Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Ma cseteltem egy Netflixes ügyfelessel, és azt mondja, hogy a magyar tartalmak külföldi nem-látása nem a N hibája, hanem a tartalomgyártóé, aki(k) licencszszerződésben tiltják a N-nek, hogy külföldre sugározza az adott tartalmat...
-
törölt tag
Telefonon sosem adta be a HD felbontást az HBO GO app, de még le is dobta folyton ilyen Youtube 144p minőségre. Ugyanazon a hálózaton Kodival tökéletes volt a kép. Notin a böngészőben volt hajlamos összeszarni magát, Kodival itt is jó volt. Más kérdés, hogy ennek a Kodinak a kezelése nekem egyáltalán nem tetszik.
Netflix viszont mindenen jól működött, a 6 éves tévémen volt egy kis kínlódás az első bejelentkezéskor, de utána ott is kiválóan működött. A HBO GO amúgy azon is vállalhatatlan, gyakorlatilag 5 perc nem ment le 4 Aranyélet epizódból HD-ban, inkább a 144p volt jellemző.
-
zseko
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Az, hogy valami szarul működik, vagy hogy szarul néz ki, az két különböző dolog, mivel amit te linkeltél azon is csak a képminőségről van szó. Vagy én értettem félre, hogy erahurka mire értette azt, hogy 'az pont csak Kodival működik normálisan', ám én nem látok képminőségre vonatkozó utalást, ellentétben a működéssel, amire erahurka reagált: 'csiribá: az hbo go is mindig elromlik.'
Azt amúgy tévesen látod, a Kodit egyáltalán nem szólom le, sőt, áldom az eget, hogy rátaláltam, mikor kiköltöztünk angliába, és nem volt csak telefonom és tabletem.
Csupán a Netflixet már sikerült rajta beállítanom, emezt meg nem 
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem kizárólag - működik böngészőből is, bár nagyrészt nincs 4K támogatás:
Win 10 Edge: 4K
Win 7+ IE : FullHD
MacOS 10.10.3+ Safari: FullHD
minden egyéb: 720pBTW érdekességképpen a Chromium alapú Edge is megkapja a 4K támogatást, mivel nem a Chromium, hanem a Microsoft DRM megoldását fogják implementálni: [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
... én pedig arra, hogy: " ... semmi probléma nincs ...".
Abban persze igazad van, hogy ez nem ebbe a topic-ba tartozik, de nem is én vetettem fel a témát. Viszont - ha már felvetődött, akkor - tisztázni szerettem volna pár félreértést
No, de mind1. Befejeztem az off-olást. A lényeg / tanulság, hogy a Netflix csak és kizárólag a natív alkalmazásával működik kifogástalanul. A problémafelvetésem ugyanis erre irányult.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Semmi baj a HBOGO-val, teljesen jól működik nálam a telefonon, a tableten ... "
Ajánlom figyelmedbe ezt a pár hsz.-t az HBO GO-s topic-ból.
Android TV rendszeren lehet jobb a helyzet. Ezzel kapcsolatban még nincs tapasztalatom, de hamarosan lesz. Ez persze az HBO és úgy tűnik a Netflix-nél nincs ilyen probléma (bár még nem végeztem az HBO GO-hoz mérten hasonló szintű tesztet), de ahogy előttem is írták, a Kodi-t nem kéne leírni / leszólni. Sajnos az egy más kérdés, hogy a tartalomszolgáltatók küzdenek ellene, és az megint egy másik, hogy ha nem tennék, akkor sokkal (!) jobb és kényelmesebb tudna lenni, mint a - nem ritkán gagyi (minőségben is) - natív app.-juk. -
wwhy
veterán
Hogy érdemes előfizetni, hogy a külföldi tartalmak is maradjanak és a magyar is látszódjon : itthonról vagy külföld és magyarra állítva?
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Semmi baj a HBOGO-val, teljesen jól működik nálam a telefonon, a tableten, és a pc-n is. Kodiban egyszer nem sikerült beállítanom, hogy működjön.
(#3879) icemad Chrome alá van egy bővítmény, amivel egyszerűen be lehet tenni feliratot. Igaz, macerásabb mint a kodis megoldás, legtöbbször előtte le kell tölteni, nem mindent talál meg online, de van ami úgy is megy.
-
janos666
nagyúr
Én is szívesebben használnám olyan lejátszó programmal, ami madVR kompatibilis (az ismerten az egyik legjobb minőségű video renderer, de főleg a kényelem miatt, hogy tud automatikusan kijelzőfrekvenciát váltani a tartalomhoz igazodva), de jelenleg a másolásvédelem miatt többet veszítenék vele, ha megpróbálnám összetákolni (pl. a 4k felbontás biztos ugrik).
-
pippo76
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Egyenlore csak magyar felirat, gondolom keszul a szinkron azert van az elozetesen.
-
Másnál lehet a Sabrina-n magyar hangot választani? A stáblistában ott vannak a magyar hangok de csak az előzetesen van szinkron.
-
törölt tag
Android Tv-n összehasonlíthatatlanúl jobb élmény a netflix saját appjában nézni a filmeket, de az HBO go is szép FHD, a youtube pedig szintén sokkal jobb mint kodiban. Onnan folytatom amit néztem ahol abba hagytam, akár telefonról is.
Nincs vele szenvedés, mit hogy kell telepíteni, jön egy frissités, minden elromlik a kodi alatt.
Szenvedjen vele aki ezt élvezi más magyarázat nincs rá minek szivatják magukat az emberek azzal.
Bekapcsolom működik és kész. -
hadam98
senior tag
Valakinek van itt 3. generációs Apple TV? Érdekelne, hogy ott magyar-e a Netflix, mivel ha jól tudom nincs App Store, csak 4. generációtól.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
üzenetére
Nyilván a Kodi és a Netflix add-on (inkább utóbbi) nem tökéletes. Az más kérdés, hogy a Netflix halálba bonyolított másolásvédelme okán még akkor is egy vesszőfutás (spec. hw. és fw.) a rendes lejátszás, ha az ember tisztességes előfizető. A (leg)szigorúbb widevine (L1) miatt egyébként is máshogy viselkedik az add-on Win alatt és Android-on is. Utóbbinál próbáltam L3-as és L1-es tablet-en is, de kb. mind1gy volt neki (ugyanúgy sz@r volt). Aztán az L1-es tablet-en feltettem a natív klienst, és az úgy tűnik (!) már HD (esetleg FHD)
(#3869) BornToBePuli
Szeretem a Kodi-t, de úgy tűnik a Netflix esetén (ha marad az előfizetés) - egyelőre legalábbis - el kell felejtenem.(#3873) csiribá
Az HBO GO tökéletesen működik. Nem állítom, hogy sosem volt vele gond, de sokkal jobb minőséget produkál, mint a natív Android-os (nem Android TV-s, azt még nem próbáltam) alkalmazás.(#3875) kory24
"Miért jó amúgy akár HBO GO vagy Netflix-et KODI-ben nézni?"
Nekem (!), az egységes, és szép felület miatt. Ott van minden (TV, rádió, offline filmek, stb.) egy helyen. A lejátszás minősége is sokkal jobban paraméterezhető (így akár jobb is tud lenni). Nagy kár, hogy a nagyok nem, hogy nem támogatják, de még keresztbe is tesznek.
"youtube próbáltam KODI alatt (reklámok miatt), de azzal se ment HD...."
Egyetlen dolgot kell módosítani, és működni fog a(z) FHD
-
törölt tag
A standard csomagot választotta...nincs FHD...
-
törölt tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Szerintem Kodi alatt lesznek problémák a Netflix-el. Ha amúgy wines böngésző alól van rendes minőséged, akkor meg biztosan nem az előfizetésed az oka. Nekem pl a szobai lejátszó is SD-ben hozza a Netflixet, mert unlicensed android van rajta (Zidoo z9s)
Legalábbis azt hiszem, ez az oka. Magát az appot is úgy kellett felvarázsolni, mert Google play sincs rajta. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a Netflix-et, most, hogy egyre több a magyar tartalom. A standard csomagot választottam, de meglepődve tapasztaltam, hogy vannak filmek (nem is kevés) ami, nem hogy FHD-ban, de még HD-ban sem jelennek meg (leginkább 540p).
Itt van példának a Pókember 3.
Ja, az eszköz: Win10 + Kodi
... nem egy film és több sorozat is megy FHD-ban. Hogy van ez?
-
Tuomas
addikt
Breaking Bad 4. évadához is van magyar felirat.
-
hadam98
senior tag
A csörgőkigyó és A nevem dolemite magyar szinkronnal jött.
-
hadam98
senior tag
Magyar szinkronnal jött a Napkelte!!!!
-
azbest
félisten
Áh, szóval tényleg hollandiában vagy. Az ugye megvan, hogy a kínálat függ a régiótól?
Ha valaki utazik EU-n belül, akkor valószínűleg az otthoni kínálatot fogja látni valamennyi ideig másik EU országból is, mert a közelmúltban szabályozták az előfizetés roamingot. Régebben azonnal a helyi internet szerinti régiót mutatta. Ha EU-n kívülre utazik valaki, akkor is valószínűleg azonnal átvált a kínálat az ottanira. Ha valaki tartósan másik EU országból használja, akkor az is átvált arra az országra. Legalábbis azt hiszem így van, de hivatalosan nem biztos, hogy így össze van foglalva.
A magyar feliratost, ami ott elérhető, azt holland nyelvű profilból is meg kellene találnod. Annyi segítség van a magyar régió felhasználóinak, hogy magyarra állítva csak a magyarul is elérhetőket sorolja fel. De csak ebben a magyar régióban.
Holland régióban valószínűleg csak a felület nyelvét állítja át, de marad a teljes kínálat felsorolása.Pécén, böngészőből belépve a weboldalas felületen lehet listázni a magyar tartalmakat
[link] És ott ami tetszik, azt hozzá tudod adni a listádhoz a + ikonnal. Aztán könnyebb megtalálni később más eszközről, ahol nincs ilyen szűrési lehetőség. -
icemad
nagyúr
Dögöljek meg ha értem...
Holland előfizetésem van, főleg hollandul/angolul használjuk. Az én profilom magyar, hogy tudjunk nézni néha magyar szinkronos/feliratos filmeket. És mégsem megy. Arra már rájöttem, hogy a saját gyártású netflixes cuccokban van magyar felirat. Gondolom itt valami copyright probléma lesz az államok között... -
azbest
félisten
azért mondtam, hogy valsz nem magyar régiósnak gondol.
Nekem az account alatt külön profilt hoztam létre, hogy ott legyen magyar beállítás. A magyar profilomban nem is mutatja a kereső a kick-ass -t. Angol beállítású profil alól meg ott van. Nem, a "ha/ver" sincs. Az eredeti címmel is megtalálja a magyar profilból is a filmeket, ha elérhetőek.
Ez böngészőben is így van és androidtv-n is. Csak azért mutatom telefonon, mert te is azzal próbáltad.
Az angol profilban angol német és francia nyelvek vannak a kick-ass filmhez. Neked meg holland -> gondolom holland régióban vagy (vpn?) / hisz
-
-
Franky2Ster
senior tag
Tudnátok ajánlani valami egy estés filmet ami Netflix gyártás?
-
Adama123
aktív tag
Breaking Bad harmadik évadhoz is elérhető már a magyar felirat.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Valahogy lehet keresni olyan tartalmat, amihez van magyar hang vagy felirat?
Hollandiában élek, itteni az előfizetés is. (nyelvtanuláshoz jól jön, de néha jó lenne csak simán nézni a filmet...)
Eddig a Stranger Things - t találtam csak... -
BornToBePuli
aktív tag
Kellene egy "streaming bennfentes"-topik, ahol a bennfentesek (találgatók) írhatnák az információt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát ez nagyon vicces, tavaly szeptemberben csökkentettek, most meg emelnek. Én néhány hete már lemondtam HBO GO előfizetésemet, mert egyszerűen nincs időm nézni, ráadásul maga a site egy hatalmas UI/UX katasztrófa, resume funkció pl. vagy működik vagy nem (de leginkább nem), a felirat vagy bekapcsolódik magától vagy nem (mindig kikapcsolva tartom), lassú az egész, az iOS app pár havonta összeomlik úgy, hogy le kell szedni és újratelepíteni, ellenkező esetben folyamatosan arra panaszkodik hogy nincs netkapcsolat, PS4 kliens még a webes felületnél is rosszabbul működik, XONE-ra pedig egyáltalán nincs kliens.
Egyedül a magyar filmek fognak hiányozni, de majd azt is megoldom valahogy.
(Mondjuk a Netflix meg a mai napig képtelen rendes ajánló algoritmust írni, szóval azon az oldalon is van bajom
) -
TCr
veterán
válasz
üzenetére
Gondolom (olcsóbb) tartalombővítésre + azért lássuk be, bőven van igény az "igénytelenségre" is. Nem szeretnék senkivel ízlésvitába keveredni, de a sorozatok (és a filmek) nagy része max középszar, vagy az alatt van valahol.
Néha jön 1-1 kiemelkedő cím (Stranger Things, Narcos, Chernobyl (HBO), filmek közül most aktuális pl. a Joker), de sajnos az egyéb nagyrészük közepesen silány, olcsó rendezés olcsó színészekkel és forgatókönyvvel. -
azbest
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
nem azért érzed így, mert egyben letolod a megjelenőket és nem kell fél évig elhúzni?
stranger things, love death & robots, umbrella academy, altered carbon, punisher, nightfylers, blacklist, money heist, Disenchantment, 3Below, archer, final space, Wu Assassins, Happy! star trek discover... csak a közelmúltból.
Igaz, nem mind saját gyártás és nem minden nap jelentenek be egy új sorozatot. És csomó más is felkerült mostanság, amelyeket nem néztem. A jót könnyű megszokni.
-
azbest
félisten
válasz
Franky2Ster
üzenetére
még a végén tényleg hoz valami jót az, hogy kötelező nekik európai tartalmat is betenni európai ügyfelek számára

-
Franky2Ster
senior tag
Nekem eddig ami nagyon tetszett az A nagy pénzrablás meg az ELI is nagyon jó volt.
-
bostone
addikt
Nem tudom másokban milyen nyomokat hagyott a the i land. Minden rész alacsonyabbra tette a mércét az előzőnél.
A testőr is klisékből építkezett, mégis egy jó ritmusú sorozatot hoztak ki belőle.
Ami viszont tényleg bizarr az a mániákus, de jó értelemben. Nekem meglepetést és egyben felüdülést jelentett.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Fura kérdés amúgy, mert azt írja, hogy akkor lehet kártyát beváltani, ha egyezik a pénznem. Na de én tavaly váltottam be kódot, amit a brit PlayStation Plus előfizetésemhez kaptam, tehát gondolom Angol Font alapú volt. És mégis ment az akkor még Euróval működő Netflix-szel.
-
törölt tag
Eurós gift cardot lehet aktiválni magyar profilra?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bostone
üzenetére
A többihez képest ez a megrepedve film magasan jobb volt, hogy egy sebekhez ne is hasonlítsam. Nyilván, Robin Cook regényeiből is csórtak, meg máshonnan is, de egész jól rakták össze. Az tetszett, hogy a nézőt folyamat megkavarják, hogy Sam W. elmebajos, de mégsem, de ezek szerint mégis az, aztán mégsem etc...
Nekem bejött, inkább ilyenek kerüljenek a Netflix-re, mint zs kategória, abból is a legalja...
Kezd az egész olyannak tűnni, hogy hirtelen nagyon sokat akarnak és a minőség meg kezd elmarad(ozni). Azé' ennyire nem kell még (be)tojni az Apple-től, HBO-tól, vagy Disney-től... -
-
bostone
addikt
A megrepedve címválasztása inkább a felnőttfilm kategóriában érdemelt volna díjat.
Nem az első feldolgozása a témának és nem is a legjobb.
A casting hibátlan.
A sztoriból legalább fél óra hiányzott, hogy kikerekítsék.
A történetvezetés működik 60 percen keresztül, aztán szétesik az egész. -
törölt tag
Én először azt hittem, hogy valami Kukorica Gyermekei féleség fog kijönni, de nagyot csalódtam. Még az a kategória, amit éppen nem veszek ki, mert valahol kiváncsi vagyok, de nem ugrált az egekben a pulzusom. A parafaktor meg úgy a nulla felé konvergál. Ha jól emlékszem, van benne 1db jumpscare, csak hogy lehessen róla beszélni.
Bár tény, hogy ezek annyira nem is hiányoztak. -
törölt tag
Eli egész türhető.
-
Gsx-rr
veterán
Azert filmben beleerositett.
Megrepedve is jo es a Magas fuben is boven nezheto -
bostone
addikt
Valahogy a tartalmak minősége, mintha csökkent volna. Szinte futószalagon termelik a filmeket, sorozatokat a netflixnél. Ez valamelyest érződik, a történeteken, a párbeszédeken.
-
törölt tag
válasz
janisjoplin1
üzenetére
Lehet.
-
janisjoplin1
tag
Sziasztok..
Gondolkodom,egy prémium előfizetésen.A kérdésem az lenne,hogy én nézném tévén,a gyerek egy másik városban.tévén./ahol tanul/+egy harmadik városban tableten./mikor a barátnőjénél van/
Ezt így lehet ?
Köszönöm..
Janis Joplin -
janos666
nagyúr
válasz
spiky03
üzenetére
Nem tudom. Nincs Xbox-om és mikor a menüjét turkáltam hasonlókért, akkor is csak a játék és nem a videólejátszás része érdekelt jobban. Netflix-et pedig sohasem próbáltam rajta (az megint két külön dolog, hogy pl. a beépített média lejátszója tud-e frekit váltani bizonyos beállításokkal, és hogy a Netflix app tud-e...).
A TV-den nincs esetleg Netflix progi? Azzal talán jobban járnál. -
válasz
Maxxy10
üzenetére
angolra volt állítva, most áttettem norvégra és legalább a feliratok megjöttek. ezért köszi! de a helyi sorozatok továbbra sem listázódnak, szóval mindegy. valami nem kerek. meglátjuk, hátha egyszer csak varázsütésre visszaáll a régire.
mod: DE most látom, hogy a film és a sorozat epizód címek mind magyarra váltottak.
jó kész, lehet lemondom és előfizetek norvég adatokkal. szerintem azzal lehet összefüggésben, hogy lokalizálták Magyarországra is az egészet. ez most történt a hetekben és azóta nem jó valahogy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csupán a Netflixet már sikerült rajta beállítanom, emezt meg nem

Holland előfizetésem van, főleg hollandul/angolul használjuk. Az én profilom magyar, hogy tudjunk nézni néha magyar szinkronos/feliratos filmeket. És mégsem megy. Arra már rájöttem, hogy a saját gyártású netflixes cuccokban van magyar felirat. Gondolom itt valami copyright probléma lesz az államok között...
Gondolkozom, hogy vissza is mondom.
Bár tény, hogy ezek annyira nem is hiányoztak.
l.skywalker
kmarci25