Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz #48613632 #3868 üzenetére

Nyilván a Kodi és a Netflix add-on (inkább utóbbi) nem tökéletes. Az más kérdés, hogy a Netflix halálba bonyolított másolásvédelme okán még akkor is egy vesszőfutás (spec. hw. és fw.) a rendes lejátszás, ha az ember tisztességes előfizető. A (leg)szigorúbb widevine (L1) miatt egyébként is máshogy viselkedik az add-on Win alatt és Android-on is. Utóbbinál próbáltam L3-as és L1-es tablet-en is, de kb. mind1gy volt neki (ugyanúgy sz@r volt). Aztán az L1-es tablet-en feltettem a natív klienst, és az úgy tűnik (!) már HD (esetleg FHD)

(#3869) BornToBePuli
    Szeretem a Kodi-t, de úgy tűnik a Netflix esetén (ha marad az előfizetés) - egyelőre legalábbis - el kell felejtenem.

(#3873) csiribá
    Az HBO GO tökéletesen működik. Nem állítom, hogy sosem volt vele gond, de sokkal jobb minőséget produkál, mint a natív Android-os (nem Android TV-s, azt még nem próbáltam) alkalmazás.

(#3875) kory24
    "Miért jó amúgy akár HBO GO vagy Netflix-et KODI-ben nézni?"
    Nekem (!), az egységes, és szép felület miatt. Ott van minden (TV, rádió, offline filmek, stb.) egy helyen. A lejátszás minősége is sokkal jobban paraméterezhető (így akár jobb is tud lenni). Nagy kár, hogy a nagyok nem, hogy nem támogatják, de még keresztbe is tesznek. :(((

"youtube próbáltam KODI alatt (reklámok miatt), de azzal se ment HD...."
    Egyetlen dolgot kell módosítani, és működni fog a(z) FHD ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés