Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Alig volt időm nekem is idén. A tipp játékról is rendszeresen lemaradok... Már elengedtem
Ahogy ezt a szezont is. Ez ilyen.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Bözsi nekem sem jár (eddig alvállalkozó voltam, most meg külföldre "kölcsönzött" munkaerő) - ugyan annál a cégnél. Hát igen mókás lenne ha bepróbálkoznék náluk, hogy te figyi, a kéne Bözsi kafetériában... valószínű néznének rám boci szemekkel, ahogy a nagyanyó kendős Cam Newton reagál arra a mondatra hogy "Oxfords not Brouges".
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Megkérdezném amúgy Robert Wood Johnson IV-t, hogy Erzsébet utalványra elcseréli-e a Jets-et. Mióta NFL-t nézek ennek a csapatnak nem volt még egy közepesen szar éve sem (leszámítva a Rex Ryan érát, nade azt a parasztot meg minden szempontból rühellem - szóval nem számít ).
-
MODERÁTOR
Nézegettem ezt a Broncos @ Jets meccset a tippjátékban... Hát nem tudom eldönteni hogy melyik a rosszabb.
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #21232 üzenetére
Fura szokni ezt az 1-es mezt a 12-es helyett. Nem volt lehengerlő, meg a Def fal szerintem még messze a vállalhatótól, de egész jó játék volt. Plusz már most látszik hogy az O-line vállalható, a secondary továbbra is liga elit, és Cam tud futni.
Nem lesz ez rossz, a rajatszas kötelező (az AFC East milyensége miatt), a többit meglatjuk.
-
MODERÁTOR
Itt valaki valamit nagyon, nagyon csúnyán elbaszott.
Egy ilyen sztori után szerintem fejek fognak hullani, mert talán az egyetlen értékelhető jog veszett el most a Sport TV-től.Mentségükre legyen mondva, ha valaki kicsit is megnézi a konkurens sportcsatornák tulajdonosi szerkezetét, nem meglepően ki fog rajzolódni két dolog:
MTVA, Spíler jogokat úgy vesz hogy minden mindegy alapon öntik bele a pénzt, Digi szintén, de ők már kezdenek észhez kapni mert végülis mégis számítanak olyan unortodox mantrák, mint rentábilitás, meg profit.Az AMC nem titkoltan el szokott engedni olyan jogot, ami nem hoz elég pénzt a konyhára, mert piaci alapon élnek meg. Hát szerintem ez most nem volt szándékos, egyszerűen csak vártak hogy a korona vírus miatt lehessen csökkenteni a közvetítési jogdíjakat.
Aztán szembe jött a lószerszám.
-
MODERÁTOR
Nem akarom....
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nagyon ritka hogy az MVP-t oda adják nem QB-nak, erre már rájöhettünk (ami faszság).
Lásd ugye a tavalyi, Edelman MVP cím - mint szabályt erősítő kivétel. Idén szimplán egyértelmű volt Williams.Továbbá az is kiderült, hogy valódi nyomás alatt, Jimmy G nem biztos hogy comeback player. Mahomes meg az. Viszont Mahomes kifejezetten gyengén muzsikált, rosszul passzolt. Igen, a fal nem védte meg - de Ő sem jó ütemben lépett fel, ha fellépett egyáltalán a zsebben, etc.
De nem omlott össze, hanem ment tovább.
Örülök, hogy a rozmár végre nyert egy gyűrűt, annyira kellett már neki, mint egy falat kenyér. Az SF meg ne bánkódjon, csak meccs szituban nem Shannahanre bízzák a time managementet, meg a play callt a negyedik negyedben, és meglesz jövőre a gyűrű.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Mondod ezt te aki a komplett szezonra eltűnt
Jól van. Szép volt a Chiefs győzelem, megérdemelt volt.
Megjegyzem hogy Shannahant senki nem tájékoztatta hogy az első félidőben is volt idő kérése - nem csak a terdelések alatt...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szeretném ha a Rozmar kapna végre egy gyűrűt. Meglatjuk mi lesz.
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #19849 üzenetére
Páratlan év van. Nem SB év
Viccet félretéve, én nem vészmadárkodom, ha ebben a szezonban ennyi volt, akkor ennyi volt. Jövőre jobb lesz.
Persze úgy sírunk itt, mintha a PO-ba sem jutottak volna, pedig de, csak kibasztak magukkal, mert mehetnek a jövő héten a Wild card körösökkel küzdeni.
Ja és ha továbbmennek, akkor tuti hogy nem otthon játszanak. Szopi.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #19656 üzenetére
Ettől a meccstől függetlenül egyet értek. Azt pláne nem értem ha sikeres egy challenge - magyarul rossz döntést hoz a bírói kar ami megesik, annyira gyors a játék - akkor miért veszik el a challenge? Legalább egyet adjanak vissza.
.L B - oh te.... 😂Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #19641 üzenetére
Két TD, egy 10 yardon be nem dobott Def. PI, egy ütés miatti azonnali ejection, egy challenge úgy elvéve hogy abszolút nem volt volt meg a 1st down, mégis megkapta a Kansas.
Ennyit úszott meg a Chiefs. Már ennek a feléért is rég cheatriotzozás menne ha fordított előjellel történik.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
A Bengals veri a Jets-et nem kicsit.
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #19484 üzenetére
Ha talán nem is one year wonder, de ahogy Mahomes ellen is találtak ellenszert már, úgy Jackson ellen is fognak gyorsan. Jövőre már nem fog ilyen űr számokat hozni, addig meg megy a parasztvakítás körülötte. Csodálatos játékos, de majd akkor lengetem kalpagom, ha ezt tudja hozni 5 évig mondjuk.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz -=Vacsek=- #19434 üzenetére
Lol a tipikus kutyaszart sem ér Stat. Főleg hogy Winston és Goff is szerepel rajta mint jó irányító...
-
MODERÁTOR
válasz f4lcon #19143 üzenetére
Minden évben eljatszuk ezt, majd valamikor Február elején döbbent kussban ül mindenki, hogy mit keres a Pats megint az SB-ben.
Ez a csapat jó, a védelem liga elit, igen, találtak egy módot rá hogy hogyan verjék meg őket - semmi gond a következő alkalommal már nem fog tudni ennyit ugrálni a Baltimore mert készülnek rájuk.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Hát ez a Jets meccs... Már sajnáltam Darnoldot a végén
-
MODERÁTOR
Egy dolog miatt nem kerek a sztori. Valahogy kimaradt belőle a Pats... Pedig már vártam mikor kerül elő a cheetriots hashtag.
Bár lehet hogy kiderül a végén hogy a Lions SB kontender, és ők az egyetlenek akik megverhetik a Patriots-t az SB-ben, de Kraft úr lefizette a bírói kart, és nem engedi hogy PO-ba jusson Patricia csapata. Ezért nyert a GB
-
MODERÁTOR
Most néztem vissza a meccs össze foglalót. Ez a két illegal hands call... Anyám...
-
MODERÁTOR
válasz *Mukeey* #18790 üzenetére
Hát... Nem akarok genyó lenni, de messze voltak azért a "meccsben levéstől".
A TD szép volt, de a fumble return TD is A defense hozta össze (meg a mi offenseünk).
A második negyedig kellett várni mire 1st downt csinált a Giants, és utána sem tudtak haladni. Igazából a Def. Tartotta életben a csapatot.
A giants defense elég jól teljesített, le a kalappal, erre lehet építeni - és Jonesnak is voltak szép passzai. Az NE defense ellen esélytelen volt, és a játék képe sem mutatott 14 pontot a Giantsnek.
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #18722 üzenetére
Az történt hogy kezdik megtalálni az ellenszert Mahomesra. Ilyenkor jön a kérdés hogy az öreg rozmár végre kap-e egy olyan irányítót aki év közben is képes új sémát adaptálni, vagy úgy járnak mint Alex Smith-el.
Ennél többre tartom Mahomest.
-
MODERÁTOR
válasz Balesz1899 #18594 üzenetére
Na itt különbözik a véleményünk. A Jones felé egy kemény, célzott megállítása volt egy first downért futó QB-nek, aki nem igazán érezte hogy meddig mehet a móka menet. Szándékos volt? Igen. Egy szabálytalan, kemény ütközés - amolyan kinek nagyobb a farka típusú történet. De, és ez nagyon fontos - nem egy cheap shot volt.
Burficté az volt, és nem az első. Időszerű lesz végleg leszedni a pályáról.
Még mielőtt félre érted - nem Jones megmozdulását védem, mert Pats drukker vagyok. Simán menjen rá a zászló, mert nem volt szabályos, sőt veszélyes is. A múlt szezonban Gronkot kiütni vakoldalról sem ért kiállítást, pedig az hasonlóan gusztustalan volt. Azon akadok fenn, hogy egy lapon van emlegetve Burficttel.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
MODERÁTOR
válasz Balesz1899 #18583 üzenetére
Ne keverjük már a kettőt össze. Burfict a földön ülő játékosba szállt bele, sisakkal előre.
Jones is simán megérdemelt volna egy unnecessary roughnest, az azonnali ejectiont már necces lett volna, de a két sisak-sisak ellen nem volt egy kategória.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz berek21 #18455 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy kipattan majd a botrány, hogy Tom Brady nem adja át a telefonját az NFL képviselőinek, pedig biztosan tudják hogy Ő küldte a felbújtó SMS-eket Brownnak, és csak ezért molesztált nőket.
#Cheatriots.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Na mindenki lenyugodhat a p...ba. A Pats kivágta AB-t a szexuális zaklatás botrányok miatt.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
És most nézzük hány interceptiont dob Eli.
-
MODERÁTOR
válasz drachoHUN #18260 üzenetére
A második kérdésedre nem tudom a választ.
A teljes meccs azonnal vissza nézhető, sőt akár csúsztatás is van. Szóval még mégy a meccs, de te elkezded nézni - és áttekered a reklámokat, és utána boldogan kapcsolódsz az előbe.
A 40 perces összefoglaló (minden play) szokott késni 4-5 órát, a coach verzió akár egy napot is, de a highlights reel általában a meccs után fel órával ott van.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #18226 üzenetére
Hát baszki... Lett olyan csapat... Pofám leszakad
viccen kívül nem örülök neki. Ilyen hisztis picsa balerina nem kell a csapatba.
Oké, Gordonnak is megvan a saját drog problémája, de legalább a csapat egység fontos számára, és nincsenek ilyen szaros allűrjei.
Viszont ha máshol nem, itt biztosan van esélye gyűrűt nyerni. De ehhez kuss a neved, és űr számokat hozol.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Kissé el voltam tűnve mint az aranyóra, utólag állnék be a köszöngetők táborába én is. Zéé-nek meg veszünk valami Cardinalsos cuccot (ha már a csibék úgyse sok örömet fog okozni neki, és esélyes az 1/1-re idén is ).
-
MODERÁTOR
válasz Balesz1899 #17780 üzenetére
Szerintem Zéé ki fog akadni.
-
MODERÁTOR
válasz *Mukeey* #17703 üzenetére
Simán lehet week 0 bold. "Melyik hétre sérül le Wentz?" - elég gonoszul hangzik, de ha a brit fogadó irodáknál valaki halálára is lehet fogadni, azt hiszem ez még bőven határon belül van. Aztán mind beszopjuk, mert már a pre-season során felborul.
-
MODERÁTOR
válasz *Mukeey* #17692 üzenetére
Szerintem sokat elmond a franchise QB-ről hogy saját maga is beismerte hogy vannak problémák az öltözőn belül, csapat közeli források pedig önzőnek és egoistának nevezik.
Foles pedig öreg már hogy rá építsenek egy franchiset, plusz láttuk hogy Big Dick Nick is erősen változó teljesítményre képes. Szerintem a csávó Doug Pedersen nélkül össze fog zuhanni. De meglátjuk majd.
Wentz még formálható, így én is rá szavaztam volna hogy Ő maradjon. De nem egyértelmű a választás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #17677 üzenetére
Remélem drafton felmennek Hackensonért. Láttam pár videót róla, tetszik a mozgása, remélem blokkolni is megtanul.
Gronknak pedig köszönjük az elmúlt 9 évet, imádtam minden percét. Okos volt, nem verette jobban szét magát - sajnálom hogy vissza vonul, de teljesen megértem. Sok sikert kívánok neki a privát életében, számomra egyértelműen a valaha volt egyik, ha nem a legjobb TE távozott az aktív játékosok listájáról.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #17665 üzenetére
Sokan fikázzák Allent, hogy átlagban nem puntol akkorákat, és emiatt is messze nem olyan jó punter mint amilyennek lennie kellene. Azt mellette elfelejtik, hogy rendszerint olyan pozícióból puntol, ahonnan más punternek nem kell (szóval az O képes haladni 20-30-40 yardot, mielőtt neki el kellene rúgnia).
"Vajon kinek jó ez?"
A csapatnak. Ha jövőre találnak egy puntert hasonló képességekkel, olcsóbban, Allen repül. Ha nem, újra kap egy éves szerződést.
-
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #17598 üzenetére
Ha nyerésnek tekintünk egy olyan tradet, ahol:
- nincs mögötte egy normális QB (Carr elég szerény teljesítményt nyújt mióta vissza jött sérülésből)
- nincs O-fal (lehet hogy ezért fos Carr? )
- és az eddző is inkább tűnik egy hibás döntésnek jelenleg, főleg a 10 éves sztárgázsis szerződéssel.Viszont a zsetont megkapta. Éljen. Sose lesz gyűrűje.
-
MODERÁTOR
Ebben neked teljesen igazad van, de valahogy sehol sem volt felírva a bejáratra, hogy "A legjobb szexrabszolgák itt".
A luxus prostikról is tudjuk azt, hogy Ők meg nem hülyék, hány olyan ügy volt már, ahol el kellett hallgattatni pénzzel egy-egy ilyen lányt, csak hogy ne tálaljon ki a sajtónak?
Szóval igazából megint ott vagyunk ahol a part szakad, minden vissza vezethető az álszent amerikai társadalomra.
-
MODERÁTOR
Na, pont kerül az Antonio Brown sagára. Kitweetelte hogy ennyi volt.
-
MODERÁTOR
Három körből is kimaradtam mert vagy elveszett a szavazatom, vagy egyszerűen nem értem rá... És mégis kikaptál... El sem gondolkodtál azon, hogy esetleg nem értesz az NFL-hez?
Vond: lehetnél Philly drukkerekkel is egy szinten... Azért a Pats mégse olyan rossz ha belegondolsz
Más: simán benne vagyok a közös ajandekban.
Megint más: vettem egy Nintendo Switchet. Rohadt jó. Kár hogy nincs rá Madden.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Eszméletlen pocsék meccs volt idén is ez a ProBowl. Nem vártam nagy durranást, de legalább a gála része meglehetett volna.
Igazából a ProBowl helyett ha lenne ilyen harmadik helyért vívott csata, szerintem sokkal érdekesebb lenne, mint ez. Ezt felesleges.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
"De bakker, ez lassan már elviselhetetlen."
Ugyan, ne vedd komolyan az egészet. A legtöbb hater amúgy egybites. Látod pl. .LnB-t sosem veszem komolyan.
Veron: Az a 120 yardos cikk... anyám. A hajam letettem miatta. Korábban már írtam. Volt rá 60 teljes perce a KC-nek. Az első félidő 0 pont, negatív yardos mutató. Az OT alatti NE driveban háromszor engedtek 3&10-re first downt. Miről beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"De a Saints drukkerek sértettsége, "csalás"-ozása, és elégtétel követelése kezd kicsit hisztérikus mértékűvé válni.
Mintha soha előtte nem történt volna hasonló. Mintha soha előtte nem kedvezett volna a Saints-nek egy hibás, elmaradt bírói ítélet. Mintha egyenesen Goodell keze lenne a dologban, és ő intézte volna el, hogy a bírók a be nem dobott sárgával manipulálják a meccset."Nyugodtan kicserélheted a "Saints" szót bármelyik tetszőleges NE ellenfélre adott szezonban, és kész a minden évre ráhúzható kijelentés.
Ha a Rams sikeres lesz hosszú távon, és nem csak egy fellángolás voltak, akkor majd hallgathatod még. Üdv a klubban
rlazol: Hé, hol a Deflategate?!?!?! Hát hogy eteted így a hatereket?!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz callmeakos #17205 üzenetére
Engem inkább a Chicago - "Las Vegas / London" Raiders meccs érdekel
-
MODERÁTOR
Az a baj, hogy ez nagyon meccs függő. És mint tudjuk az NFL egy üzlet.
Ha ilyen meccsek vannak mint a tegnapiak, uramisten de jó lenne még nézni őket.Aztán kaphatunk egy brusztolós 6-6-ot, amit egy field goal dönt el, vagy marad döntetlen (ami persze a PO-ban nem lehet).
Sajnos aki kikap, az mindig úgy érzi, hogy vacak szabály ez a Hirtelen Halál. A másik oldalról, volt előtte 60 perced eldönteni.
