Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
Igen, lőszer és a nyilvessző is 50-es tétel/db. De a nyilvesszőből aszem 2 fajta volt.
Az elején én is abba a hibába estem, hogy túl sokfele kellett a pontokat kiosztani.
Az elején kard+pajzs, és muskéta(rifle
), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....
Aztán én is néztem videót, hogyan is a legjobb ez. igy lett a rapier+musket kombó. Nekem nagyon bejött ez a kettős.
Igy újra kiosztottam az attri pontokat, dex és int-re.
Életet craftoltam a felszerelésemre, meg még ahova tudtam, dex-et, és intell-t.A legjobb, hogy lvl 20-ig, vagy lvl 19.99-es szintig ingyen ki lehet osztani az attribute pontokat bárhova, ismét, ha úgy látod, hogy nem jó helyre osztottad őket. lvl 20 Utána már felszámol valamennyi büntetést erre, de hogy pontosan mit, azt már nem vágom, mert pont lvl 20-on hagytam abba az open beta-t.
Elvoltam, na..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....