Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Balathruin #28467 üzenetére
Foglalat tiszta. Ha dedikálton van a monitor, nem ad képet.
Vidikártya nem lötyög[ Szerkesztve ]
-
hmr96
csendes tag
válasz Balathruin #28477 üzenetére
Ohh. Hat ertem. Koszonom a segitseget. jatek kozben is csinalta ezt. Becsikozott a kep es lefagyot egy par mp mulva kekhalal.
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28505 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Tavaly lett újra pasztázva,gondolod hogy az a baj,illetve az megoldja a gondot?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28509 üzenetére
Akkor pasz.Nem én csináltam,egy kollégám aki elméletileg ért hozzá.
A pasztából még van: Cooler Master E2 IC ESSENTAL.[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
IvI88
tag
válasz Balathruin #28528 üzenetére
Van egy porszűrő a kupoltyúk előtt meg ugye a védőrács a tápon. Ezeket leszedem akkor tuti megkapja a levegőt rendesen
üdv: Tomi
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28605 üzenetére
De nem működik...
Ez a baj.El lett cseszve a proci nagy valószínűséggel...
Ezt egész jó áron találtam de alaplapot,és újra hűtőt nem szívesen cserélnék,ezért kérdeztelek titeket.
De ha ezt vagy 8-as szériát már nem támogatja az alaplapom akkor lehet hogy maradok a 6-os szériánál...[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28607 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Azért párat támogat... [link]
Miért gondolod hogy nem ajánlott egyiket sem beletenni ha megkérdeztem?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28611 üzenetére
Értelek.
Alaplapot most nem tudok cserélni,később talán.
Most viszont muszáj lesz beletennem valamit.
Amd FX 8300-as lett a választott.
De köszönöm a gyors választ![ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28613 üzenetére
Megfontólandó ötlet,bár igen kevés a helyem sajnos.
Szerinted ez : [link] kevés lesz oda?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28615 üzenetére
Az volt a terv.
Ja hogy külön hűtést tegyek még be a házba ahová elfér gondolom ezt akartad mondani.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28617 üzenetére
Basszus tudom hogy láma vagyok de mi az a VRM?
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28620 üzenetére
De jó fej vagy hogy nem röhögtél körbe rögtön,legalábbis itt a fórumon nem!
És ma is tanultam valamit!
Jó,erre rakok hűtést ahogy tudok!
Köszönöm!!!A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz Balathruin #28622 üzenetére
Ne ijesztgess légyszi!
Nincs pénzem másik alaplapra,a 8300 sem lesz olcsó sajna.
Nem én fogom kicserélni,biztos ami biztos alapon.
A VRM-re majd valami hozzáértő emberkével rakatok hűtést...[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
válasz Balathruin #28625 üzenetére
Sorry, de kicsit szórakozott vagyok, így nem írtam, hogy ez a hőmérséklet a WDC WD5000AAKX-22ERMA0 500 GB HDD hőmérséklete.
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz Balathruin #28627 üzenetére
Tartottam tőle, hogy sok a max. 48 fok Pedig van légmozgás, van egy Tharmaltake ventilátor hátul a házban, lehet kéne bele előre is egy venti? Levett oldallappal, kövezett helyiségben, most is 41 fok a hőmérséklet
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
Perfectrush
csendes tag
válasz Balathruin #28643 üzenetére
Akkor elméletben, ha megoldom, hogy az alaplap biosa frissítve legyen, az életre keltené?
[ Szerkesztve ]
-
Perfectrush
csendes tag
válasz Balathruin #28645 üzenetére
Holnap vissza teszem bele az előző i3-as procit és updatelem a biost.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Perfectrush
csendes tag
válasz Balathruin #28645 üzenetére
Nem jó. Visszatettem bele az i3-as processzort, amivel előzőleg ment és ugyanaz a gond.
Lehetséges, hogy az alaplap nem bírja ezt a tápot?
Eredetileg az alaplap és az i3 processzor egy másik gépben voltak, ahol működtek.
Én örököltem meg az alaplapot + i3 procit, amit aztán le akartam volna váltani egy i5-re.
Sajnos nincs módom az előző gépben lévő tápot kipróbálni.Videó a problémáról: 17 sípolás, aztán újraindul
[link] -
SamSem58
aktív tag
válasz Balathruin #28736 üzenetére
Hali,
Igen, rögtön házba építettem , lehet kilazult valami, de amint írtam az elején míg indult sem bootolt, továbbá hol elindult - hol leállt a táp ventije. Nem lehet, hogy nem kerek valami bekötés? (csak öregebb Ide kábeles gépet építettem újra, ilyen modern konfigot még nem) Bár a 24 tűs (ATX) táp csati csak egy helyre mehet, a 4 tűs ATX tápcsit szintén nem tudom rosszul bedugni... szóval nem értem az egészet Az előlapi bekötéseket újra dugdostam és utána kipróbáltam másik táppal és semmi, mintha nem kapna áramot.... Én naiv feltételeztem, hogy egy új alaplap, új proci, új RAM ez csak jó lehet - összerakom aztán élvezem a művet... Ám nem így lett Ház nélkül hogyan teszteljem az alaplapot és a procit? Csatlakoztassam a tápot, monitort, billentyűzetet és kapcsoljam be a táp kapcsolójával vagy, hogy kéne?
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz Balathruin #28738 üzenetére
Ok, kösz, hétfőn megejtem (előbb nem megy) a fejleményeket feldobom ide.
Samsem
-
Gyuri27
félisten
válasz Balathruin #28776 üzenetére
Táp ok. Túl vagyok rajta.
800-s reaper egyik fele lehalt. Csak úgy magától.Thx
Tiger.huhhhh: rövid, folyamatos
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
SamSem58
aktív tag
válasz Balathruin #28780 üzenetére
Ezt sejtettem, de én nem tom a "lábacskák" szaknevét. A lényeg viszont az, hogy ba..ik be bootolni nekem a félkonfig
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz Balathruin #28802 üzenetére
A videokártya azért került bele, mert egyáltalán nem adott képet a telepítés kezdetekor, vagyis még a BIOS sem jött be vele. A 3 tűs csati elvileg olyan mint ami az általad linkelt képen látható. (holnap megkísérelem összehozni, mert most vagy 203 frissítést nyomat a Windows)
Samsem
-
Gyuri27
félisten
válasz Balathruin #28805 üzenetére
Vga kivesz. Bios reset és úgy se?
Biosban mi van beállítva? Csak pci vagy auto, apu nincs letiltva esetleg?Amd - Radeon - Ryzen
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Balathruin #28827 üzenetére
ami az alaplapon van, pedig elég nagy borda, nem tudom hogy lehet forró
az alaplap: asus p5n-e sli,
táp: enermax liberty elt500awt[ Szerkesztve ]
-
Joey89
tag
válasz Balathruin #28983 üzenetére
FSP Raider 550, azt mondták ahol összerakták, hogy ennek elégnek kell lennie, meg ahol bent volt 1 hónapja és tesztelték a rendszert, ott is azt mondták, hogy jó.
-
Roland93
aktív tag
válasz Balathruin #29004 üzenetére
Intel core 2 quad q6600
Asus p5b-vm
GeForce 8800 gt
4gb ram apacer -
Erwinke
aktív tag
válasz Balathruin #29004 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
MajsztR
csendes tag
válasz Balathruin #29071 üzenetére
Uhh, illetve még anyi hogy egy core i5 3470 -es proci van benne, most ennek az integrált vga-ját használja,
vagy mit használ? Vagy azt külön vhogy be kell állítani? -
MajsztR
csendes tag
válasz Balathruin #29073 üzenetére
Igen köszi, közben feltelepítettem az alplap cd-ről a drivert.
-
MajsztR
csendes tag
válasz Balathruin #29076 üzenetére
ok köszi
-
MajsztR
csendes tag
válasz Balathruin #29080 üzenetére
Ha még van rá garancia kezdenek vele valamit?Még anno iponról vettem.
-
válasz Balathruin #29175 üzenetére
Egy-ket honapja vettem, nem hiszem hogy tudott rola, egyszeruen csak jol idozitett.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
snecy20
nagyúr
válasz Balathruin #29261 üzenetére
Félő hogy ez a variáció nem játszott nála, hanem a félremért adatokat olvasta be. Végülis nálam is 19 fokos az egyik processzormag...
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Vesa
veterán
-
moonguru
őstag
válasz Balathruin #29400 üzenetére
Akkor már kiadhatnának egy 220 Wattra garantált lapot is!
Monitor Guru!
-
psg5
veterán
válasz Balathruin #29433 üzenetére
Igen bocs fejből írtam, most itthon megnéztem. Köszi, átalakító úgy tűnik okés.
Ha futtatok egy stabilitás tesztet Aida64 az megfelel annak mitha egy nagy gépigényű játék futna és ha az alatt nem fagy ki a rendszer vagy nem lesz kékhalál akkor az azt jelenti, hogy jól van összerakva? Az, hogy a stresszteszt alatt szinte semmi mást nem lehet használni az normális gondolom mert a teljes erőforrásokat használja?!
Van más ilyen progi, hogy ne kelljen a fiamnak a GTA 5-vel vagy asssasinnel tesztelni a gépet, hanem én le tudjam tesztelni? Vagy jó az Aida?F.K.T.
-
psg5
veterán
-
afrojack1
senior tag
válasz Balathruin #29500 üzenetére
Köszi
És első inditásnál a biosba be kell állitani valamit?SC: Herczku_Death
-
zeusx
csendes tag
válasz Balathruin #29521 üzenetére
szia
akkor kezdem így. Van egy gépem a leirt adatokkal. van 2x2gb Adata márkájú ramom de ebből valamiért a windows 8.1 64 bittes rendszer 3.25gb lát. Integrált vga le van tilva biosban szoval az nem lehet. Biosban viszont látja mind a 4096mb. A másik problémám van a procim Amd Fx4100 volt rajta egy cooler master hütő de nagyon melegedet és ki is kapcsolt a gép majd csak ugy birtam ujra bekapcsolni ha kihuztam a táp kábelt és vártam míg vissza hűl. Tegnap vettem hozzá egy Cooler Master T2 hütőtt terhelés aladt tovább birta de ismét megált a gép ... Zárlatos lenne a procim ?? Van másik 2 alaplapom ebből az asrock fx990 professionál nem ált le de visszont nagyon jött belőle a hő az , Északi Hid nagyon forro volt van rajta egy méretes gyári hütő borda gondolom az el birta szivni és azért nem állt le. Visszont ennél a 2 alaplapnál ugyan ugy forro de le is áll, hütőpaszta van rá rakva nem tull sok pont amennyi kell, Valami öttlet ?
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Balathruin #29976 üzenetére
Ez a gép egy lassan 7 éves konfig, Alaplap neve, tipusa: Gigabyte S-Series GA-P31-DS3L. A Táp 450W Márka: CODEGEN.
Ennyit tudok egyenlőre elmondani róla. -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Balathruin #29978 üzenetére
Úgy érted hogy ez az egész fagyás, és - bár nem irtam de egyes játékokban már kevés fps emiatt a táp miatt lessz?
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Balathruin #29980 üzenetére
Ezek szerint gondolom ismered a márkát, és gondolom ezért mondod Köszi, akkor tápcsere lesz
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz Balathruin #30147 üzenetére
A fura, hogy cs:go-ban ahol 280-300 közt van az fps semmi baja, wow-ban 60-80-al csinálja ezt...
Ja és ki is takarítottam az egész gépet.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Tutivesztes
tag
válasz Balathruin #30194 üzenetére
Akkor gondolom ennyi, adjam el? (mármint a vinyót)
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Balathruin #30265 üzenetére
Értem, akkor megpróbálom másik konnektorral/illetve konnektorban.
Köszi a válaszokat! -
xTommyx
újonc
válasz Balathruin #30334 üzenetére
A merevlemezek állapota: A samsung épség: 97% teljesítmény:98%; a WDC épség:98% teljesítmény:99%
Videó kártya nélkül addig a pár napig ugyan úgy használtam szóval szerintem jelentkeznie kellet volna a problémának. -
IstvánLászló
senior tag
válasz Balathruin #30470 üzenetére
Köszönöm hogy besegítettél nekem is hozzászólásoddal, sajnos az újabb alaplapokat nem ismerhetem mindet.
A lényeg nemkifogásképpen csak rögtönözve próbáltam segíteni, remélem kollégának is sikerül minden.Üdv, István
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
speeedyyy
tag
válasz Balathruin #30558 üzenetére
Most kipróbáltam egy Bluestorm II -vel, de nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest