra ez a kép túl tökéletes ecsetkezelésre színekre semmi szabálytalan vonal nincs benne. -
RangerFox
veterán
válasz
horkovy24
üzenetére
1.: Nincs Xbox One-om.
2.: És tisztázzunk valamit! Ez nem Ps4, ez Xbox. A konkurens konzollal szemben az Xbox-ra van értékelhető játék (Ps4-re nagyon max. az inFamous).
3.: Azért járok ide, mert van N konzolom (3DS), és az N-es híreket, infókat itt is megosztják a fórumozók.
MisterX-nek meg igaza van, ha Ps4-re kijön egy felújított játék, akkor az sz*r, semmirevaló, hiszen már egyszer lehetett vele játszani, de ha a csodálatos WiiU-ra kijön egy HD kiadás, vagy Virtual Console címek, akkor azzal nincsen semmi probléma? Érdekes... És a Halo Master Chief Edition korántsem az a lehúzás szagú alkotás, csak hogy a másik oldalról is mondjak egy játékot..
De ez még koránt sem Xbox vagy Ps4 topic, te hoztad fel megint a konkurens konzolokat... És ez már túl sok off erre a hétvégére, pihenjünk egy kicsit!
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox
üzenetére
PC Vs konzol?! Itt Wii U van és ennyi! Nem is értem ezt az egész vita dolgot! Ahogyan azt sem ha neked akkora konzol a szemedben az XboxOne mert neked az van akkor miért vitázol itt?! Most akkor én meg leírom hogy nekem az egyetlen konzol a piacon ami ér valamit is a szememben az a Wii U. Mert nem remastered fosokkal akarok játszani mint a másik két ,,Nextgen" konzol esetében. Mert lehet akármilyen CPU meg GPU meg akármekkora RAM abban a rohadt gépben ha egyszerűen nem is tudják mihez kezdjenek vele. Erre a legjobb példa amit Idave kolléga említett a PS4-el kapcsolatban. Hogy még a fejesek sem tudják miért fogy ilyen jól. Na tessék. Szóval lehetne itt a vitákat egyfolytában nyomatni de szerintem nincs értelme mert sohasem lesz vége. Valakinek ez a meglátása/tapasztalata a dolgokról valakinek meg az a meglátása/tapasztalata a dolgokról! Ez pedig nem fog változni.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
RangerFox
üzenetére
Mégis te (is) tartottad életben a témát... apropó én nem használok egérpadot, mert zavar (ahogy zavar bármilyen védőcucc a kontrollereken is), de ha kellene, vennék valami normális szilikon belsőset, ami nem vágja meg a csuklóm és nem koptatja az egér talpait.
Ahogy konzolexkluzív címeket se lehetne egérrel, úgy a PC-exkluzívakat se érdemes kontrollerrel tolni.
-
-
mirci18
addikt
válasz
A.tessz
üzenetére
Jó én befejeztem csak furcsa számomra hogy valaki olyan dologért ír kifogást amire van megoldás.
A bluetooth-os cuccokkal mi a bajod nekem az egerem és a billentyűm volt az és működött gond nélkül.Másik ha a pc-re nem kötsz semmit akkor hogy használod?
Ugyanúgy a konzolra is kötni kell dolgokat vica verza. -
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Soha ne akard megérteni a tömegek érdekeit.
Annó mindenki kisebb telefont akart venni ami minnél jobban kézre áll.
Ma mi van?
Senkit nem érdekel hány magos milyen teljesítményű csak az a fontos hogy minnél nagyobb kijelző legyen benne és mehessen rajta kényelmesen a facebook. -
Sirandrish
legenda
Amúgy nem volt valami info a Zelda háza tájáról?

-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Arról volt szó hogy mennyivel drágább egy PC mint egy konzol. Most az, hogy a te véleményedre reagáltam, az egy másik dolog, a lényeg átjött. PONT
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért számoljunk bele min. 30k-t egy monitorba, majd még minimum 12k-t bill-re +egérre (és akkor még az alátétről, hangfelszerelésről nem is beszéltem..) Aztán nem tudom hogy milyen konfigra gondoltál, de szívesen meglesném mondjuk privátban, kíváncsi vagyok rá...
MisterX: Azért az Xbox One-t ne nevezzük egy lapon az U-val... Az én szememben százszor többet ér, mint az U... Meg amúgy is, a Smash Bros. nem épp az a "húdegyönyörű" játék...
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát pedig nem a Wii U-t kéne büntetni a nyers ereje végett mert erre legalább játékok készülnek. Én azokat büntetném szívem szerint akik az általad említett trendet követik. Már csak azért is mert ezeknek az embereknek jár legjobban a pofájuk hogy már megint mekkora bőrlehúzós játékot kaptak meg hogy nincs a játékban semmi újdonság,innováció. Ezektől az emberektől kérdezném én hogy: Gyerekek akkor mi a kukinak adtatok pénzt ezért a gépért?! Utána akkor miért vesztek még hozzá sok-sok játékot?!

-
A.tessz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Beletettem a mondandómba "de kinek mi tetszik" .
Ezen kár vitázni. Én billentyűzet egérrel játszom, és inkább stratégia játékokat, semmi pluszt nem ad a nagy tv, és még áthelyezni se nagyon tudom a billentyűzet és egér kombót, hogy legalább szemben legyek a tv-vel.
Kontroller meg van elég: xbox one, ps4, na meg wii u ra. Nem hiányzik a PC mellé.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
talált, süllyedt... -
Az öregecske laptopom is rá van kötve folyamatosan hdmi-n a 42" full hd plazma tvre, a nyaralási fotókat is jobb így megnézni... A tv képnézegtője nagyon lassú, a laptop kijelzője csak HD.
És egy régi AGON kalandot is így játszunk... -
Sirandrish
legenda
Nem értem..
A PC-t KÖTELEZŐ monitorra dugni, de a konzol TV nélkül is fasza?
Akkor eddig én hülye voltam...hát mi a francnak vettem HD TV-t a PS3hoz amikor nézhettem volna ki az ablakon akkor is megkapom az élményt...ááá én barom..A.tessz És mond már el hogy miért nem dughatom rá a PC-met a TV-re?
ldave Ha a PC árába bele kell számolni a monitort akkor a konzol árába is a TV-t...ennyi.
PONT ugyanazt a célt szolgálja mindkettő.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szerintem mivel már egyre elérhetőbb áron vannak 4k készülékek (most nem feltétlen Magyarországra gondoltam, hanem a nyugati piacra), így vicces, hogy pár játék még az 1080p-t sem éri el az új konzolokon.
Főleg, ha azt is nézem, hogy a userek nagy része valószínűleg 1080p-s készülékre csatlakoztatja őket (legalábbis már 80k környékén van alapabb 32"-es méretű Full HD készülék, nem emlékszem a TV árakra az előző generáció indulásáról, de tippre biztos lehetett 200-250k körül egy belépő 32"-es készülék).
Nem mondanám rossznak őket, de én ennél nagyobb teljesítményt vártam volna ettől az új generációtól.Ennek ellenére én sem vagyok felbontás junkie, most a Wario Land-dal játszom GBA-n.

-
A.tessz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Nem, a PC-nek a monitorra dugva a helye, nem a TV-re kötve."
Ezzel a résszel pont egyetértek, de kinek mi tetszik. Viszont az már más , hogy a monitort, a tvt és a kanapét nem igazán kéne beszámítani. Mert akkor jöhet az egér a billentyűzet, a számítógépasztal ...

Én régen pc-re , csak videókártyára az xbox one és a ps4 együttes áránál is sokkal többet költöttem .
Nem venném egy kalap alá a kettőt. Össze lehet jó áron pct rakni, de az nem lesz sokkal jobb a konzoloknál. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg a kanapét is

-
PC-re minden felsorolt erénye mellett sajnos rettentően kevés Nintendo játék jelenik meg, gyak.0.
-
RangerFox
veterán
Na azért álljon meg a hadi menet, egy PC minimum kétszer drágább mint egy Xbox One vagy egy Ps4.. Számoljuk csak bele a perifériák és a monitor árát is (Nem, a PC-nek a monitorra dugva a helye, nem a TV-re kötve.) Az már más kérdés, hogy ezt az árkülönbözetet kb 2 éven belül visszahozza a PC, a játékok árain.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De még mérlegelni fogok, hogy tényleg kellene ez nekem, mert lemezesen drágán és lassan, digitálisan meg csak szimplán drágábban kapnám meg a játékokat - kész forinttemető. Amúgy se érdekel például a Fatal Frame.
Ezen akkor simán lehetne tolni az új Fatal Frame játékot.

Azt nem írtam oda a mondókámba hogy nekem több kiemelkedő cím van már most Wii U-ra mint PS3-ra volt anno.

Nincs igazad. Nekem volt PS3-am és Wii U-ra már most van annyi kiemelkedő cím mint ami arra volt! Ennyi.

a lenyúzott rókabőröket.

Nincsen Xbox One-om, így nem is vagyok MS fan. Nincsen WiiU-m, de van 3DS-em, így nem vagyok a Nintendo ellen sem. Van Vitám, de a Sony megutáltatta magát a szememben. Többre tartom a az Xbox One-t, hiszen szinte minden műfajból, ami megjelenik WiiU-ra, 3DS-en is tiszteletét teszi. (3D Mario, SMah Bros. 2D Mario, Kirby, Mario Kart, Yoshi, Donkey Kong stb). Amíg WiiU-ra nem jelennek meg multiplatform játékok, addig a szememben nem ér fel a konkurens konzolokhoz, hiába van rengeteg jó exkluzív címe az N-nek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)