Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Hi.
Ennek mi a címe.elég halk teloval vettem fel a refren benne ván radioba tolják napi 5x.
[link]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
petrelli93
csendes tag
Remélem tudtok nekem segíteni. Az Édes Élet című sorozatban mikor Győziéket mutatják, csomószor betesznek egy zenét: mintha gitárt (?) pengetnének és alatta tipikus roma zene megy. Előre is köszönöm, ha valaki megírná rá a választ!
www.heroes-network.atw.hu
-
freaghill
őstag
Keresek egy Gorillaz beütésű számot.
Annyi maradt meg, hogy a számban városok nevét sorolta fel.
Ha jól emlékszem, akkor volt benne: Tokyo, Buda... -
asd05161
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=134sLJLcSTs
Itt mi a zene címe? Előre is kösz.
-
Peterson_
addikt
Billy Joel - A Matter Of Trust
D1Rect:
-Mekkora muzsika ...én még a Zero Dark Thirty trailerében hallottam, de milyen nehezen találtam meg.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
somé
őstag
Jobb híján YouTube-ra töltöttem fel a részletet, enne a dalnak az előadója és címe érdekelne... [link]
Tech-No-Logical World.
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
2014. Április 04.-én a Class FM Class Mix műsorában szólt egy dal 21:00-kor egy zeneszám. Esetleg van valaki aki tudja a címét és az előadóját?
Előre is köszi!Huawei P30, Dell E7440
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok, ha valaki tudna segíteni, hogy ebben a videóban mi a szám címe, azt megköszönném, nem a legjobb minőség, de aki ismeri biztos tudja
Ocean of madness -
Buster17
addikt
Hali!
Mix és a remix között mi a különbség?Köfi
-
Tomas342
újonc
Sikerült feltölteni mégegyszer - https://soundcloud.com/tom-l-rincz/unknown-hungarian-band
-
Tomas342
újonc
Véletlenül kitörltem a felvételt, mégegyszer feltöltöm és kiposztolom
-
Tomas342
újonc
Van egy magyar előadótól angolul egy szám, melyet adták a petőfi rádión is. Van felszedett részleten https://soundcloud.com/tom-l-rincz/happy-song - Megtudnátok mondani, hogy ki az előadó és mi a szám címe?
-
peterszky
őstag
Szerintem könnyű feladvány: [link] - olyan tíz másodperc körül kezdődik. Ismerem, ezt tudom, de most egyszerűen nem találom a címét.. Előre is köszönöm!
What else you gonna do on a Saturday?
-
Ekszkalibur
újonc
válasz Ekszkalibur #16262 üzenetére
Esetleg valakinek van még tippje?
Ezt a számot 2012 Június tájékán hallottam kb., csak a Petőfin, ha ez valami kis támpontot jelent.Ha semmi akkor kénytelen leszek végleg feladni.
-
CoolBoy323
nagyúr
Koszi, kiralyak vagytok!!!
-
Richard!
addikt
válasz CoolBoy323 #16274 üzenetére
Tessék!
Remélem jó(#16280) D1Rect: Nagy nehezen meglett
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
RTL Klub Cobra11 bemutatója alatt valami különleges Metallica- Nothing Else Matters feldolgozás megy... Nem tudja valaki linkelni?
Tetszetős -
Richard!
addikt
-
Silencer83
addikt
Sziasztok! Most ment az éjjel nappal BP alatt amikor fényképezkedtek a hajón a refrén közben talán
I wanna bad girl... V hasonló
Mi lehet? -
Milosh_hun
újonc
Sziasztok!
A videó elejétől a 30. mp-ig lehet hallani a beszéd alatt egy zenét.Nehezen lehet kivenni mert a beszédhez képest elég halk.Ha valaki ismeri,kérem írja le!
Köszönöm!
-
Racze
tag
Halihó!
Valaki tudja-e véletlen, hogy a videóban szereplő zene mi lehet? [link]****
-
MaciG
addikt
Valaki tudja esetleg mi ez a szám amire a Nagyi ropja???
BANZAII
-
htc07
addikt
válasz petrelli93 #16250 üzenetére
Ha még aktuális, itt a reklám, gondolom erre gondoltál:
shazammal be tudod lőni belőle szerintem, most nincs a közelemben se hangfal se telefon
-
Ekszkalibur
újonc
Sajnos egyik sem az.
Amit hallottam akkor annak inkább elektronikusabb stílusú, vagy nem tudom mi a pontos kifejezés rá volt az alapja inkább.
-
pucz
senior tag
Szevasz!
Nekem ez ugrott be. Hátha.
-
pakfong
tag
P.O.D. - Youth Of The Nation
Gyerekkórus az van benne .A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
14adam
addikt
üdv
ebbe a videóba lévő zene érdekelne. Ebbe a formába
köszönöm -
Ekszkalibur
újonc
Szevasztok!
Olyan szám címére vadászok amit 2 éve nyáron hallottam kb. 2x a Petőfin össze-vissza!
A szövege így rémlik, hogy egy Empire of the sun, vagy mgmt-stílusú hang azt mondja, hogy "you, say give it up" valami hasonló majd utána egy gyerekkórus-szerű meg olyasmit, hogy "never give up" vagy "better enough" 2x (lehet nem pontos ez a szöveg, de 2 év távlatából megkopnak az emlékek ) és ezt követi egy fogalmazzunk úgy mint egy lassan húzgált fémfűrészhez hasonló rész, hogy valahogy meg tudjam fogalmazni.
Azóta sem hallottam.Előre is köszönöm ha valaki tudja, akkor meg nem értem fel ésszel, hogy fel kellett volna írni a dátumot óra, perc szerint, akkor nagyobb lett volna az esélyem egy archivált lejátszási listában megkeresni, most meg már az a lista sincs fent az éteren.
-
cipofuzo87
tag
Melyik az a szám, ami 2013-as, parti zene, négerek rappelnek benne, hiphopos partizene.., huhognak benne effekt gyanánt ütemre:
húúúuu húúúuu... húúúúúuu húúúuuu -
MarKoo
addikt
[link] - Azt hiszem ugyanezt keresem, azóta valakinek valami ötlet?
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Tomas342
újonc
Nem filmbol van a reszlet, fellett szedve mobillal
-
Tomas342
újonc
https://soundcloud.com/tom-l-rincz/happy-song - Valaki ismeri az eloadot es a dalt?
-
BaGeBrain
tag
Ennek is kellene az előadó/számcím.
Igaz a minőség nem a legjobb de egy hozzáértőnek ez nemgond.
Köszönöm. -
BaGeBrain
tag
-
pucz
senior tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy milyen remix ez?
Radiohead - Kid A Everything In Its Right Place a címe, de ezt a remixet nem találom.
-
petrelli93
csendes tag
Üdv! Tudnátok nekem segíteni? Keresem azt a számot, ami a Lidl reklám alatt megy, ahol egy göndör hajú srác rálép a magnóra... és azt hiszem szemüvege is van (nem biztos).
www.heroes-network.atw.hu
-
webadmin3
újonc
Sziasztok !
Belinkelem újra itt hallgatható .
http://www.mediafire.com/listen/6c55qqnimbv9bog/anonim.mp3 -
webadmin3
újonc
Sziasztok!
Őt keresem ,olyan 90's évek végére tippelnék .
Szöveg alapján semmit nem találok ....
Örülnék ha felismerné valaki .http://www14.zippyshare.com/v/32508087/file.html
-
Buster17
addikt
Kicsit eltér, de ezt a videót szeretném megtalálni youtube-on.
Pont ebbe a pillanatban meglett.Hogy ne maradjatok munka nélkül akkor még itt van ez
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
link:
www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__5431308-mai-fokusz-ban-a-mobil-bemutato-alatt-szol-1-zene-talan-rihanna-ra-hasonlit-v
sajna most jutott csak eszembe ide is beirni, remelem vissza lehel nezni az aznapi musort.
szoval az a zene kellene.
koszi.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
-
-
vagamo
őstag
-
vagamo
őstag
Tudnátok segíteni egy számot megtalálni, amit kb. 1-2 hónapja halok a rádiókban. Sajnos csak annyi az össz infóm a számról, hogy FUVOLA szóló van benne, mostani szám. Köszi a segítséget, de mást sajnos nem tudok róla írni .
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Buster17
addikt
-
Loretto
veterán
Innen fel tudtok ismerni bármit is? Commentek között nem találtam értelmes dolgot.
Esetleg hasonló "töltésű" zenét tudtok ajánlani?Köszi!
Soirée...
-
GrotESC
aktív tag
Valaki meg tudná mondani a video alatt hallható zene előadóját, szám címét:
Mobilarena: Alcatel One Touch Idol X+Sajnos nincs Shazam-om.
[ Szerkesztve ]
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Rico45
őstag
Valaki esetleg ezekre??
Előre is köszi!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Milo629
aktív tag
Ennek a számnak tudja valaki a címét (3:38 ha nem dobna oda)? Shazam harmadszorra sem dobott semmit, pedig az többet szokott megtalálni mint a TrackID.
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
sziasztok!
elvileg régi nagy sláger, ma is ment vmelyik sokat hallgatott rádión 1045 körül. annyit tudok h xilofon az alapja és a refrén szó szerint parar para. kicsit olyan mint susan vega- toms dinner, de mégsem.
előre is köszi a segítséget!Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
veto02
csendes tag
-
veto02
csendes tag
válasz #81556480 #16222 üzenetére
Jason Shaw - DIRT ROAD TRAVELER?
De ott van a leirasban az osszes zene, ha nem erre gondoltal. -
törölt tag
Heló!
Ebben fél perc körül kezdődik egy szám. Ami nagyon hasonlít talán egy zz top számra. Nem tudjátok melyik lehet az? vagy mire hasonlít ez? nagyon ismerős..
-
mrkase
csendes tag
Köszi előre is.
-
d1abLo
senior tag
Esetleg aki még rajtam kívül kereste
PVRIS - Waking Up
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
freaghill
őstag
Keresek egy számot.
Valami ilyesmi volt a refrén:
Daylight, starlight.
Reggae beütése volt. -
samfishR
senior tag
válasz gordonfreemN #16209 üzenetére
ott van a leírásban Uram!
Dubfire - RibCage
-
föccer
nagyúr
válasz AsUsLaptop01 #16210 üzenetére
Majd 7 éves hozzászólásra válaszoltál. Erősen benne van a top 10 ben.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Van a Carl Coxos resznel az a szam, azt tudnatok nekem linkelni yt-rol vagy cimet esetleg? Koszi
Bocs a linket errol a szar iphonerol maskepp nem tudom beszurni
http://www.youtube.com/watch?v=EO8VVzplV5k&sns=em#t=2m28s¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
samfishR
senior tag
válasz beloadjoker #16206 üzenetére
-
beloadjoker
őstag
Hali!
ezt valaki ve tudja lőni valamivel vagy teljes verziót meg tudja találni valaki ? nekem se shazam sem sound hound se feltöltős webes oldal nem ismerte fel
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
LOTR
addikt
sziasztok
ennek van valami eredetije és ha igen, akkor melyik az, vagy éppenséggel ez az és nem feldolgozás?
Dubstep Cover Fantastic - ByDREDAL
kösziOne Ring to rule them all
-
Flow
senior tag
Sziasztok!
A kérdés kicsit más, mint a topic főfolyama, de hátha valakinek van ötlete...
Hol szerezhetném/vehetném meg a következő produkció alatt szóló dalt? (ilyen változatban)http://www.youtube.com/watch?v=H_ctpR2Ovtc
A muzsika hangja
Köszönöm, ha valakinek van ötlete!
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Peterson_
addikt
válasz RangerFox #16181 üzenetére
Hát mondjuk annyit belőhettél volna, hogy Magyar-é, vagy külföldi, rap, vagy rock, vagy diumdisum.
Egyébként a nanákból, meg a nagyon ismert slágerből, meg a bulikból erre tudtam gondolni:
Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop
Ráadásul ez 2013-mas is.[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Bjørgersson #16198 üzenetére
Annyira nem hallgattam meg,tekintve, hogy tényleg borzalmas volt.
Meg csalódtam is, az elején lévő "huhogás"-ból valami karaj kis Nightwish-re számítottam-Egészségedre
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest