Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Másra nem tudok gondolni. Mi másra kéne a rendszernek a HDD?
-
Vakegérke
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Windows telepítésnél csak azt a HHD-t, vagy SSD-t szabad bekötve hagyni, amire telepítesz. Gondolom a HDD adatkábelét nem húztad le telepítéskor, így oda is kerültek fontos rendszerfájlok.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
Balin85
üzenetére
Szia!
Amondó lennék, hogy a bekapcsológomb csatlakozóját húzd le az alaplapról és a két tüskét hidald át valami fémmel, mondjuk egy csavarhúzóval egy pillanatra. Ha indul a gép, akkor a bekapcsológomb a ludas, ha nem, akkor nem tudom, hogy hol a bibi. Ha a kapcsológomb a hibás, akkor a reset gomb csatlakozóját rádughatod a PWR tüskékre, így tudsz vele indítani, csak resetelni nem.
-
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
mortis.papp
üzenetére
"Az alaplapra amúgy is rá kell nézni, mert elfelejti a beállításokat, ha elmegy a fesz."
Lehet, hogy orvosolni lehet egy BIOS-elem cserével.
-
Vakegérke
félisten
válasz
rushty
üzenetére
Szegény gépnek nagyon melege lehet már.
Porszívózni is lehet kockázat nélkül. Kell egy puha ecset, amivel óvatosan ügyködsz, a porszívó csöve nem kell, hogy közvetlen az alkatrészek közelében legyen. Ebben csak az a bibi, hogy a "rejtett" helyekhez nem férsz hozzá, a táp belsejéhez meg pláne nem.
A másik megoldás a sűrített levegő spray. Ennek a használatánál csak arra kell figyelni, hogy a ventilátorokat le kell fogni, nehogy túlpörögjenek, így tönkretéve a csapágyukat.Mondanom se kell, ne a szobában bűvészkedj, vidd ki a gépet az udvarra.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Cirkaloo
üzenetére
Van különbség, másképp van lesarkazva.
-
Vakegérke
félisten
válasz
BiOszi
üzenetére
Szia!
Leszögezem, nem vagyok guru.
Kiszúrtam, hogy három hangkártyát ismer a géped. Soknak tűnik, kettőt le kéne tiltani, mert lehet, hogy "veszekednek". Feltételezem, hogy a Realtek-et használod, így az Intel-t a BIOS-ban, az nVidiát az eszközkezelőben tiltsd le.
Ha nem javul a helyzet, akkor elnézést kérek az okoskodásért, egy próbát megér. -
Vakegérke
félisten
Szia!
Szerintem RAM probléma. Fújd ki a slot-ot, pucold meg a RAM érintkezőit.
"3 rövid sípszó : hiba az első 64K RAM-ban
Ez a hiba is jellemzően memóriahiba. Az első bankban levő memóriamodul hibás, vagy nem érintkezik megfelelően, így a memória első 64KB-os szegmensében hiba keletkezik."
Forrás -
Vakegérke
félisten
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Ha javasolhatom, a jó RAM-ot is vidd vissza. Párban forgalmazzák, elméletileg összemért darabok, cseréljék párban.
-
Vakegérke
félisten
válasz
nightvison
üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok, szerintem nem érdemes feszegetni a dolgot, a proci tűréshatára 72.72°C. Forrás.
-
-
Vakegérke
félisten
Azt a távtartót azonnal vedd ki.
Ha így se indul, akkor kikapcsolt tápnál húzd ki a lapból a 24 pin-es csatlakozót, valahogy hidald át a zöld és valamelyik fekete csatlakozást, (gemkapocs, drótdarab,) de vigyázz, árammal játszol. ha ekkor bekapcsolod a tápot, fel kell pörögnie a ventilátorának. Ha nem így lesz, akkor bibis a táp.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Destroyer91
üzenetére
"... csak abban az esetben indul a gép, ha már rá van dugva a monitor a VGA-ra..."
Adódik a kérdés, hogy minek indítani a gépet, ha nincs rácsatlakoztatva a monitor.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Destroyer91
üzenetére
Én azt a VGA kártyát kipróbálnám valamelyik barátom gépében. Hamar kiderül, hogy mit kaptál vissza garanciában.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Destroyer91
üzenetére
"5 rövid hangjelzés: Hiba a központi processzorban."
ForrásNa, legyünk okosok...
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Karcub
üzenetére
Egyre szebb.
Szóval azt mondod, hogy a HDD-nek két tápcsatlakozója van, az egyik SATA, a másik molex?
Tedd meg, légy szíves, hogy lefényképezed, és megmutatod. Ha nincs fényképezőgéped, vagy erre alkalmas mobiltelefonod, keress már képet a NET-en egy ilyenről, és linkeld be, légy szíves.Szerk: Nem lehet, hogy a molex csatlakozó "csak úgy" ott van véletlen, de be sincs dugva? Mert ha ez a helyzet, akkor egy ilyen átalakító megoldja a problémát.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
umenhoffer92
üzenetére
Lemezkezelés, adj a HDD-nek betűjelet.
Hogy hol találod a lemezkezelőt, azt nem tudom, nem ismerem a Win10-et.
-
Vakegérke
félisten
válasz
winhate
üzenetére
Szia!
Van egy ASUS GTX 650 Ti kártyám a szekrényben. Szívesen kölcsönadom egy próba erejéig, de el kell érte jönnöd a Kőbánya-Újhegyi lakótelepre. Szólj, ha érdekel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest