Hirdetés
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmr96
csendes tag
Sziasztok.lenne egy olyan kérdésem hogy létezik e olyan hogy nem jó egy ram. mert vettem egy gépet abba adtak 4 gb ramot 2*2gb ki is irja a gép h van benne 4 gb ram de csak 1.73gb felhasználható. kiszedtem a ramokat és mind a kettővel kipróbáltam külön-külön az egyik rammal el indul a gép mind a két foglalatban,de a másik rammal egyik foglalatban sem indul el. mi lehet a baj?
-
hmr96
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy gondol egyet a gep es vagy megfagy a kép de az egér mozog vagy pedig be kékhalálozik a gépem. 3 oldal van csak megnyitva mozzillába.
De előtte kb6-7 oldal volt megnyitva es gond nélkül ment szépen. Mi lehet a gond? Talán az alaplapi vga? A gepem konfigjarocesszor AMD Bulldozer Fx6300 6x3500MHz
Chipset AMD 760G (780L)/SB710
Memória 4GB DDR3
Merevlemez 250GB sata
Optika DVD író
Grafikus kártya ATI HD3000 Dx10 max 1GB alaplapi
Alaplap Asus M5A78L-M LE -
hmr96
csendes tag
válasz Balathruin #28477 üzenetére
Ohh. Hat ertem. Koszonom a segitseget. jatek kozben is csinalta ezt. Becsikozott a kep es lefagyot egy par mp mulva kekhalal.
-
hmr96
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy bekapcsolom a gépemet megy minden rendesen és egy félóra-1 óra használat után meg fagy a kép. De az egér mozog. Illetve ha ujra inditom egy kis idejig megy és ugyan ez vagy kékhalál. Mi lehet a baj?
-
hmr96
csendes tag
sziasztok. lenne egy olyan problémám hogy ujra indul a gépem, lefagy,kékhalálozik. állatában játék közben csinálja. én a winyóra tippelnék mert eléggé kerreg amikor ''dolgozik".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest