Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Harbinger85

aktív tag

válasz F-ECT$ #10956 üzenetére

Ez igaz. 2-3 havonta... A Netflixre fél év alatt nem kerül fel 5 film vagy sorozat, ami érdekelne! Nemrég az Office került fel, aminek megörültem. A Prime Video ajánlata fair 899 Ft semmi! És ezen felül kapsz 3 PC-s játékot örökre valamint 4-5-t ha előfizető maradsz és saját gyártású filmjeire alap a 4K is.
    Az HBO ilyen tartalommal és PC-s app nélkül elég halott, nagyot vártam és reméltem tőle és azért nem sajnálnám a havi 4490 Ft-ot (Netflix max ár), ha azt kapnánk, mint máshol. :W
    És jön a Disney+ Fejből vágom mi lesz rajta.

Amúgy az árakat nézve az összes streaming, ami jelenleg él, kedvezménnyel együtt így fest:
    Netflix 3490 Ft
    HBO Max 1590 Ft
    Prime Video 899 Ft
    összesen 5979 Ft
    A Vodafone-nál jelenleg magáért a TV-ért több, mint 100 csatorna, valamennyi HD-ban, stb. 3500 Ft/hó. Ebből én nem nézek semmit, a lányunk dettó, a párom néz kb. 2-3 csatorna 5-6 műsorát. Plusz még beleveszük a mozit két főre néha napján szerintem fair ár, még egy átlag családnak is. Úgy értem az átlagember szürke hétköznapjait csupán havi 6000 Ft-tal kicsit ki lehet színezni vagy ki tud kapcsolni egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés