Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Szerintem téves a core/rádió only megállapításod, vagyis pontatlan.
Ha az lenne, hogy a rádiós hálózatot bérli csak a Netfone, akkor a Netfone-nak lenne saját MME/GGSN/PGW-je. De ezt feltételezem nincs
(cáfolj meg) akkor azt is a Vodafone-nak kell adnia a Netfone részére. (Ilyen berendezéseket fenntartani nem két forint.)
A fent említett eszközök akkor pedig a Vodafone Core hálózat részeinek kell lennie.
Biztosan hallottad már, hogy létezik PS core és IP core is.
Akkor sztem a Netfone APN az a Vodafone PS CORE-ban van létrehozva.
Azt tudom elképzelni, hogy a lenti képen a "Corporate Network" felhőben van a Netfone-nak egy internet kijárata és kész, az az internet kijárat lehet akár IP core-nak is nevezni.
De az kb olyan, mint egy nagyobb sávszélességű bérelt vonal, amiben van internet.
Szóval sztem hibás olyat információt adni bárkinek, hogy "Netfone csak rádiós hálózatot bérli"
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(cáfolj meg) akkor azt is a Vodafone-nak kell adnia a Netfone részére. (Ilyen berendezéseket fenntartani nem két forint.)