Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sm4e86
csendes tag
válasz
Rony949
üzenetére
Japánban lesz valami Collector's Edition. https://x.com/Genki_JPN/status/2024771449656131802 Ez már valamivel jobban néz ki, még ezért is sok a €129-os ár.
De én is borzasztónak tartom ezt a €20 / játék árat. Nem hiszem, hogy csak úgy meg fogom venni.
Volt ilyen egyébként, mert a Pokémon Silver / Gold / Crystal volt olyan, hogy tokjában volt a kód, de az azért volt más, mert akkor a játékokat is külön-külön kellett Nintendo 3DS-en megvenni. Nekem megvan mind a három doboz, és egész jól mutat.
-
sm4e86
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Örültem volna, ha megvalósul, főleg, hogy nem is lett volna annyira idegen. Már volt Japánban a Twin Famicom, amely ugyanúgy rendelkezett cartridge és floppy bemenettel. Talán a Kutaragi Ken ezt akarta volna továbbvinni.
Illetve a Sony-nak biztos, hogy felfuttatta volna a lemezbizniszét, hiszen a CD lemezt eleve a Sony találta fel, másrészt ott volt a zenei kiadójuk a Sony Music. Úgy tudom, hogy a PS fejlesztésekor a lemezeket a zenei kiadónál tesztelték. -
sm4e86
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
És ezek mennyire elérhetők nálunk? Úgy tudom, hogy pont azért, mert az ilyen kiskapukat bezárja a Nintendo, lehetetlenítette el a nem japán bankkártyával történő vásárlást a japán eShop-ról. Ebben pont nem vagyok jártas, de emlékeim szerint, akinek EU-s profilja van, az csak az EU-s eShop-ról tud vásárolni.
-
sm4e86
csendes tag
Nem igazán. Eurósat érdemes nézni. Egyébként lehet a Nintendo weboldaláról, és az eShop-ról, amik hivatalosak. Ilyen alternatív helyekben nem vagyok jártas.
Egyébként lehet, hogy a Golf Story az amerikai eShop-ban akciós, de az EU-sban ugyanúgy 15 EUR: https://www.nintendo.com/nl-nl/Games/Nintendo-Switch-download-software/Golf-Story-1285413.html?nsuid=70010000000775
-
sm4e86
csendes tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Az anime a mai napig megy Japánban, és ahogy kijön az angol szinkron, adja is le a Netflix. Most, a 8. generáció után búcsúzott Ash, és jött helyete egy teljesen más csapat. Némileg más színt adnak a sorozatnak, de isten igazából a 9. generációs sorozat sem egy nagy dobás. A 8. generáció volt nagy minőségi fellendülés, hozta az 1. generáció szinvonalát.
-
sm4e86
csendes tag
Plusz nem tudom, hogy szokás-e eseményt hirdetni, ha nem, nyugodtan törölhetitek.
De megrendezésre kerül az N-Con - Nintendo nap. 2024. július 27-én lesz a KMO Művelődési Központ és Könyvtár Kultúr-kamra termében.
NES-től a Nintendo Switch-ig valamennyi konzol játéka játszható lesz, plusz lesz Mario Kart 8 Deluxe verseny, valamint retro Elektor Kalandor verseny. A nyereményeket a Game Park és a Regamex biztosítják.
És mivel lesz külön részlege a kézikonzoloknak, ezért érdemes kézikonzolt is hozni, azon is lehet játszani, plusz gyűjteni Nintendo 3DS-en a StreetPassokat.
Gyertek el és érezzétek jól magatokat!
További információ: [link] és [link]
Facebook eseményoldal: [link] -
sm4e86
csendes tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Sokaknak tényleg nem mindegy, hirdetésnél is előnynek számít, ha a borító is angol nyelvű. Én mondjuk pont azt a kisebbséget képviselem, akit nem zavarnak a különböző nyelvű tokok. Tanultam németül, úgyhogy nekem jöhetnek a német játékok is. Egyedül az az USK logo, ami rettenetesen zavar. Hogy miért ragaszkodnak a németek ahhoz, hogy, hogy a szerencsétlen logo, ha a fene fenét is eszik, a bal-alsó sarokban kell lennie, nem tudom. Akár még annak az árán is, hogy a játék címének logóját összenyomorítják.
Egyébként van spanyol borítós játékom is, sőt, amikor Hollandiában voltam Erasmuson, vettem holland borítós játékokat is.
Egyébként a borító oldalán lévő kis háromszög színe is segít. A zöld színű az angol játék, a lila a német. -
sm4e86
csendes tag
válasz
consono
üzenetére
Akkor te nagyon szerethetsz az ismeretlenben vásárolni. Én is azért szeretek utánajárni, annak, hogy mit veszek, még akkor is, ha érdekesnek tűnik.
Nálam ez a veszély azért nem áll fenn, mert zenénél is megtapasztaltam, hogy az önmagában élményszámba megy nálam, hogy eredetiben hallgatom.
Ugyanezen az elven demóval sem játszol? -
sm4e86
csendes tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Hát online nem könnyű... A legjobb az, ha találsz olyan barátot élőben, akinek szintén van Super Smash Bros. Ultimate-je és hasonló szinten van, mint te.
Egymást tudnátok inspirálni. -
sm4e86
csendes tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szívesen.
De ha esetleg szeretnél fejlődni, akkor ki lehet tanulni az irányítást. Csak én például azért nem tanultam ki, mert annyi más Nintendo játék van, amivel játszanék, emellett annyi más hobbim, hogy az életben nem leszek hardcore játékos.
A döntés persze a tiéd. -
-
sm4e86
csendes tag
Hát itt a dobozosok között egy taiwanit mutat, ami nemrég jelent meg: https://gamefaqs.gamespot.com/switch/380179-fatal-frame-mask-of-the-lunar-eclipse/boxes Élek a gyanúperrel, hogy horkovy34 egy ázsiai kiadást venne meg. Ami nem gond, tekintve, hogy régiófüggetlen a Nintendo Switch.
-
sm4e86
csendes tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nagyjából egy hajóban evezünk, mert én is csak button smashelek Super Smash Bros. Ultimate-ben. Így barátokkal mindig a hátsó helyen egyikén végzek. ^^' Ha taktikus játékosokkal játszol, akik használják a gombkombinációkat, esélytelen vagy ellenük, mert erősebbek a kombó-támadások.
Akkor egyedüli esélyed lehet, ha a tárgyakat okosan használod el, vagy tiéd a Smash labda. És akkor van esélyed megsemmisítő csapást mérni az ellenfelekre, egyébként minimális. -
sm4e86
csendes tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Szép!
Azt remélem, hogy csak a Gamepod vitte le a minőséget, mert a hátsó borító bizonyos részeinél eléggé szemcsés a kép.Ami az analóg kart illeti, meglepő, hogy ez még lehet probléma. Ez Nintendo 64-en volt komoly probléma, azt hittem, azóta megoldották. Az N64 analóg karjának fala rettenetesen darálta az egyébként is vékony kart, és aztán úgy elkopott, hogy nem lehetett normálisan irányítani vele a karaktert. Nem egyszer cseréltem már egy barátom által N64-es analóg kart. Aztán a GameCube-nál se volt tökéletes, de a Wii-től kezdve eléggé robusztusnak tűnnek az analóg karok.
Nekem nincs Switch Pro Controllerem, csak Wii U-s, az rendben van. De a TOTK-s esetleg nem HORI-s? Arról el tudom képzelni, hogy koptatná az oldalsó fal az analóg kart. -
sm4e86
csendes tag
Igen, több olyan dologban is különbözik az amerikai borító, ami miatt még az európaiak is inkább a tengeren túli kiadást preferálják. Én mindig is azon voltam, hogy az európait vegyem meg, hogy az európai piacot támogassam.
Igen, a Mariowikinél sajnos csak az első borító van, de azért is linkeltem ezt, mert ide kiváló minőségben teszik ki a borítókat. Meg artworkök is több MB png-ben. Szoktam ezeket illusztrációra is használni, mert olyan érzetet ad, mintha hivatalos lenne az írás. Ha valami Mariós kép kell, mindig itt nézek szét először.
-
sm4e86
csendes tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Sok sikert hozzá.
Ezeket mindig érdeklődéssel nézem. Mert bár én csak európai változatokat gyűjtöm, de a különböző borítókat érdekes látni. Ezeket én is MobyGames-es vagy GameFAQs-on szoktam szemügyre venni. Vagy a Mariowiki is ott van a Mario játékoknak, jelen esetben a Captain Toad-oknak: https://www.mariowiki.com/Gallery:Captain_Toad:_Treasure_Tracker#Box_art
De a különböző konzolokra megjelent Captain Toad játékokat megvenném. Sajnos egy sincs.
Pedig nagyon aranyos Toad, szeretem.
Egyébként a különböző konzolokra megjelent kiadásokat azért szeretem gyűjteni, mert érdekes látni a különbségeket az egyes kiadások között. Meg hát, ha egy játék elég jó, miért is ne játszhatnám végig többször is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig nagyon aranyos Toad, szeretem.
koncsik
Sirandrish