Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
üzenetére
Nyilván a Kodi és a Netflix add-on (inkább utóbbi) nem tökéletes. Az más kérdés, hogy a Netflix halálba bonyolított másolásvédelme okán még akkor is egy vesszőfutás (spec. hw. és fw.) a rendes lejátszás, ha az ember tisztességes előfizető. A (leg)szigorúbb widevine (L1) miatt egyébként is máshogy viselkedik az add-on Win alatt és Android-on is. Utóbbinál próbáltam L3-as és L1-es tablet-en is, de kb. mind1gy volt neki (ugyanúgy sz@r volt). Aztán az L1-es tablet-en feltettem a natív klienst, és az úgy tűnik (!) már HD (esetleg FHD)
(#3869) BornToBePuli
Szeretem a Kodi-t, de úgy tűnik a Netflix esetén (ha marad az előfizetés) - egyelőre legalábbis - el kell felejtenem.(#3873) csiribá
Az HBO GO tökéletesen működik. Nem állítom, hogy sosem volt vele gond, de sokkal jobb minőséget produkál, mint a natív Android-os (nem Android TV-s, azt még nem próbáltam) alkalmazás.(#3875) kory24
"Miért jó amúgy akár HBO GO vagy Netflix-et KODI-ben nézni?"
Nekem (!), az egységes, és szép felület miatt. Ott van minden (TV, rádió, offline filmek, stb.) egy helyen. A lejátszás minősége is sokkal jobban paraméterezhető (így akár jobb is tud lenni). Nagy kár, hogy a nagyok nem, hogy nem támogatják, de még keresztbe is tesznek.
"youtube próbáltam KODI alatt (reklámok miatt), de azzal se ment HD...."
Egyetlen dolgot kell módosítani, és működni fog a(z) FHD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25