Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Peterson_ #16197 üzenetére
ÁÁ, 1000 hála érte! Köszönöm szépen!!!
@kovy29:
ezt még 5-6 évvel ezelőtt szedtem valami swat-os youtube videóról, szóval nem ma volt, lehet ezért ilyen a minőségeNa a végére meg eddig nem is tudtam, hogy hozzá van toldva az a vacak
[ Szerkesztve ]
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Peterson_ #16197 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak valami nagyon rossz minőségben letöltött, majd abból felkonvertált, de ugyanúgy rossz minőségű verzió. A végére meg be van vágva valami kreténség.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Peterson_
addikt
válasz J0shu4M1ll3r #16195 üzenetére
Cradle Of Filth-Nymphetamine Fix csak talán mintha kicsit más verzió lenne.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #16192 üzenetére
Egyik megvan másik még nincs.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Ezt ismeri valaki? Meg tudja mondani az előadót és a szám címét?
Egyszer még régen megtaláltam, de azóta az emlékek elvesztek a ködben.
Örök hálám.
Üdv!"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #16193 üzenetére
A Shazam azt adta ki, hogy Nay - Harsélement Moral
-
Bjørgersson
félisten
1:54 és 2:14 között megy a háttérben egy zene, kisebb megszakítással. Hálás lennék, ha valaki meg tudnád mondani az előadót és címet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Keresem ezt a zenét!
Az alapja JAY-Z & KANYE WEST- "NIGGAS IN PARIS ha nem tévedek.
Köszönöm előre is.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy a videók alatti számnak ki az előadója és címe?
Videó 103:24-től kezdődik egy pici részlet!
Shazam nem bírt velük :-(
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
akyyy
senior tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
KubanitoS
veterán
válasz petrelli93 #16184 üzenetére
Megpróbáltam megkeresni hallás után, de egyszerűen semmire sem jutottam. Ez azért különös, mert eddig ezt a módszert használva mindig mindent megtaláltam, de ez a szám mintha nem lenne fent az interneten, a dalszövege egész biztosan nem.
Valami ilyesmi amúgy:
"We the people, who set the fire, we control (...) oh oh oh we make it hard, oh oh oh we make it loud
Wake me up, I desire we control (...) oh oh oh we make it hard, oh oh oh we make it loud"A kipontozott részen ugyanazt a szó van, de nem sikerült megértenem. A többi sem 100%, de ennyiből tutira meg kellett volna már találnom, de egyszerűen erre a dalszövegre semmit nem ad ki. Talán másnak nagyobb szerencséje lesz.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
veto02
csendes tag
Helló!
Ennek a videónak a zenéjét ismeri valaki?
-
petrelli93
csendes tag
Tudja valaki, hogy mi a címe a videóban hallható számnak?
http://www.youtube.com/watch?v=V3CCEQR-cHM
www.heroes-network.atw.hu
-
RangerFox
veterán
Sziasztok! Lehet hülyeségnek fog hatni a kérdésem, de ha tudtok segítsetek kérlek! Na szóval van egy szám, valószínűleg 2013-as, amiben egy férfi énekel, egy kissé torzított, basszusos hangon. A refrénje szövegére nem emlékszem, de valahogy ilyen a dallama: "na nana naanana na nana..." Valami nagyon ismert sláger azt mondják. Tudom, nem mondtam túl sok infót, de remélem hogy tudtok segíteni. Köszi előre is!
-
petrelli93
csendes tag
Üdv! Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Megy egy szám a Lidl-ös reklám alatt, ahol biciklis cuccokat reklámoznak. Valaki tudja, mi annak a számnak a címe? (Nagyon hasonlít az Avicii - You Make It-re, de nem az.)
-
Aladdin
aktív tag
-
samfishR
senior tag
Hali,
Keresek 1 számot, mostanában sokat hallani a rádióban. Férfi énekel benne, a dalszövegből részlet: "Good tiiiime" meg talán "party started", vagy valami started. kb így:
.... good tiiiime.... he-e
..... he-enémelyik sor végén ott van a he-e remélem érhetően írtam le, köszönöm előre is!
-
pakfong
tag
Ozzy Osbourne hangját véltem felismerni, amikor félszemmel/füllel láttam az előzetest..ha egyáltalán arra gondolsz.
Szerk.:
Meg is van, gondolom ez az előzetes az, kommentekben meg ott a válasz. Black Sabbath - War Pigs
Előzetes
Black Sabbath - War Pigs[ Szerkesztve ]
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Zoli1222
addikt
válasz petrelli93 #16170 üzenetére
Baszki, még életemben nem hallottam ezt a számot. És valóban ilyesmit mond!
Hogy sikerült megtalálni? -
petrelli93
csendes tag
El sem hiszem, de megtaláltam! Christophe Willem - Double Jeu. (És aki nem azt hallja, hogy 'szekkom szákká szkőzsibő', az hazudik!)
http://www.youtube.com/watch?v=Xe8QjHpYE1E
-
petrelli93
csendes tag
válasz Zoli1222 #16159 üzenetére
Köszönöm szépen, de nem, nem a Voyage az... és a másik úriembernek üzenem, hogy a Bikicsunáj sem.
Régóta keresem a számot, franciául nem tudok, ki lehet röhögni a fonetikus leírás miatt, de meg szeretném találni a számot. Körülbelül 2004/05 környékén hallottam egy akkori, régi zenecsatornán. Azt tudom, hogy francia volt az, aki énekelte. Meg magának a nyelvnek a hangzását felismerem.www.heroes-network.atw.hu
-
dik
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne megy most a TV-n a 300 A birodalom hajnala című film bemutatója annak az elején a szám címét szeretném megtudni!? Valahonnan nagyon ismerős, de nem tudom hova tenni!
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Minden nap hallok egy számot a rádióban. Olyan, mintha Eric Clapton lenne hang alapján, de a youtube-on nem találom, így valszeg valaki más lesz. Ötlet? Class FM-ről beszélek pl.
-
-
jozsi0104
tag
Tudja valaki az előadót és a címét?
http://vimeo.com/84730292Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
Vic87
csendes tag
Sziasztok!
Van egy felvételem, amit sajna nagyon elszúrtam azzal, hogy közel tartottam a telót a hangszóróhoz, így elég rossz minőségű lett, de ha valaki így is felismeri, mi a zene címe, előadója stb., az pöpec lenne. Köszi.
Az igazi barátok sosem hagyják hogy hülyeséget csinálj...egyedül!
-
Zoli1222
addikt
válasz petrelli93 #16156 üzenetére
Esetleg? Desireless - Voyage Voyage
(#16158) KubanitoS: Akár!
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Huma
addikt
Na erre kíváncsi leszek.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
petrelli93
csendes tag
Remélem tudtok nekem segíteni, évek óta (ha nem egy évtizede) keresek már egy francia számot és lévén, mert nem tudok franciául, fonetikusan írnám le a szöveg egy részét. Megköszönném, ha valaki ebből tudna nekem segíteni:
'szkótá szkáttá szkeptyirüpp', valamint 'szekkom szákká szkőzsibő'
-
Zoli1222
addikt
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Ezen az oldalon milyen zene szól? [link]
Olyan, mint a the fast and the furious-ban, ha nem pont az?! De melyik ez?
Kerestem, de nem találom.
Köszi! -
dragonfx
veterán
a pax nekem nem ment fel. gondolom 32 bitesre van írva. most néztem be a szaktopikba hátha segítenek.nekem a 2.18.17es driver van fenn gyári. youtube.ról amugy ugy vesz fel hogy kb alig mondom meg felvett és nem grabbelés..
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
szoke12
őstag
Helló!
Mostanában megy egy szám, aminek az elején zongorás bejátszás van, de utána beindul, és egy nő énekli.többet nem tudok sajna.
köszi előre is!
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
dragonfx
veterán
elég tré minőség de ennek mi a címe? ennyiből így valaki...???
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dr.Burn
őstag
Sziasztok,
Keresek egy szamot, sajnos nem sokat tudok rola. Az a baj, hogy nem emlekszem a dalszovegere, de ket napja hallottam a szamot, de sajnos tul messze voltam es a szoveget nem hallottam, csak a szam ritmusat(2-3eve mar, hogy nem hallottam sehol jatszani).
Regi szam, egeszen biztos, hogy discokban, clubokban nagyon sokat ment.A szamban, mintha baby szo sokszor elhangzana, de nem vagyok benne biztos, mert sajnos a szeveget nem hallottam.
Kb. hasonlo evjaratu lehet:[link] Azt hiszem egy srac enekli. Tudom nem sokat tudtam mondani rola, de remelem azert valakinek van valami sejtese.
Koszonom elore is.
[ Szerkesztve ]
"Later Nerd!"
-
senior tag
válasz freaghill #16140 üzenetére
Neked is nagyon szépen köszi a segítséget!
Akkor már csak a 4. zenében kérnék egy kis segítséget!
-
freaghill
őstag
válasz Howkeddlee #16137 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
pakfong
tag
válasz Howkeddlee #16137 üzenetére
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
senior tag
Sziasztok!
Ebből a poénvideóból keresnék 4 zenét: [link]
1.-4.17-től
2.-5:39-től
3.-6:06-tól
4.-10.54-tőlNagyon megköszönöm a segítségeteket!
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Lenne egy zene, aminek kíváncsi lennék az előadójára, címére, hallottam már máskor is, talán felismeri valaki...
Egy VV6 részből lett kivágva, tehát folyamatos dumálás megy alatta, de a lényeg kihallható, csak éppen a duma miatt a zenefelismerők nem ismerik fel...
tr01.mp3 (949 KB) (A nagybetűvel írt "Letöltés:" mellett a fájl nevére való kattintással tölthető le)
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a szám, amelyiknek a klipje én egy nő meg egy férfi egy étteremben esznek, veszekednek és feketén öltözött emberek mozgatják az eldobott tányért és az asztalt.Köszönöm.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
törölt tag
[link]
Ez marha jó csippanásos zene, valaki esetleg? -
cattus
addikt
-
L_YKing
addikt
Ezen belül ami a 22.ik perc a 29.ik és a 33.ik perc körül megy. Azokra a számokra lennék kíváncsi.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Bjørgersson
félisten
válasz peter9228 #16117 üzenetére
Ez lesz az! Köszönöm szépen neked is és a többieknek is!
Kár, hogy ilyen rövid.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz Bjørgersson #16109 üzenetére
Nekem ez jutott rögtön az eszembe, bár "God made me to stay" nem hallható benne.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
peter9228
aktív tag
Talán ez? [link] Ha igen, akkor az nem stay, hanem day: "God made me this day"
-
HollyBoni
veterán
Egy számot ismerek amiben gyerek kórus szerűség énekel, hátha: [link]
-
Skizz
addikt
Sziasztok
Galt MacDermot albumok fellelhetőségéről nem tud valaki valamit? Konkrétan az Up From The Basement albumról.
-
-
SkyS1gn
félisten
A gyerekkórus...
Kóterban hülyeségből össze lett irogatva egy halom szám hogy megtudjuk másnap is u.a. megy-e, 98% u.a. volt és csak random neveket aggattunk rájuk, egyik pont a gyerekkórus volt de meg nem mondom az eredeti nevét
-
Bjørgersson
félisten
Rádióban hallottam pénteken meg ma is félfüllel egy számot, viszont csak az elejét sikerült elkapnom. Mintha egy gyerek kórus énekelne, fokozatosan lesz egyre hangosabb, az egyik sor pedig "God made me to stay". Valaki tudja esetleg miről beszélek?
-
SkyS1gn
félisten
válasz AsUsLaptop01 #16107 üzenetére
Hát igen máshol se mondtak ennél többet, elvileg valami collab MJ a Sony meg az xy recordings között szóval remélem hallhatjuk majd teljes egészében is!
-
legiaap
félisten
Hali, én egy albumot keresek talán tudtok segíteni.
Kb. 1999-2000-es évekből való. Még kazettán vettem, de elhagytam. A kazetta borítóján egy szem volt.
A következő számok voltak rajta amire emlékszek:
Wamdue project: king of my castle
The chemical brothers: hey boys hey girls
Alice dj: better of aloneÖtlet?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
SkyS1gn
félisten
-
pakfong
tag
válasz AsUsLaptop01 #16100 üzenetére
Planet Funk - Chase The Sun (JDG Remix)
Elvileg ez a remix az. Az alap az biztos, h Planet Funk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest