- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #15958 üzenetére
Én még mindig azt gondolom, hogy ez azért szerintem több volt mint szimplán egy piros jelzés az excel táblázatban.
Visszanéztem, és most bezárt stúdiók esetében ezek a pletykák voltak
Bár az Alpha Dog Game-nél semmi, de pl. a Roundhouse Games-nél egy Marvel IP-re épülő UE4/5 alapokra építkező PvPvE játékról voltak pletykák.
Arkane Austin esetében csak GeForce Now-os szivárgásra lehet támaszkodni. Ott egy Project Black Sky kódnevű játék volt hozzájuk köthető.
A Tango Gameworks esetében pedig olyan pletykákról lehette hallani, hogy egy JRPG-n és egy multiplayer címen dolgoztak, illetve egy szivárgásban meg volt említve a Ghostwire: Tokyo folytatása is.
The State of Microsoft Gaming: A breakdown of all the Confirmed Projects, Leaks, and Rumors for the Future of Xbox Game Studios and Bethesda Softworks also including Activision and Blizzard.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest