Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Na igen, az még így is simán benne van, hogy túlárazott, csak összehasonlítani a konkurencia kb egyetlen olyan játékával amihez jön frissítés ingyen, nem fair, ha mindenképpen szidni szeretnétek a Sony-t arra ott van az, hogy pént kérnek a ps5 upgrade-ért, na az tényleg szemétség
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
mondjuk én nem láttam a SoT-ot kezdésnél, de szerintem a játék nem sokat változhatott (pedig kellene) csak több fetch quest került bele...viszont a NoMansSky az gameplayben is fejlōdött minimum 1-2 "sequelt" annyira kibōvítették. nem csak több lootot,több helyrōl lehet összeszedni hanem komplex játékmechanikákkal töltötték fel. szóval ha már díjazzuk a semmibōl valamit építést akkor inkább a HelloGames
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
hát akkor nem tudom mi volt a gameplay a megjelenéskor mert jelenleg lehet benne hajóval közlekedni (ami tényleg tök jó) és lōni. ezen kívül felveszed a lootot, lerakod a lootot.
nincs alatta egy craft rendszer, semmilyen építés, menedzsment, se skillek, a progressbōl semmit nem érzékelsz mert olyan mintha minden indításnál resetelne...az elsō este után nem tudott újat mutatni gameplayben. ezért mondom,hogy csak artot pakoltak bele...míg az NMS...azt látni kell
Life, Uh, Finds A Way
-
Carlos Padre
veterán
Igen, emlekszem is ra mennyi ilyen jatek volt PS3ra
Egyebkent ha elolvasod teljesen igaza van, csak annyi a trukk, hogy az egesz jateknak el kell fernie a vram-ban. Azzal meg inkabb ne foglalkozzunk hogy nezne ki a jatek, a szoni hazudott megint es kesz.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Erdekes grafikon. Szep, szep, de konkretan bullshit, de nagyon. Nem tudom ki csinalta, de igazan guglizhatott volna meg ot percet.
A kedvencem, hogy a deathloop PS oldalon nem is szerepel, mikor ott fog hamarabb megjelenni. Box oldalon meg kifelejtettek a stalkert, ami kb a halo utani legnagyobb huzocimuk.Amugy ebbol En inkabb azt latom, hogy box oldalon a csillagot is leigertek az egrol, lassan olyat is bejelentenek amibol meg csak annyi van, hogy valami vezetonek szaras kozben lett egy otlete, meg keszult egy 30mp-es teaser. Mondjuk erre sanszosan a sony is ratromfolt most a wolverine-el, meglepne, ha 2023 vege elott barmi lenne belole, de meg a 2024-et is valoszinubbnek tartom.
Jo lesz itt mindketto, de igazan elindulhatna a domping MS oldalon is. Ha a halot tenyleg kihozzak meg az iden, akkor az unnepi szezont vihetik, ha nem rontjak el, mert oda a sony valami iszonyatos balfaszkodas miatt konkretan nem tesz be kb semmit, amit nem is ertek."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Egyébként ez a tàblàzat csak arra jó hogy az Xboxos keménymag nyugtatgathassa magàt hogy minden rendben van.
Kicsit zavar egyébként hogy közkedvelt karaktereket sajàtít ki magànak a Sony, de hàt ez egy ilyen biznic.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szabi®
addikt
Lefedted az igényeidet Nekem az idővel van bajom, egyre kevesebbet jutok oda, hogy csak üljek a tv előtt 3-4 órát és játszak. (kevesebbel nem érném be, szeretek elmélyedni a játékokban) Ezért szeretek nosztalgiázni, milyen jók is voltak azok az idők, amikor nulla problémával/felelősséggel csak jártunk egyik havertól a másikig és maxoltuk a játékokat délutánoktól-hajnalokig.
-
NyMRooD
őstag
Annyi, hogy egy sor Sony studiorol még nem tudjuk, hogy min dolgozik éppen, nyilván nem 2-2 játék jön majd 2023-2024 - ben, a kérdés az, hogy miért hallgat ennyire a Sony.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Szerintem miután lecseng a 4. kör elkezdenek végre dátumokat dobálni, addig meg be kell érnünk évszámokkal, de lásd a Gow példáját, a 2022-őt a trailerbe nem merték betenni, szóval még benne van a pakliban, hogy esetleg 2023-ra csúszik.
-
Wesder
félisten
FH5 még messze van hogy kussban végre jàtszanak is valamit, úgyhogy most a vad képzelgések és àbràndok időszaka van.
Szerk.
Jobban örülnék ha végre làtnànk többet is a Perfect Dark/Fable/Hellblade II trióból.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Én a PS5/SeriesX megjelenésekor vettem PC-t, 200-ért használtan.. Semmi nagy faxni. 1080Ti. Ha az azóta eltelt egy évet néztem utána, nem volt olyan játék amit ne tudtam volna min. 4K/60-ban futtatni a legjobb beállításokkal, csak a CP2077. Azóta az árak mondjuk durván elszálltak a használt VGA fronton is, de a konzolok igazi erejét kihasználó játékok sem jelentek még meg. De az tény, hogy most 200 egy használt jobb VGA csak magában.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zozika84
őstag
-
_drk
addikt
Most jelent meg a konzol, amíg amott válság van.
Ps4 pro is van médiában 140ért. Azt is vedd ide akkor...
Én meg 2 gépet össze rakok 200ból. Egyiken Anno-zok, a másikon meg mehet a Heroes!
Azért ha csóróság van ne a PC-t szidjuk már és vegyünk 2 konzolt ami szinte ugyan az jelenleg. Kicsit paradox nekem.
Ha jövőre megveszem a PS-t és 3-4 múlva se áll helyre a vidkari biznisz lehet veszek én is inkább egy Series Xet, de ez 5 éves távlat.
Ha meg van pénz lóvéra, ne ezt hozzuk már fel.MADVE: ennyi, +1
A hardcore múltról ne is beszéljünk. Mobák, CS, WoW.
D2R irányítás is rettenet konzolon...[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Ha már ennyire kifordítottad, amit amúgy nem írtam, írjam azt hogy "Ne" ?
Csakhogy meglegyen a vitaöröm ...Xboxon egyenlőre jussanak el oda, hogy amit bemutattak, az
1. - Meg is jelenik.
2. - Olyan minőségben is amivel prezentálták.
3. - Ez nem csak a ciklus elején lesz, hanem végig kíséri a konzolt.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Engem az fps nézet erőltetése picit zavar (bár ezt talán csak a Zenimax játékok miatt érzem így), de hát a játékok minőségén az nem ront, csak még mindig jobban szeretem bill+egér kombóval, de ez attól még szép lista
[ Szerkesztve ]
-
Ez a lista nagyon jól néz ki, a nagy probléma vele, hogy ezeknek alsó hangon a fele még meg sem jelent, de olyan szinten, hogy még egy érdemleges gameplay trailert se láttunk belőle. És amikor annyit tudunk egy játékról, hogy láttunk egy cgi trailert meg egy borítóképet, akkor nem igazán szeretem, ha ennyire fel vannak hype-olva.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Igen, azt olvastam hogy eleinte nem volt az igazi. Én màr akkor jàtszottam vele elöször amikor rendesen össze lett rakva. Imàdtam minden percét. Boxon talàn 10 nap gameplay van benne ha jól emlékszem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szabi®
addikt
Dehogynem ... Jó hogy itt eldöntitek a ph hasábjain, hogy nyugaton mire van pénzük az embereknek. 18 évet lehúztam Amerika számtalan részén. Erről elvitatkozhatunk.
#4331 Fizzie Mert amúgy semmit nem vettek még meg nyugaton, ami ezen ár fölött volt mi ? Tudod mennyit költ egy átlagos két keresetből élő amerikai család egy Aspeni síelésre ? 15000 dollárt .... 6 évet dolgoztam az Academy Sports-ban, láttam milyen harácsolás megy .
#4329 _drk Amikor már Magyarországon ott tartunk hogy milliokból vesznek gépeket.
Burokban éltek ....[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Nem volt ám fenékig tejföl nekem sem az első 5 év!
A Várkert Bazár a turizmus miatt drága, a keleti parton viszont indokolatlanul magas sokszor a parkolási ár. A Tax változások is durvák államonként.#4338 l.skywalker Pontosan, mert tudom mikor mennyit kerestem kint, tudok viszonyítani magamhoz mérten (nemsokára kettős állampolgárként) hogy nekem ez sok, vagy nem ? Vagy ha eszembe jutnak a munkatársaim, vagy a környezetemben élők, hogy nekik ez sok, vagy nem. 5-6 éve kerestem 17-8 dollárt óránként, és ez még nem egy kiemelt álom munka volt. Az egyik magyar ismerősöm kijött, egy Vapiano-ban mosogat 15 dollárért óránként. Ennek fényében írtam azt, ha nekem nem megterhelő egy 70-80 dolláros játék, akkor nagyon sok Amerikainak sem. Kint egy átlagos napi bérezésért megveszed ezt, Magyarba meg ilyet ne is számoljunk, ha csak nem ügyvéd az illető.
Hidjétek el, ott ha van két kereső, akkor ott elenyészőek ezek az árak. 70 dollár 3 ember nassolása a Waffle House-ban. -
Szabi®
addikt
Ebből lássunk előbb valamit, mert stúdiók már lettek véve, viszont játékokat még ki nem köhögtek magukból, ergo eladások sem voltak. Majd ha kiadja a Bethesda a beígért játékot, akkor látjuk hogyan alakulnak az eladások.
Viszont ha nem jól alakulnak az eladások a fejlesztési idő/ár arányához képest, akkor a kiesést ki rakja a Bethesdába ? Te ? Egyértelműen a Micrónak kell a pénzinjekciója, ha egy ilyen beáll. És bekövetkezhet.
A mai piac egy nagy hektikus változó, még az sem lehet sikeres,amiről elemzők százai állítják hogy az lesz. -
-
_drk
addikt
Switchet a mobilgaminghez kell mérni úgy, hogy ott van egy kiéhezett piac rengeteg szeméttel.
Oda tört be a Nintendo. Megjelenés előtt mindenki temette, mert a PC/Konzol-hoz mérten érthetetlen volt. Aztán itt a Switch Lite! Ágyból, kanapéról legkényelmesebben csak elpötyögni valamivel.
A másik hogy az utóbbi 2 évben olyan szintű minőség romlás van nagyobb multiplatform játékoknál hogy ez érezhető a piacon.
Ha van 130millio eladott PS meg 50 millió xbox, meg kitudja mennyi PC hol vannak ehhez az eladások?
Tavaly tipikus példája volt a felértékelődésnek pár játéknál:Halo;Kena;Returnal. Ezek jó játékok, de azért nem toplistások. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest