Új hozzászólás Aktív témák

• Algieba

őstag

válasz Geryson #77 üzenetére

A Barátok közt sosem tudott lekötni. Még nagyon az elején követtem a sorozatot, aztán ráuntam.
    A Szomszédoknak egyedi hangulata volt. Ami nagyon tetszett benne a többi sorozattal ellentétben, hogy élő helyszíneken forgatták a jeleneteket, tehát kimentek a piacra, a kórházba, az erdőbe, az utcára, a buszmegállóba. Ez nekem nagyon bejött.
    Utálom a műtermi jeleneteket.
    Ezért nem is nézek tévésorozatokat.
    Kell az élőhelyszínek hangulata.
    Meg nagyon aranyosak voltak, a mások számára idegölő, életszerűtlen, modoros párbeszédek is. Ennyire megfontoltan és mondhatni kultúráltan nem nagyon beszél az átlagember. :DDD
    Ez nekem tutira bejött.
    Kicsit döglött hal volt a mostani pörgős sorozatokhoz mérten, és azért nem teljesen pontos képet adott a magyar valóságról, de mégis, a hangulata visszahozta a jelent, és emberivé tette a szocreál posványt.
    Szerettem.
    A régi részek, 1987-1990, gyerekkorom kedvencei. Amikor újranézem őket mindig előkeveredik néhány sok éve elfelejtettnek hitt emlék.
    Uh, kísérteties érzés a Szomszédokkal múltat idézni, és mégis megteszem. Mert, aki a múltat nem ismeri, a jövőre sem tud felkészülni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés