Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szóval az angolul nem tudó hozzátartozód végignézte az első évadot angolul, felirattal - amit egyébként nem szeret olvasni. Most hogy lett magyar szinkron a második évadhoz, ez a magyar szinkron őt zavarja. Eddig legalábbis ezt állítottad. Erre írtam, hogy ugye tudod hogy át lehet kapcsolni a nyelvet, így nézheti tovább ugyanúgy mint eddig, angol nyelv, magyar felirat. Erre itt lehülyézel mindenkit. Közben pedig te vagy az akinek nem jó az angol nyelv+magyar felirat ill. a magyar szinkron sem. Esetleg néma filmet is kereshetsz a kínálatban, máris kilőtted a zavaró tényezőket mert ott nem lesz se felirat se szinkron
-
törölt tag
Használ valaki VPN-nel netflixet? Úgy olvastam, hogy változott a netflix hozzáállása, már használható VPN-en keresztül is, viszont csak netflix originals tartalmak jelennek meg a kínálatban.
-
törölt tag
válasz
penge111
üzenetére
A Stranger things producerének és a The end of the fucking world rendezőjének közös sorozata: I am not okay with this.
Néhány magyar szinkronos sorozat amit az asszonnyal néztem: Lost in space, Unbelievable, The end of the fucking world, Trinkets, Sex education, Living with yourself, Locke and key. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Állítsd át a profilját magyarra. Akkor magyar címek lesznek. Viszont akkor kiesnek a kínálatból azok a filmek amiken nincs magyar hang vagy felirat.
-
törölt tag
Nézd meg, hogy valaki egészen véletlenül nem használja-e spanyolországból az accountodat: https://www.netflix.com/AccountAccess
Ha igen, akkor "Sign out of all devices", aztán jelszócsere. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem. Az eladó nem tudja, hogy mivel fizetsz. Nem tudja, hogy a PayPal fiókodon kártya van vagy bankfiók van-e hozzákötve, esetleg a PayPal számládon van a pénz. Azt látja, hogy milyen régiójú a PayPal fiókod. Az már a PayPal-en múlik, hogy elfogadja-e az adott régióhoz az adott kártyát.
Csak hogy egy példát mondjak: nem magyarországi vagyok. Az HBO Go-ra próbáltam előfizetni revolut kártyával. Nem fogadta el. Ugyanazt a kártyát hozzáadtam egy magyar PayPal fiókhoz, így már előtudtam fizetni a magyar HBO Go-ra. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
"When you send a payment using PayPal, the recipient won't receive sensitive financial information like your credit card or bank account number. This way, you don't have to worry about paying people you don't know."
-
törölt tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Azt nem a netflix fogadta el. Azt a PayPal fogadta el. PayPal fizetéskor az eladó nem látja, hogy milyen kártyád van, vagy egyáltalán van-e kártya a PayPal fiókhoz csatlakoztatva.
-
törölt tag
válasz
tobias40
üzenetére
Nem az email fiókod törték fel. A kmarci25 által linkelt oldalon írja, hogy melyik oldalt törték fel, ott te regisztrálva voltál, és úgy került ki az email címed és a feltört oldalon használt jelszavad. Nem az email fiókod jelszava. Feltéve ha az email fiókod jelszava más.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Magyarországról is eléred az angol tartalmat.
-
törölt tag
válasz
janisjoplin1
üzenetére
Lehet.
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Lásd bostone válaszát. Elvileg az van amit szeretnél, csak a magyar filmek látszanak.
Szerintem ami igazából elég gáz az az, hogy az emberek nagy része rá van izgulva a szinkronra.
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A magyar verzióból én annyit látok, hogy films helyett filmek vannak, tv shows helyett sorozatok. Meg a címek magyarul. Ami eléggé idegesítő. Ezért vissza is álltam fél perc után angolra.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Használtad valamilyen más oldalon ugyanazt a login+jelszó párost? Más oldalról kikerült hashek alapján simán próbálkozhatnak belépni netflixre. Használj minden oldalon más jelszót és ne használj semmilyen szótári szót jelszónak. A legjobb és legkönnyebben megjegyezhető jelszó a több szóból álló valamilyen szókapcsolat. Pl. "gizi-néni-faszájos-jelszava". Ezt hashből eléggé nehéz visszafejteni.
-
törölt tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Nekem is amerikai van, és látom a magyar feliratokat.
-
törölt tag
Magyar szinkronnal érkezett a Trinkets.
-
törölt tag
Ugyanazon a TV-n a netflix tökéletesen működik. De lehet hogy én minden hibát kifogok a gonál. Ezek voltak az utóbbi időben: nem indul a film, elindul de vállalhatatlan minőségben, vibrálnak a színek, random kijelentkezik az app, előfizetéssel kapcsolatos hibára hivatkozva nem hosszabbítják meg az előfizetést. Egy LG és egy Samsung TV-n néznénk a Go-t, így még azt sem mondhatom hogy gyártóspecifikus hiba lenne. Ha a hálózat nem bírná, akkor valószínűleg nem menne flottul a netflix 4K sem.
-
törölt tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
A tartalom mellékes, ha azt sem lehet nézni ami van. Tegnap a go nálunk nézhetetlen volt. Egy Samsung TV-n az csinálta, hogy minden egyes kameraváltásnál, vágásnál zoomolt egyet a kép. Pár perc után már nem lehetett látni semmit. Ma egész nap hibát dob. Ez nem szolgáltatás hanem egy fos.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én értettem eddig is hogy mit számoltál, de akkor megpróbálom én is számokkal elmondani, hátha megérted amit mondtam. 50 dollárra jön ki a számításod alapján fejenként 4 főre. Erre mondtam, hogy giftcarddal nekem az egy év ettől az 50$-tól picivel többre jön ki 4 személyre. Ez a picit több 8 dollárt jelent, tehát egy év 58$. Ezt osztjuk 4 felé. Tehát évi 14,5 fejenként, ez havi $1,2.
-
törölt tag
válasz
tamas927
üzenetére
Millió egyéb helyen is árulnak ilyet, sőt, valahol ennek az árnak a töredékéért. Ezek mind valahonnan kikerült login adatokat árulnak, ergo valaki accountját használod. Mindaddig működik amíg a tulaj rá nem jön és jelszót nem cserél. Inkább használj saját accountot, ott is ki tudsz jönni olcsóbban mint az eredeti ár.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
US accountom van, szlovák ip-ről kipróbáltam amit írtál. A subtitles in hungarianre keresve 42 filmet talál a tv-n az app. Unogs szerint 674 hun sub film van. Az unogs első találta a last summer c. film amit a netflix nem listázott a hun sub keresésnél, viszont ha elindítom a filmet akkor van magyar felirat.
-
törölt tag
Hol lehet jelezni ha a magyar feliratban hiba van?
-
törölt tag
Használ valaki USA Netflixet routeren beállított VPN-nel? Az érdekelne, hogy milyen VPN szolgáltatóval. Eddig PIA-t használtam, de elég sokszor a béka feneke alatt van a sebesség. Van hogy 480p-vel is bufferel a film közben. Ha pedig NordVPN-t állítok be a routeren akkor nem indul egyik film sem mert VPN mögött vagyok.
-
törölt tag
Az egyre gyarapodó Netflixes magyar feliratok kapcsán fordítói komment (eléggé szór a minőségük, vannak gáz magyarítások is): “Több ellenőrzési és visszacsatolási fázis és lehetőség van a rendszeren belül is, de azt javaslom, hogy az adott filmet/sorozatot nézve a hibajelentésre kattintva jelezzétek, ha vállalhatatlan a felirat minősége. Mindannyiunk érdeke, fordítóké, nézőké és a Netflixé is, hogy az igénytelen kontárok minél előbb kiszűrésre kerüljenek.”
[link] -
törölt tag
-
törölt tag
A kíváncsiság kedvéért kipróbáltam, működik xml-ként is. De biztos, hogy valami változott, mert azt csinálja, hogy a mondatvégi írásjelek átkerülnek a mondat elejére. [kép]
Mondjuk egyáltalán nem zavar, mert 99%-ban TV-n nézem, ott meg úgysincs hozzáadható magyar felirat. -
törölt tag
válasz
csabi63
üzenetére
Nekem megy bármelyik más ország. Csak olyan vpn szolgáltató kell, aki figyel a netflix-re. Nekem AirVPN és NordVPN van. Kérdeztem az AirVPN support-tól, hogy hogyan működik náluk a dolog, azt válaszolták, hogy minden országból megy a Netflix ha a saját kliensükkel csatlakozok VPN-re. Kipróbáltam, és tényleg. Ha valamilyen OpenVPN klienssel csatlakozok akkor hibát ír a Netflix, ha viszont az AirVPN saját kliensével, akkor működik US, UK, AT, DE, bármi.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szerintem nem kell, hogy egyezzen a regisztrált cím és a bankban megadott cím. Csak olyan kártya kell amit elfogadnak Amerikában is. Nekem sincs ugyanaz a cím megadva. Revolutnál a valódi címem van, netflixnél a rokonom címe. Amikor még US only volt a netflix akkor egy virtuális entropay kártyával fizettem, akkor sem volt US kártyám. De van más fizetési lehetőség is mint a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De TV-n nincs más lehetőség.