Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13962) Szabi® válasza NyMRooD (#13958) üzenetére


Szabi®
addikt

Én próbálkoztam a Switch+pc kombóval, de a pc kiesett. Ugyanazok a frusztráló bosszantó allűrjei megvannak, mint 20 éve, szar driver, nem fut olyan hatásfokon a játék, a driver nem válaszol, ok uninstall, igen ám, de uninstallálni sem bírod, oké jön a DDU, nah az leszedi, felrakod az új drivert, 2-3 hónapig megint szép és jó minden, aztán kezdődik előröl, asztal+jobb klikk, driver vezérlőpult nem válaszol, és egy ördögi kör veszi kezdetét állandósulva, és ez még csak a vga driver, itt még közben elszaródik a windows, teleszemetelődik, a realtek szintén ledobja a drivert, egyszer csak azt veszed észre, a hangerő ikon át van húzva . . . És erre jön még amikor indítod a játékot, amihez a day1 patchel együtt is egy siralmasan szar optimalizáció társul, szinte nincs is semmilyen reszelés a hardverhez, hát hogyan is lenne ? 900 millió kombó van a pc-s hardvereket illetően, optimalizálj rá . . . :N
Elengedtem én a pc gaminget, kínlódtam a 90-es évektől napjainkig, de talán akkoriban még kevesebbet szívott az ember, mint most. Mazochistáknak ajánlott csak.
Ps5 Switch van most, ez még két erősebb játékos, már ami a játékokat illeti, de azért a Sony is észrevehetően belazult, már ami a saját ip címeit illeti.

#13959 _drk Pontosan, a több százezres hardvereket gyártók, hálájukat kifejezve adhatnának olyan játékokat a pc-s tábornak, mint anno a Crysis, ami rohadt nagyot gurított.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.