Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8

senior tag

válasz AnonymusX #2421 üzenetére

Ilyet találtam az ÁSZF-ben, ez alapján tényleg nem teszik bele az akciós feltételeket, de hogy külön dokumentumban sem tisztázzák (ahogy a többi szolgáltató), azt nagyon problémásnak tartom, mert így nem tudom mire fizetek elő. A szerződésmintában sem látok pontos áraknak rublikát. Egyszerűen a weboldalas reklámfeliraotn kívül semmilyen részletes infó nincs.
    De ha jó az ár én mindent elnéznék nekik...

Pl ebben a 100GB 100perc csomagban sok minden tisztázatlan, csak ennyit látni a megrendeléskor, semmi konkrétum.
    25Ft az SMS? Van csomagba belefoglalt sms? Ha igen, hány db?

Ez a telekom-voda sim dolog hogyan is működik pontosan? Nem találtam egyértelmű információt itt (talán jó lenne egy topikösszefoglaló), ha jól értem a weboldalon meghirdetett akciók most voda hálósak, és partnerüzletben (?) lehet telekomosat kötni. De akkor annak mi az ára?
    És miben különbözik? Az ÁSZF-ben úgy néztem hogy talán a telekomos csomagban (ami azzal van jelölve, hogy a neve után tesznek egy "T" betűt, gondolom ez jelöli, mert ezt sem tisztázzák) van 10db sms, a vodásban nincs, gondolom más különbségek is lehetnek.

Ezek a mostani akciók meddig fognak tartni, valószínűsíthetően? Holnapig, hó végéig, év végéig?

Köszi bármilyen infót, jöhet akár privátban is :R

Új hozzászólás Aktív témák