-
MODERÁTOR
Hát volt egy darab olyan call, amire én is csak így pislogtam. Ha jól emlékszem 3&sokra jött egy zászló rushing the passer miatt, amin így fogtam a fejem hogy ezt hogy tudták befújni a Patsnek kedvezve, mert abszolút semmi nem volt. Épp mormogtam is magamban hogy baszki megint mehet majd a @cheetriots és társai emiatt a hülye fújás miatt.
Aztán kb. 3 Def. Pass interference nem lett bedobva a meccs alatt KC oldalra, míg Jacksonon a kevésbé látványos PI-ok sorra be lettek dobálva. Ha a mi védelmük cut blockolt arra ment a sárga szennyes, ha a KC arra nem. Szóval én nem szidnam a bírókat, a másik meccset sokkal inkább elfújták a Ramsnek.
Amiatt sokan hisztiznek, az egy kétes szitu egy KC punt után. Edelman úgy tűnt hozzá ért egy punthoz ami pattogott tovább, majd megszerezte a Kansas. A pályán hozott ítélet szerint muffed punt, de kb. 10 percig videoztak és kijött hogy az árnyékok miatt úgy tűnik hozzáér Edelman, pedig pont nem ért hozzá.
Ezen sokan behisztiztek, de gyakorlatilag teljesen mindegy volt mert két playel később pont maga Edelman az aki nem képes a labdát megfogni, INT -> onnan jött is a KC TD azonnal.
Szerintem ott a hívás jó volt, de ilyen nagyon kétes szituban, de aki szerint megint csalás történt az megkapta az instant justificationt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Igen. Őszintén mondom a Chargers meccsig nem hittem az idei PO menetelésben. De a Kansastől nagyon féltem.
Eszetlenül hatékony volt amúgy a Chiefs, óriásit játszottak. Gratulálok nekik, szerintem látjuk még őket SB-t nyerni.Ez csak egy kis gonoszkodás részemről, pedig nem érdemlik meg - de vicces na...
"When you start seeing all those cheese burgers in the White House fade away from memory."
Amúgy nem tudom mit panaszkodsz, az Atlanta veresége még drámaibb volt - az is ott van
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Big Dick Nick be sétált a hideg vízbe, és Összement. Végre valami playoff szagú meccs volt - és nem mondom hogy Örülök vagy nem az NO továbbjutásának.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Még a végén meccs lett a dologból basszus
-
MODERÁTOR
Boldog Újévet minden kedves NFL rajongónak!
-
MODERÁTOR
Pittsburg - Saints meccs... Huh. Nem kicsit jó.
Van itt minden. Fumble, blokkolt FG, fake punt, 4 pont diffi és a Steelers vezet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Kreatív....
Amúgy viccen kívül múlt héten még San Antonioban voltam, most meg aludni sem tudtam - egyrészt mert ezek a faszok kikaptak, másrészt mert még mocskos jetlagem van (és a hajnali négyes kelést szem előtt tartva) hajnal háromkor feladtam azt a próbálkozást hogy elaludjak.
Üdv amúgy Bordeauxból.
Fáradt vagyok photoshoppolni valami ideillőt megfelelően csípős választ....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Kicsit késve de kitoltve. Remélem még elfogafod.
Mar így is két heti tippsorom eltűnt az éterben - pedig az első helyért is harcban lehetnék
Ez a fránya Jetlag+betegseg odaver.
22:00- uh, álmos vagyok, de jó - menjünk aludni. Micsoda meglepetés, nem fogok 2 hetet szenvedni a jetlaggel ahogy szoktam?!
23:02 - szem kipattan. Ébren vagyok. Takony. Hasmenés. Ébren vagyok.
1:12 - bemerészkedek a 9GAG Fresh szekcióba...Ja és amúgy senkinek nem kívánom hogy taknyosan repüljön... Leszallas közben az orr üregből a cucc at vándorol a fülbe - és ott olyan party veszi kezdetét mintha kést forgatnának a dobhártyádban. Imádtam minden percét.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az amerikai út nagy előnyei:
1. Odakint a jövő heti fordulót előben követhetem, normális idő zónában.
2. Lakers - Spurs meccsre jegyem van December 7-n
3. Előben néztem a hajnal 3:30-as kelés miatt hogy Sancheznek megint segg közeli élménye van.Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest