- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bostone
üzenetére
A többihez képest ez a megrepedve film magasan jobb volt, hogy egy sebekhez ne is hasonlítsam. Nyilván, Robin Cook regényeiből is csórtak, meg máshonnan is, de egész jól rakták össze. Az tetszett, hogy a nézőt folyamat megkavarják, hogy Sam W. elmebajos, de mégsem, de ezek szerint mégis az, aztán mégsem etc...
Nekem bejött, inkább ilyenek kerüljenek a Netflix-re, mint zs kategória, abból is a legalja...
Kezd az egész olyannak tűnni, hogy hirtelen nagyon sokat akarnak és a minőség meg kezd elmarad(ozni). Azé' ennyire nem kell még (be)tojni az Apple-től, HBO-tól, vagy Disney-től... -
-
PhilBrick
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Kerlek talaljunk mar valami eszervet arra, hogy mondjuk a hallaskarosult angol feliratot miert nem teszik elerhetove mindenhol az angol hangsav melle!?
En ezert mondtam le: kulfoldon elek, a filmek jelentos reszenel nem opcio az angol felirat/szinkron. Ugy, hogy a lakossag a helyi 90%-a sajat bevallasa szerint erti az angolt. -
Gomba
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
1. korrekt voltam az ügyfélszolgálatossal. Tisztában vagyok vele hogy ő egy robot ott. Ezért kérem hogy tovabbítsa.
2. miért nem vagyok egyszerű eset? Angol nyelv fejlesztés szintentartás céljából kiváló az angol filmezés angol felirattal.
Ez inkább az asszonynak kell, nekem meg azért mert itt van mellettem egy néhány hónapos kiskrapek aki hangos és akkor kell a felirat ha éppen tudsz valamit nézni, vagyis hallani 😊
de nekünk tökéletes és hasznos az angol, a magyart nehezebb bedolgoznom angol szöveg mellett ha valamiért kellene. Ráadásul megnéztem valamit 6 évadon keresztül angolul és most a magyar fordítás szavait tanuljam meg.
ez egy szolgáltatás. Fizetek érte. Csak azt kérem ami eddig működött.ps: ettől még sokaknak biztosan jó a magyar felirat és ezért respect nekik
-
Gomba
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
Pont az előbb beszéltem velük.
regio beállítás. Van hozzá angol felirat csak nekünk nincs.
mondtam nekik hogy ez így nekem dealbreaker és kérem továbbítsák a problémám különben nem tudok mást tenni, mint tovább állni amazonra meg apple tv-re (meg hulura VPN-nel
)
azt mondták továbbítják.
Mondtam azt is hogy azt megértem ha a régiós nyelvek nincsenek ajánlva mindenhol de azt hogy ha valami angolul van ahhoz nincs eredeti nyelvű felirat vagy halláskárosultaknak készült verzió azt nem.
az a poén, hogy így inkább letöltöm addig a Blacklistet mivel a magyar felirat zavar 😊 -
chaosmonger
tag
válasz
bostone
üzenetére
Igen ez nálam is így van, próbáljatok rákeresni magyar nyelvre állítás után pl. a Bates Motel-re, nem lesz meg. (ez azért jó mert ennek már csak nem adnának eltérő magyar címet
)
Van ennek előnye is, aki tényleg csak magyar tartalmakat akar fogyasztani annak nem kell kerülgetnie a csak angolul elérhető címeket.
Én most úgy csináltam meg, hogy visszaálltam angolra, de csináltam egy új profilt is, amit magyarra állítottam, ha ahhoz lenne kedvem hogy mindenképp magyarított cuccot keressek. -
sasa134
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Ez - tapasztalatom szerint - nem igaz. Németo-ban élek, átraktam magyarra az appot, így elérhetőek lettek a magyar feliratok/szinkron (már ahol van) - de nem vettem észre, hogy a nem magyar tartalmak eltűntek volna. Mindent látok ahogy eddig (a filmcímek lefordítása meg nagyon gáz
) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

l.skywalker
kmarci25