- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Én pár napja használom a Smartflixet, ezzel én most úgy érzem hogy ki is lesz váltva a torrentezés - már ami a filmes porciót illeti. Igaz Netflixék hazat üzentek a VPN-eknek meg ilyenek, de tudjuk hogy ez mennyire fog sikerülni... kis színdarab, de maradni fog minden a régi kerékvágásban.
Tegnap filmeztünk egy kört, Whiplash, X-men Days of Future Past, Kingsman, Ex Machina, The Gift lett megnézve - mindenféle torrentezős, vagy Popcorn Time-os csúszó hangos / kevés seederes szenvedő csodahókuszpók nélkül. Nyilván nem teljesen legális így, de marha kényelmes - ami nekem a legjobban számít. A premium csomag 3-4x-es árát is kifizetném érte ha ezt kapnám meg out of the box és nézhetném a tévém dedikált Netflix appján (még gomb is van hozzá a távirányítón!), de nyilván ezt nem engednék a
cionlibsi izraeli gyíkemberekkiadók. De ha van workaround, akkor mindegy is...Amúgy most is van pár cucc ami csak a hazai Netflixen van fent.
(#86) Polllen: Chrome / Firefox alatt 720p a maximum, Safari meg Edge (illetve a Windows Store-os app) alatt 1080. 4k csak tévés appból elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25