Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Skacok fontos kérdésem lenne:
    Nekem teljesen kimaradt a nintendo élmény eddig, de most a switch 2-re tervezek majd beruházni, hogy végre belevethessem magam a switch 1-re kijött szuper gémekbe is.

Regisztráltam a nintendo.com-on egy fiókot, egyelőre beállítottam a régiómat magyarra, de ugye maga az oldal az USA. Na és itt akadtam el, a vásárlás menete itt a régiós kavarás miatt nem tudom, hogyan megy:

Most ott akciós a Mario + Rabbid gold edition, viszont nem is tudnám megvenni (próba jelleggel próbáltam a download gombra rányomni), mert hibakódot ír. Ennek utána néztem és redditen írják, hogy ha más régió az accountod, mint maga az eshop akkor nem engedi. Ez eddig oké, de a magyar nintendo shopban én nem is találtam olyan opciót, hogy digitális vásárlás, ott csak boltokat dob fel, szóval tök béna. Ez az USA oldal nagyon tetszik, szép átlátható meg minden, van fizikális és digitális vásárlás, csak nem tudom, hogy a régiót mire tegyem.... Legyen a fiókom is USA és akkor majd ha vásárolok itthon egy switchet akkor az USA oldalról gond nélkül fogom tudni hozzá vásárolni a játékokat?
    Elég jól értek az IT dolgokhoz, de bevallom ez kifogott most rajtam, iszonyat meg van bonyolítva.

Lényeg a lényeg, ti digitális vásárláshoz USA fiókot használtok? Ha nem akkor meg milyen weboldalról veszitek a digitális játékokat?

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák