- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Villa7 #18904 üzenetére
Nem ártott vona hozzá kontextus.
As Switch 2 launch nears, one Slovenian retailer decided to drive to their distributor in Italy and fill their car with consoles to make sure there was enough stock on day one.
Slovenian retailer fills their car with Switch 2 consoles for pre-launch road trip | VGC
-
F-ECT$
titán
válasz
Villa7 #18774 üzenetére
Én inkább arra számítok, hogy nem lesz sokkal erősebb a PS6, mint a PS5, de árban maradniuk kell az 500-700 eurós sávban. Akkora ugrást várok a PS6-tól a PS5 Pro-hoz képest, mint ami most van a PS5 és a PS5 Pro között, annyival kiegészítve, hogy a proci is erősebb lesz, nem csak a vga, meg persze a ram mennyisége fog nőni.
-
válasz
Villa7 #16343 üzenetére
3-4 nap havonta???
9 hónap alatt a nők 39%-a használta ki 1x a lehetőséget / 1% használta minden hónapban... = szerintem elég kezelhető költség, simán bennevan, pláne hogy eddig rendes betegszabin is voltak nők emiatt... mondhatnám: ingyen pozitív PR, 0 zlotyiból
#16344 zozika84
biztos vagyok benne, hogy ez 100% így igaz ahogy leírtad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest