- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
yusukee #29223 üzenetére
Pedig valamit muszaj lesz, kulonben nem vagy elorebb. A max amit most tehetsz, hogy kiszeded az egeszet a gephazbol, es osszerakod mellette, hatha valami nem erintkezik jol/tul jol erintkezik. Ha az sem, es hwhiba, akkor cserealkatreszek vagy szerviz.
szerk: egy otletem van még, biosban allitottal/elallitodott valamit, es nem hajladno bebootolni. Probalj egy biosresetet (elem ki, tapkabel ki, es varj fel percet. vagy ha van rajta bios resetelo jumper/gomb, azzal is lehet). Jopar lap tud olyat is, hogy tartasz bootnal egy billentyut, es bejon a bios default, vagy a masodlagos bios, de ehhez tudni kene mid van, vagy megnezheted te is a leirasaban.
szerk2: "szervizben azt mondtak ramproblema" - bevitted a gepet, vagy csak a hasukra utottek? Mert ha jart bent naluk a gep, akkor ki kellett probalniuk uj rammal.
-
maross
nagyúr
válasz
yusukee #29221 üzenetére
Ha ram problema lenne, es kivetted a "ramokat", akkor tedd vissza csak az egyiket (es utana kulon a masikat), es mukodnie kell. Valoszinuleg nem lesz jo. En tapot mondanek, ha modod van kiprobalni masikkal, tedd meg. Rosszabb esetben alaplap/alaplapnal valami zarlat. Na meg persze minden mas, de ezek az eselyesebbek.
-
maross
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #29219 üzenetére
Probalkozz mindenfele szemet torlesevel, ha regota fent van a wined, meglepoen sok helyet elfoglalhatnak a temp fileok.
-
maross
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #29217 üzenetére
Nem art szazszor annyit szabad helyet hagyni mint amennyit neked sikerult (alaphangon, de belefer a duplaja is ha 4giga vagy kevesebbed van...).
-
maross
nagyúr
válasz
heindrich95 #29189 üzenetére
Egy dolgot még probalj ki, ha ennyire nem indul a rendszer: szedd ki a hazbol, es tedd mellé egy konyvre vagy valamire (lehetoleg NE antisztatikus zacsira). Hatha valami zarlatot okoz a hazad az alaplap hatoldalan. Mas otletem nincs, amikor en sokat szivok es minden hibatlan, az vagy valami zarlat, vagy a memoriaslotok miatt van ahol keptelen normalisan erintkezni a ram.
szerk: bar ha elotte fel nappal meg ment normalisan az egesz cucc, akkor ennek elenyeszo az eselye :/.
-
maross
nagyúr
válasz
heindrich95 #29187 üzenetére
Hat az bizony kellemelten, sokminden nem maradt a gepben ami ugyanaz.Ha legalabb ket ram van benne, probald ki csak az egyikkel, a videokartyat pedig mindenkepp ki kellene probalni ismeros gepeben, attol lenyegesen elorebb tartana a tippelgetes.
-
maross
nagyúr
válasz
heindrich95 #29183 üzenetére
en is tapot mondanek elso korben. A videokartyat pedig biztonsag kedveert egy teljesen mas gepben kene megnezni.
-
maross
nagyúr
válasz
Hori0007 #29177 üzenetére
Ha elotte is ez volt a gond, most is az lesz valoszinuleg (bejottek a 30+ fok, nagyon nem ugyanugy hutenek a dolgok). De nezz kezdetnek procihomersekeletet aidaval, siman es jatek alatt is. Ha sok, akkor kezdetnek vedd le a geped oldalat, es ha be van szoritva szerencsetlen gep egy boxba, vedd ki hogy tudjon szellozni. Ha igy nem fagy, akkor gondolkodhatsz egyeb dolgokon, 2-3 hazhuto idealis esetben. Ha nem ez a gond, akkor gyakorlatilag barmi lehet, win reinstall kell kezdetnek.
-
maross
nagyúr
válasz
Balathruin #29175 üzenetére
Egy-ket honapja vettem, nem hiszem hogy tudott rola, egyszeruen csak jol idozitett.
-
maross
nagyúr
Otlet, hogy mit probalhatok még egy geppel, ami tegnap még teljesen jo volt, ma mar vacakolt, es mint kiderult, kb 70+fokos volt a chipsethuto amikor megneztem (par percrol van szo, windows be se jott).
Tapot kicsereltem, lapot kiszereltem, megneztem semmi nem er semmihez, chipsethutot ujrapasztaztam, visszatettem. Inditom, bemegyek a biosba, a homerseklet szenzor 25-30 kozott elvan, kozben a chipsethuto bordaja megint annyira forro lett, hogy nem volt mar kellemes a kezemet rajta tartani (1perc kellett neki max). Alaplap kukan kivul sok otletem mar nincs. Ramokat teszteltem a gepben, tegnap még hibatlanul futottak a memtestek. Most csak egyet hagytam benne, sokminden nem valtozott tole. Egy Asus p5ne-sli-rol van szo, nemreg vettem itt ph-n :/.
-
maross
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400