Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
lekaparom a falat annyira
az azért feltűnő, hogy az nfl.com-os postok aránytalanul nagy része foglalkozik a JETS-sel.
ebben a percben pl 4 az 50ből, ami 8%, miközben a két SB résztvevőről összesen van 2, a bounty ügy fejleményeiről 5, és 5 a fantasy footballról.... de volt már, hogy az 50ből 14 JETS hír volt.
Hát kiváncsi leszek.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
-
anulu
félisten
viszont piszkosul finom! 2-3 havonta "járunk" oda asszonnyal és a végén nem az árcetlit nézzük, hanem azt, h "uhhhh ez de jó volt!"
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kiskaktusz
addikt
Van Bp.-n 1-1 hely, ahol drágábbért is találni hamburgert, de ezek általában össze sem hasonlíthatóak az éjjel-nappal nyitva tartó helyekkel, ahol 500 Ft.-ért kapni hambit. Ezek általában nagyobb és finomabb húspogácsával készülnek, igazi "amerikai hamburger" ízért cserébe. Egyszer érdemes kipróbálni egy drága hambis helyet, ha még nem volt benne részed..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
anulu
félisten
mondjuk olyan húspogácsa van benne, hogy könny csorog a szemedből az ízétől
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ferensz
senior tag
Várható volt, hogy le fog bukni, mivel nem egyedül sutyiba űzte az ipart, hanem a komplett csapata segédkezett neki, nagyon durván meg volt szervezve minden és biztos volt az, hogy előbb utóbb valamelyik közreműködő elkezd csicseregni.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
spammer
veterán
Így van, attól még le kell tekerni azt a 2-3 hetet, napi 120-200 kilométert, sokszor olyan hegymenetben, hogy nézni is rossz Csúnya dopping, de anélkül senki nem tudná végigcsinálni ezeket, és ezt a szervezők is tudják, a sportbizottságok is, a doppingbizottságok is, és a szponzorok is, akiknek a reklámjai díszelegnek a sportolóikon, akik addig jók, amíg eredményeket hoznak, de ha valaki bukik, akkor egyből megy a mutogatás.
No de részemről ennyi, sok lesz már az offolás
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Integra
titán
én meg nem sajnálom, mert hazudott egy életen át mindenkinek, aztán bebukott és most megy a mártírkodás. ilyen emberben nincsen mit tisztelni, ez az én véleményem.
és különben? akkor most őt is felmentjük? mindenkit? hol kezdődik meg a tisztulás? sehol. mondom én, hogy struccpolitika ez, semmi más. én azt sem mentem fel, aki doppingol és nem bukott le még..
ti csak azt látjátok ezek szerint hogy lebukott, szegény, meg, hogy mindneki cuccozik. én meg azt is figyelem, hogy egy életet élt le úgy, hogy mindenkinek folyamatosan hazudott.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
adrian360
őstag
Hát nálam a szimpatikus ember nem itt kezdődik : évekkel ezelőtt beperelte azokat akik doppingolással vádolták, ő eskü alatt ártatlan boci szemekkel állította hogy soha semmit nem szedett. Most játsza a mártírt és próbál magával rántani mindenki mást is.
Amúgy ha már szó volt a sérülésekről, nagyon nagy szerepe van a doppingoknak is benne, normál esetben az emberi test jelez, hogy teljesítőképessége határán van, a dopping ezeket elnyomja, és jönnek az izomszakadások, ínszalagszakadások stb. -
ggeleven
őstag
Mint sportolót szerettem nézni, szigorúan a versenyeken nyújtott alakítása nagyon nagy volt!
Mindenki cuccozik, mégsem kerültek elé, szóval valamit csak tudott!
De amit pályán kívül csinált (kivéve az alapítványának való pénzgyűjtést), az már nagyon képmutató volt!
Na meg hogy a kishalak egészen addig csöndben voltak, amíg jött be nekik pénz a sportból...ők sem jobbak!Ebbe a helyzetbe egymást hajszoljuk! Nekünk nézőknek rekordok kellene, soha semmi nem elég! Ők pedig csak segédeszközökkel tudnak nekünk még többet nyújtani. Mi ehhez hozzászokunk és csak azt tesszük sztárra, elismert és jól kereső sportolóvá, aki elöl van...Ez egy csúnya ördögi kör!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
akela91
addikt
LoL, pont most utaltam 5000FT-ot számlára, hogy megrakjam Friscot.
(#6228) Ironsides : Miből gondolod? Ha nem teszem meg, akkor se rakok Ravensre, mert 49's-nek drukkolok. Egyébként fogadóirodák is Frisconak adják kisebb odds-t. De sima meccs semmiképpen sem lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest