Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
válasz SkyS1gn #16395 üzenetére
Szerintem Of Monsters and Men - Little Talks
(Vagy esetleg valamelyik feldolgozása)[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
footy
addikt
The Wolf of Wall Steet-ből van itt egy rész. Itt milyen dalt hümmög Matthew McConaughey ?
-
samfishR
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16389 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Köszi!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Vidual
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #16383 üzenetére
Mozillát használok, 9970 db előzményt jegyzett meg, de egyik szám sem az
Már végignéztem legalább 4x, de sajnos nem nyert, ráadásul mivel youtube-on hallgatok zenét (lejátszási listák) így ezek az elmúlt 1 hónap előzményei, és ezt a dalt jóval korábban néztemAdvanced System Care-el pedig már takarítottam a gépet. :\
És köszönöm a választ!
-
BlackSoft
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16385 üzenetére
Köszönöm szépen
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Smells #16382 üzenetére
Magnetic Man ft. Katy B - Perfect Stranger
Vidual: Böngészési előzményekkel próbálkoztál már? Chrome-ba elég jól lehet ám keresgélni, mert semmit sem felejt el önként.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Smells
tag
-
törölt tag
Sziasztok. Ez alatt mi szól?[link]
-
skitzoo
senior tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hóhali.
Imént néztem az Amcsi Benzinfalók 6. részét és érdekelne az egyik muzsika címe. Szerencsémre pont volt tecsőn egy másfél perces, ami pont annál a snittnél kezdődik: Íme.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
skitzoo
senior tag
válasz Gézengúz #16357 üzenetére
Szerk:(#16369) kovy29: Gondoltam. Beszélgetésbe is irtam youtube-n. Hátha azt nézik. Az oldalról meg sajna nemismerek senkit.
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Bjørgersson
félisten
válasz skitzoo #16368 üzenetére
Nem YouTube hozzászólásra gondoltam, azokkal úgysem foglalkozik senki, hanem itt az oldalon privát üzenetre.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #16367 üzenetére
Irtak már Youtube-n hsz-t. Nem reagáltak.
Szerk:Most irtam a beszélgetésbe is.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz BlackSoft #16355 üzenetére
Nem egyszerűbb lenne írni valamelyik házigazdának, hogy milyen zenét nyomtak a videó alá?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
skitzoo
senior tag
válasz BlackSoft #16364 üzenetére
Keresgéltem és nemtaláltam semmit. Ismerősöknek is mutattam ők se tudják. A shezam persze nemmutatja meg.
-
törölt tag
Sziasztok.Az szeretném kérdni,hogy tudnátok nekem olyan lassú/lassabb zenéket linkelni ahol nincs semmilyen ének csak maga a zene?
-
skitzoo
senior tag
válasz dragonfx #16360 üzenetére
Használd az idővonalzót. Itt. Ha meg cooky mixbe szólt akkor az 6 után kint lesz a Faceebokon.
-
dragonfx
veterán
Mi lehet a címe annaka dalnak ami a music fm.en szol kissé ilyen remixelt verzionak tunik a refren végen egy női hang mondja save tó/the night..???.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #16347 üzenetére
Tessék. Hátha tudja valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Esetleg ezt valaki meg tudja mondani?
-
BlackSoft
addikt
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Vidual
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja láttam/hallottam egy dalt youtube-on, már egy hete keresem, de nincs eredmény
Sajnos nagyon nem emlékszem az előadóra, sem a dal címére, a klippjére azonban igen.Egy lányról és pár fiúbarátjáról szól, miközben ők énekelik végig a dalt. Kijönnek a lépcsőházból, elmennek a közeli vegyesboltba, vesznek szomjoltót (talán dobozos sört), majd visszamennek a házba. A csajszi az útcán dobja el a dobozt, és mindeközben vannak bevágott jelenetek, a szereplők neveivel.
The Oasis, Subway stílusú, Angol vagy Amerikai az előadó.Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm!
-Zsolt
-
freaghill
őstag
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
01.16-tól induló számnak mi a címe ?
-
batai15
félisten
sajnos nem találom itt. nincs esetlég még valami tippetek így a leírás alapján?
-
batai15
félisten
sziasztok, melyik annak a zene számnak a címe ami férfi banda énekel és éjszaka a címe azt hiszem. tegnap este halottam a classon. köszi!
-
-
skitzoo
senior tag
Szaisztok. Hátha tudja valaki. Youtube-n az új Jägeres reklám alatti zene cimét tudja valaki?
-
SkyS1gn
félisten
A 2 teszt zenét megtalálja valaki?
Beírtam egy mondatot a 2. számból úgy sem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ottoarc
tag
helló!
a 0:10-től induló zenét ismeri valaki?
-
samfishR
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
Hali, ennek a címe?
Üdv!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
venom123
tag
Sziasztok!
15 másodperctől mi a zene címe?
[link]"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
Peterson_
addikt
válasz didros #16333 üzenetére
Nagyon szívesen
Szerintem lehetett filmben vagy reklámban is hallani.
Sokszor elő szokott az ilyesmi fordulni.
A dallam nekem is ismerős volt kapásból, a cím viszont sokadjára sem.
Szerintem inkább valami megkomponált dolog lehet, amit sok ember előadsában lehet hallani, ez meg csak egy a sok közül.Szerk és más.:
A Bin Jip - Heavy c. szám vásárlásával kapcsolatban még mindig nem tud senki valami segítséget?
Már tényleg mindenhol körbenéztem, de nem találtam semmit.
Ami egyébként furcsa is,mert sokkal kisebb népszerűségű bandák sokkal újabb dalai is elérhetőek általában iTunes-ban, vagy Playen.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz didros #16331 üzenetére
Bocsi, nem találtam hirtelen jobb videót.
Mindenesetre erről van szó: Robin Alciatore - Gymnopédies: 1. Lent Et Douloureux[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
didros
senior tag
A video végén a zongora... az melyik filmből van, és ki az előadó? nagyon ismerős..
-
petrelli93
csendes tag
Remélem tudtok nekem segíteni. Az Édes Élet című sorozatban mikor Győziéket mutatják, csomószor betesznek egy zenét: mintha gitárt (?) pengetnének és alatta tipikus roma zene megy. Előre is köszönöm, ha valaki megírná rá a választ!
www.heroes-network.atw.hu
-
senior tag
-
freaghill
őstag
válasz Howkeddlee #16327 üzenetére
-
senior tag
Sziasztok!
Itt ebben a videóban a táncoló öregnéne mellett az autóból szóló zenének tudja valaki a címét? (de azért jól nyomja,nem?? )
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
The Prodigy - Diesel Power az alap, a pontos remixet nem találtam meg, ami ilyen bombás ketyegéssel kezdődik, de szerintem össze lett vágva.
Van egy ilyen, ami ketyegéssel kezdődik: Counter Strike & Pain & Prodigy - Shut your mounth & Diesel power
és van, ami a videó alatt szól: The Prodigy and Pain - Diesel Power (Drum Bass Remix)
itt bele tudsz hallgatni
Harrrr!!!!
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Van egy zene, ami nagyon tetszik, tudom a címét is viszont olyan videót keresek, ahol csak a zene hallható (tehát nem egy ilyen rávágott motoros videó van rajta).
Sehol sem találom sajnos, se youtube, se google, se sehol..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pucz
senior tag
Hali.
Valaki megtudná mondani a zene címét, ami a trailer alatt megy? Köszi.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Melyik Scooter klip kezdődik úgy, hogy mennek egy mólón a kikötőben?
Köszi, W.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Csak közvetve kapcsolódik a témához, de remélem tudtok segíteni.
A Bin Jip - Heavy című számát szeretném megszerezni, de sehol nem találtam sem vásárlási lehetőséget, se legalább yt-n.
Két album fent van a Google Play-en, de azok mind régebbiek.Illetve, az MGM channel promójában 0:20-tól kezdődő zenét keresem, eddig teljesen eredménytelenül.
Ezer hála[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Sziasztok!
Ennek a zenének ami a linkelt időben kezdődik tudja valaki a címét, vagy ezt magához a reklámhoz komponálták? [link], kb olyan 0:50-ig tart.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Predator2
addikt
Helló
Az RTL Klub-bon reklámozzák a Cobra 11 új részét. Nem tudja valaki véletlenül melyik zene szám szól a háttérbe?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Racze
tag
-
dragonfx
veterán
válasz enginev3.0 #16311 üzenetére
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Na lenne még 1 kerdes idevago. Elég gyenge felvetel e. Refrent lehet hallani.valami clubmusic felé.
[link]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
liqquid
tag
válasz Milosh_hun #16307 üzenetére
Ez jóöreg kedvenc, helpeltem volna de még msot kezdtem el vizslatni ezt a fórumot
-
Milosh_hun
újonc
Hali!
Pár hete írtam,hogy keresek egy zenét.Meglett,tök véletlenül bukkantam rá!
Itt a link,hátha megtetszik másnak is.[ Szerkesztve ]
-
liqquid
tag
Üdv all, ennek az mp3-nak kellene az előadója meg címe: [link] , előre is 1000 köszönet a "felismerőnek" !
-
pakfong
tag
válasz freaghill #16296 üzenetére
Talán ez:
M.I.A. - MATANGIA fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
BaGeBrain
tag
Ki az előadó szám cím? Köszi. [link]
-
petrelli93
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest