Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
pippo76 #8853 üzenetére
Én sem azt írtam, hogy gond van vele, csak azt, hogy nem egyértelmű. Bár ha szigorúan vennék a saját szabályzatukat, akkor egyértelmű lenne, hiszen azt nyilván látják, ha ugyanazt az előfizetést rendszeresen, akár egyidőben, két különböző IP-címről használják.
(És egyelőre, n nélkül!)
-
Luissimo
veterán
válasz
pippo76 #2815 üzenetére
TV-n ,ver. 1.4.79, magyar belépés egy nem magyar regbe, amiben csináltam magamnak egy alfiokot, search, keresés, (nagyító) subtitles in hungarian beír a keresendőbe és felad kb. 40 filmet. (egész pontosan 42-t)
A laptopon az Unogs felad 600-at és azok nagyrésze nézhető.
nincs semmi gondom, elérem amit akarok, csak érteni szeretném...kipróbálnád?
Szerintem ennél több van , amit feladhatna, lehet, hogy a keresési metodussal van gond, nemjól keresek?
Bár ha az illető saját fiokjából keresek, akkor is ennyit ad csak fel (amerikai reg) -
Luissimo
veterán
válasz
pippo76 #2812 üzenetére
Mivaaan ?
nem nézegetünk egymás fiókjaiba, teljesen rendbenlévő hogy tudjuk mi van a másikban.
Egyébként hiába mondod, mert én a magyarhonból mindenképpen csak 100 alatti tartalmat látok, ami magyarul megvan, de , mint tudjuk kb. 600+ ilyen film van fenn.tehátakkor ki mit lát?
Hmm? -
Luissimo
veterán
válasz
pippo76 #2791 üzenetére
és mindhárom földrészről ugyanazokat a magyar feliratos tartalmakat látod vajon?
Ezt fontos lenne tudni, mert az én tapasztalatom szerint az Amerikai reggel itthonról belépve az alkalmazásba, töredékét sem adja a magyar sub-ra kereséskor, mint mondjuk ha az uNogs-al keresek magyar sub-ra.mi a tapasztalatod ?
-
Gsx-rr
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- EAFC 25
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Formula-1
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Windows 11
- Házi hangfal építés
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest