Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekszkalibur
újonc
Szevasztok!
Olyan szám címére vadászok amit 2 éve nyáron hallottam kb. 2x a Petőfin össze-vissza!
A szövege így rémlik, hogy egy Empire of the sun, vagy mgmt-stílusú hang azt mondja, hogy "you, say give it up" valami hasonló majd utána egy gyerekkórus-szerű meg olyasmit, hogy "never give up" vagy "better enough" 2x (lehet nem pontos ez a szöveg, de 2 év távlatából megkopnak az emlékek ) és ezt követi egy fogalmazzunk úgy mint egy lassan húzgált fémfűrészhez hasonló rész, hogy valahogy meg tudjam fogalmazni.
Azóta sem hallottam.Előre is köszönöm ha valaki tudja, akkor meg nem értem fel ésszel, hogy fel kellett volna írni a dátumot óra, perc szerint, akkor nagyobb lett volna az esélyem egy archivált lejátszási listában megkeresni, most meg már az a lista sincs fent az éteren.
-
Ekszkalibur
újonc
Sajnos egyik sem az.
Amit hallottam akkor annak inkább elektronikusabb stílusú, vagy nem tudom mi a pontos kifejezés rá volt az alapja inkább.
-
Ekszkalibur
újonc
válasz Ekszkalibur #16262 üzenetére
Esetleg valakinek van még tippje?
Ezt a számot 2012 Június tájékán hallottam kb., csak a Petőfin, ha ez valami kis támpontot jelent.Ha semmi akkor kénytelen leszek végleg feladni.
-
Ekszkalibur
újonc
Hi!
Amit kérdeztem a múltkor még mindig nem lett meg, de most egy másik szám címére lennék kíváncsi.
Hátha ez így könnyebb, telós felvétel sajnos csak.
-
Ekszkalibur
újonc
Hi!
Valaki meg tudná írni ennek a címét? Ennyi mintát vettem fel.
http://www57.zippyshare.com/v/20229865/file.htmlElőre is köszi!
-
Ekszkalibur
újonc
Hi!
Ennek a változatnak vagy remixnek mi a pontos neve?Másik mi lehet annak a számnak a címe aminek az europe- final countdown az alapja, de más a szövege, valami "has to chance" vagy ilyesmi lehet?
-
Ekszkalibur
újonc
Senkinek nincs tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Pico 4 + powerbank tartó + 2arcpárna + 1 arcpárna keret, dobozában.
- Keresek LG VELVET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest