Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Ironsides #6176 üzenetére
Szerintem is undorító, amit művelnek, ez a meghurcolás stb. Az összes profi sportoló doppingol, olimpikonok, bringások, focisták, mindenki. Egyet elővenni és mutogatni, hogy "fúúúú csalóóó", az kurva nagyképű és álszent dolog, miközben mindenki tudja, mi folyik a profi sportban. Sipi (Isten nyugosztalja) is ezt mondta a Eurosportos közvetítések alatt, hogy "miért kell ez?".
-
Integra
titán
válasz
Ironsides #6176 üzenetére
én nem sajnálom, sőt... egy utolsó senkinek tartom. amit az oprah interjúban is előadott.. az szánalmas volt, én csak lesmittpalizom őt is, egy közönséges csaló. nem kár érte. és vesszen az összes többi is. szívem szerint legálissá tennék mindenféle dobbpingot, aztán hulljon az összes a versenyeken, nem kár értük. de a versenyen való részvételhez kikötném, hogy mindegyik egy hullazsákot köteles leadni a nevezési papírja mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest