Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ez igaz. 2-3 havonta... A Netflixre fél év alatt nem kerül fel 5 film vagy sorozat, ami érdekelne! Nemrég az Office került fel, aminek megörültem. A Prime Video ajánlata fair 899 Ft semmi! És ezen felül kapsz 3 PC-s játékot örökre valamint 4-5-t ha előfizető maradsz és saját gyártású filmjeire alap a 4K is.
Az HBO ilyen tartalommal és PC-s app nélkül elég halott, nagyot vártam és reméltem tőle és azért nem sajnálnám a havi 4490 Ft-ot (Netflix max ár), ha azt kapnánk, mint máshol.
És jön a Disney+ Fejből vágom mi lesz rajta.Amúgy az árakat nézve az összes streaming, ami jelenleg él, kedvezménnyel együtt így fest:
Netflix 3490 Ft
HBO Max 1590 Ft
Prime Video 899 Ft
összesen 5979 Ft
A Vodafone-nál jelenleg magáért a TV-ért több, mint 100 csatorna, valamennyi HD-ban, stb. 3500 Ft/hó. Ebből én nem nézek semmit, a lányunk dettó, a párom néz kb. 2-3 csatorna 5-6 műsorát. Plusz még beleveszük a mozit két főre néha napján szerintem fair ár, még egy átlag családnak is. Úgy értem az átlagember szürke hétköznapjait csupán havi 6000 Ft-tal kicsit ki lehet színezni vagy ki tud kapcsolni egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25