Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ha nem is simán, de könnyen ki lehet játszani ezt szerintem, különösebb extra nélkül.
Az elég jelentős kiesés szerintem álom, ha sikeresen szétrobbantják a közösen fizetett nagy csomagot, az fix, hogy nem fog belőle négy prémium fizetés lenni, az pedig gyakorlatilag nem lesz, hogy minden egyes hasonló esetben az legyen. Én például azért, hogy néha megnézzek valamit (egyre kevesebbet filmezek), fix, hogy nem fizetnék egymagában prémium csomagot, az alapcsomagos hoki minőségért pedig egyenesen kizárt.
Nyilván realizálna azért egy szép összeget, de nem annyit amennyit papíron kitaláltak, mert leírni bármit is lehet. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem is bejött, a rengeteg trágya tartalom, ami felkerül mostanában, amellett, hogy kis költségből készült, tudott újat mutatni.
A másik a (magyarul ostoba címe van) Ne higgy szemének és tudott újat mutatni, a végén két brutális, főleg a második csavarral, amikor azt hinnéd, hogy vége és ez durva, jön az igazi pofánvágás! -
ebayer
tag
Én pl. csak tavaly cseréltem le a 32"-es TV-m 55"-esre. Egy hálószobába szerintem teljesen megfelelő. Én főleg sportot nézek rajta és sajnos nemhogy 4K, de még HD sportcsatorna is kevés van. De ez a streaming szolgáltatókra is igaz. Van Netflixem, Amazon Prime-om, HBO GO-m, UPC Now-m, de csak a Netflixen van ezek közül igazán jó felbontású tartalom (ott sem mindegyik) és ha ennél nagyobb TV-m lenne, akkor ott lennék, ahol a part szakad. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a kevesebb néha több.
-
-
vicces
addikt
Azt mi is úgy vittük haza a tékából, hogy biztos ne legyen szülő otthon és 3-an vagy 4-en néztük egyszerre. Ma már csak röhögök rajta, mert baromságnak tartom. A másik film amit szintén titokban néztünk asszem a halottak könyve vagy mi volt. A láncfűrésszel. Az meg volt a haveroméknak, kb 50x néztük végig
-
Tuomas
addikt
Hát úgy jön, hogy csak egy értéket látunk beírva, amit beír X ember, és látunk egy másik értéket, amit beír Y ember. de azt nem látjuk, hogy X és Y embernél az az érték kábelen, vagy levegőben jön. Magyarán csak arra akarok kilyukadni, hogy egymás értékeit összehasonlítani nincs nagyon értelme az adatátvivő közeg ismerete nélkül. Én csupán emiatt írtam, amit írtam.

-
Tuomas
addikt
Őszintén?
Nekem pl fogalmam sincs, hogy akkor mennyi volt és fogalmam sincs, hogy most mennyi.
Én a sorozatot szoktam nézni nem a bitrátát.
És nekem amúgy is csak egy mezei fullhd tv-m van.
+1 infó: engem az ablakon bevilágító nap jobban zavar, mert pont nem látom tőle a tv-t, főleg, ha alacsony fényerejű jelenetek vannak.
-
azbest
félisten
Igen, a német amazonról gyakran akciós, olyankor a fullhd talán 25 euro körül a 4k stick 35 körül. Plusz a továbbküldő szolgáltatás 13 euro. Még mindig bőven jobb ár, mint a legtöbb noname lejátszó és azokra van hivatalos támogatás. A 4k változat annyiból jobb, hogy újabb verziójú android (tv) rendszerű és ezért a magyar hbo go androidtv apk is simán felmegy rá, míg a fullhd-ra nem. A netflix az meg alapból van rajta. Persze nem play strore-os, hanem amazon, de kifejezetten médiajátszásra remek. És arra még apple tv plus is van.
A saját topicjában pontosan leírtuk a rendelés menetét is. [link](#6751) bacsis
ha ilyen noname box, akkor valsz a telefonos app tud menni rajta, de lehet az is csak apk-ból feltéve. De ha megy is, a megfelő másolásvédelem és tanusítvány nélkül csak sd minőségben. -
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Nekem is egy LG 4K-s tv van itthon, de én nem tartom sokkal jobbnak, mint egy FHD tv-t, sőt!
Komolyan mondom, mikor megvettem az volt az első, hogy kerestem hozzá 4k bemutató videókat, és lenyűgöztem vele a családot...............No, azóta is, csak ezekkel a bemutató videókkal lehet örömködni a tv-be, van belőle vagy 10db ilyen spéci természetfilmecske
Mert én azóta sem látok sehol sem ezekhez fogható 4k tartalmat, legyen az uhd film, vagy netflixes 4K, semmivel sem jobbak, mint a sima fhd tartalom. Bár játszani nem szoktam, csak online sakkozom, oda meg nem nagyon kell a 4k. Ott elképzelhetőnek tartom az értelmét, de megfelelő nézési távolság mellett persze, másra szerintem kidobott pénz, ugyanúgy, mint manapság a 8K
Inkább csinálhatnának egy tökéletes FHD panelt, tennének rá egy-két HDMI csatit, oszt jó napot, az "okos" részét is megtarthatnák maguknak....Ja, és én is csökkentettem a középső csomagra a 30 napos próba után...
-
kmarci25
Topikgazda
-
azbest
félisten
lehet tényleg a netkapcsolatoddal vagy a routerbeállításoddal, esetleg a wifiddel van a baj, ha ilyen lassan jön be jobb minőségben és nem megy feljebb még a mostani alacsonyabb sáveszélességű 4k-ra sem.

Gondolom okostévén nézed, nem pécével. Mert eszköztől is függ, hogy mi a támogatott maximum.(#6520) kmarci25
"négyen használjuk, mindenki mást néz."
nem csak 4k, hanem 4 párhuzamos nézéssel is több a közepes csomagnál a nagy. Gondolom ezért is fizetik.Egyébként, ha tényleg 4en nézik egyszerrre és esetleg csak sima 2.4Ghz-es wifi van, akkor lehet tényleg karcsú.
-
bmakszim
őstag
Letöltöttem az
ncore-ról, IINA-val lejátszva megszűnt a probléma. Méghogy az LCD...
Nyilván a világbolti rip még a korona előtt készült, kíváncsi leszek az újabb epizódokra!(#6338) sztanozs, de pontosan ilyen vacak foltos élőben is a fullHD stream. Mielőtt megkérdőjeleznéd, a legmagasabbra van állítva a minőség. Test patterns-szel is teszteltem.
Egyébként senki nem említette, hogy ez akkora probléma lenne, csak észrevettem és kíváncsi voltam, hogy másnál is előfordul-e. -
kezo0
addikt
Valóban csak 100-as kártya van minden tévében, de ettől még a wifi-kapcsolat sokkal megbízhatatlanabb. UTP-kábelen is átmegy minden, és azt az adatfolyamot nem zavarja meg semmi. Még a 4K-s tartalomból is kifejezetten vadászni kell olyanra, ami megakadhat a kábeles továbbítás miatt, mert olyan magas a bitrátája. Én pl. még nem is találkoztam ilyennel.
-
A ma használt tévék jelentős része talán még nem úgy smart. Persze egy androidos tévénél lehet probléma a menet közbeni lelövésnél, ha épp cache kiírásnál megy el az áram (bár nem szabadna legyen, mert a cache integritást is figyelnie kell elinduláskor), egy sima linuxos változatnál minden a memóriából fut és semmit nem is ír vissza a flashre, csak amikor épp a menüben azt a beállítást nyomkodod. Persze flashelés közben behalhat, ha akkor megy el az áram, de ezen még a factory reset segít (mind a linuxos, mint az androidos készülékek esetén). Egyedül a FW update jelent kockázatot (azoknál a gépeknél, ahol nincs dual flash ennek kivédésére).
-
Sok esetben, ilyen integrált eszközöknél csak az a megoldás, hogy áramtalanítod, kisütöd a kondikat és ettől elfelejti, hogy előtte ő volt a Mezőpusztai Rém. Nekem az amúgy másfél éves, 130k+ Ft-os AKG mosogatógépem is volt, hogy teljesen összeakadt saját magával és semmi nem segített rajta, csak szivattyúzni volt hajlandó. Végül káromkodva kiszereltem a pult alól, hogy hozzáférjek a konnektorhoz. Kihúztam pár percre, ráindítottam offban és meggyógyult az ő lelke. Ettől bajuk nem lesz, viszont ha bejön, megúszod a szerelő lesajnáló tekintetét, miközben elkéri a kiszállási díj+egy óra munkadíjat, vagy, ami rosszabb, a szervíz számlát.
-
persil
nagyúr
Amit te irsz az a velejaroja, teljesen rendben is van, de a szoban forgo filmnel az az erzesem, hogy aki a feliratot keszitette, az konkretan nem tud angolul... :D
Na mindegy, hala istennek semmi szuksegem ra, most sem tudom miert "probaltam ki", de eleg is volt egy eletre. :D
Egyebkent, ha az ember nem beszel egy szot sem mas nyelven, de a film ertelme/sztorija megmarad a bena forditas utan is, akkor nyilvan nincs problema ilyen szempontbol, viszont a teljesen hianyzo mondatok nagyon gazosak azert.
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Köszönöm, a gyors választ!
Nem, az a tv amin használnám, az csak FHD. Egy kb 10 éves Philips. Azért szerettem volna a chrome-t, mert azon van lan csati. Volt már gondom a wifin történő streemeléssel, ezért minden cuccom vezetéken lóg a netre. A 4K-hoz meg sajna tuti kevés a 2,4 es wifi, és nekem sajnos, az ebben a szobában lévő routerem egy nem ac képes asus. A másik az 5GHz es router, de ahol a cc lenne, ott már sajnos nem ér semmit sem. emiatt tettem oda egy másik routert, ami ap módban üzemel vezetékkel kapcsolódva a fő routeremhez.
-
zseko
veterán
Nálam 30-40 éves körben van ez. Pl. haverom családjának email cím/jelszót, sőt, FB belépés/jelszót én jegyzem, mert - és ezt szó szerint így mondta - : 'Én úgy is elfelejtem, legyen nálad meg.' Érted, kiköltöztem Angliába, és legyen nálam, majd ha véletlenül kell, keres...
-
Ájvé
veterán
VA (SVA, PVA stb altípusok), IPS, TN+film, ezek panelek (még ennél több is van persze), ezen felül van háttér világítás, hagyományos fénycső és LED, EDGE LED olyan világítás ami oldalról világítja a panelt, nem hátulról. Ezeket jobb külön kezelni és nem egybe mosni.
OLED szerintem is jobb, ettől függetlenül vannak hátrányai is az LCD-vel szemben, egyik ilyen a korlátozottabb fényerő, ezzel együtt szerintem is sokkal jobb az LCD-nél. Majd egyszer ha lesz Micro LED (mármint van, csak normális méretben és megfizethető áron) az jobb lehet mindkettőnél, de addig is ha TV szerintem is OLED a legjobb.
"De az biztos, hogy hdr-nél nem az a fontos, hogy hány nitet tud a háttérvilágítás, hanem milyen a panel."
Most találtam egy cikket, ez neked ad igazat. Mondjuk sose izgatott a téma, de fényerő nem olyan fontos mint gondoltam. -
Tuomas
addikt
Gondolom az egyéb drogériákban, mediamarktban kapható ajándékkártyák is mind-mind haszontalanok (persze erre mondhatod, hogy mekkora kaki már, egy 10 000 ft-os ajándékkártyán még egy tv-t se lehet venni...
), mert gondolom nincs egy névnap, vagy évforduló, stb amire ilyet lehet adni, igaz? 
Pl egy hölgytől ez kiváló ajándék lehetne a párjának, főleg ha szeretnek együtt filmezni.
Tudod, a normális ajándék sok esetben nem normális, hanem sokkal inkább haszontalan, vagy közhelyes.
Én egy ilyennek speciel jobban örülnék, mint egy parfümnek, aminek nem tetszik az illata, egy piának amit nem szeretek, vagy egy ruhában ami nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De inkább csak felirat legyen.
erre inkább csak ennyit reagálnék.

l.skywalker
kmarci25