Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
senior tag
válasz kmisi99 #21368 üzenetére
Szia kmisi99
Kapcsoldki a géped,220as tápdugot húzdki a tápegységedből.
Veddle a gápház oldalát és húzdle a hddről a tápdúgóját és óvatósan újból dúgd visszsa.
Kapcsóld újra be a géped hogy ezútán mit csinál.
Nekem ijen hiba miatt vólt kékhalálóm.
Légyszives irjál vissza hogy mi a hejzet.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz nelsonmanian #21388 üzenetére
Szia Nelsonmanian
A pólarításra figeyelní kell fontós.
Remélem túdtam segíteni.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz nelsonmanian #21392 üzenetére
Szia
Az elemnenek az alaplapon a foglalata hogy nézki.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz nelsonmanian #21395 üzenetére
Szia
Láttam az elemről a képet.Laptopokban is ez a szabvány.
A mínúsz tútíra a fekete és a pisós a pózítívja.
[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz nelsonmanian #21397 üzenetére
Remélem azért sgítení túdtam neked.
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert én kifogytam az ötletekből.
Alaplap abit kn9sli bekapcsolás útán fekete képernyő fogad,ősszes cuccót átpakóltam a móst is müködö gépembe és mindenjó.
-
IstvánLászló
senior tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni, mert én kifogytam az ötletekből.
Alaplap abit kn9sli bekapcsolás útán fekete képernyő fogadtovábra is mit csináljak még.
Nemtalálkoztam még ijen hibával,tegnap reggel óta killódók.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Rivaul #21437 üzenetére
Alaplap abit kn9sli tenap reggel óta nemindúl el egyáltalán.
A táp chieftek 500w-os, video kártya atiradeon 1950gt 512mb ,ram 2 szer 1gigás geil kit dúálba mentek.
Lehet hogy búta kérdés vírúst kaphatót az alaplap.pedig kaszperszkit használtam,oprendszer xp prof sp3al.
Majdnem elfelejtettem leirni aúdíó alaplapí integrált realtek hd.
Nem reklámózní szerettem vólna,teljesen tehetelen vagyók.
Leirtam mindent.
Gépben hardveres váltózás nem történt.[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Rivaul #21439 üzenetére
Az bonc asztalon van össze rakva a beteg minimális konfiggal 1gb rammal, táppal, vgaval, proccal,kisflopi meghajtóval.
Most az elöbb probáltam ki a 8 szórós pci expresszben nincs váltózás.
Taltam ithon ősrégi pci ájós s3-as 2megás kártyát,beletettem a pci 1-es be és a 2-es be is.
A váltózás meglepő egy pillanatra bevillan a s3 felirat és semmi tóvább,reset útán is úgyaneza hejzet.
A képernyőn fekete kép fogad a kisflopi meghajtót megsem villantja.
Cmos reset megvolt elem kivétele és lemérése útán 2,9-vóltót mútatót a múltíméter,csővóltmérővel mérve a feszűltség szintén 2,9-vóltót mútat.
Amit irtál hogy nem mai darab a configom ez igaz.
Semmi égési sérülésí nyómót, sérüléts nem látók az alaplapón akkor kúka.
Köszönöm hogy segitesz,elzézésedet a hosszú üzenetért.[ Szerkesztve ]
-
-
IstvánLászló
senior tag
válasz G@bi90MR #21493 üzenetére
Mindjárt megpróbálom befújni WD40-nel a pcie sínt, hátha megoldja a problémát.
Ne fúljjál bele wd40-et mert,igaz hogy tisztitó anyag csak vedd figyelemge hogy olajos is.
Gépek olajzásához ész tisztitásáhóz használják általában.
Inkább az aerószólós süritet levegővel probáldmeg,ha nincs kéznél csak simán fújjál bele a slotba avval kártnem okozol magadnak.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz G@bi90MR #21496 üzenetére
Ezekszerint szemmel nemlátható szennyeződés vólt a slóttódban,pedig úgytúdóm hogy iparí arannyal vannak az érintkezői ellátva.
Jó hogy műkődík a lapod.[ Szerkesztve ]
-
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Zealot80 #21654 üzenetére
Regi konfiggal (tegnap raktam ossze az ujat) es mostanival is ugyanaz a gond.
Mijen régi konfiggal raktad őssze az újat oprendszer,kicsit bövebben mert igy nehéz segiteni.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
-
IstvánLászló
senior tag
válasz umenhoffer92 #21661 üzenetére
A gép semmi infot nem ad arról hogy lenne benne egy kártya, nem ismeri fel. Sehol.
Én alaplapra gondolok hogy az a rossz. Már nem lehet más.Hogyan láttad hogy a géped semmi infot nem ad arról hogy lenne benne egy vga kártyád.
Engem is érdekelne a hiba behatárólásában.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
-
IstvánLászló
senior tag
válasz tamas28 #21674 üzenetére
A kolink tápót sajnós nemismerem.
Sípolást csak a ramok eltávolítása után hallani. VGA hibát nem jelez.
Kapcsoldki a gépedet áramtalanitsad.
Nézd át a csatlakorokat és a rammokat,kóntakt hiba lehet.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz tamas28 #21676 üzenetére
Útána néztem a tápodnak,nemsók jót írnak róla főleg ha játékra is kell,mert a 12-voltós és többí feszűltségei pózítív írányban magasak.
A 12-volt 3D-s terhelésnél aggasztóan magas lehet sok a 12.75 és az 5.5-volt ez 10százalékos stabilitásí híbája is hibafórrása lehet.
Ha módódba áll Chieftec 500W CTG-500-80P cseréldle erre a tipúsra mielőtt tőnkre vágná a gépedet.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz energy_ #21682 üzenetére
Útána néztem hogy nem crt monitorról van szó,sajnos találkoztam hasonló tipusu monitorokkal.
Ha a monitorod meghibásodott akkor csak a szerviz tudja javitani,de érdemes árajánlatot kérni mert általában panel cserével tudják javitani.
Ne keseredj el de vga hiba jelenség is lehet.
Tegyélbe egy másik vga-t ha modod van rá.[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
válasz tamas28 #21687 üzenetére
Van egy kis túlfeszvédőm ha az ér valamit mert egy új táp most nem megy.
Mijen túlfeszvévédelemről van szó.
A táp cserét értem de minnél előbb tedd meg.[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
válasz tamas28 #21689 üzenetére
Ami linket mutattál az csak a molex dugohoz jo.
De a 24pin és a többinek nics ijen megoldása esetle.
A táp amit ajánlottam örökélet garis állitólag és alapból tudja avédelmeket.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz quailstorm #21696 üzenetére
Többi gép, meg WiFi rendben, bár a router nagyon ratyi, ősrégi alsó0 kategóriás d-link 524 de olyankor globálisan nincs net ha az szórakozik.
Az oprendszered most telepitetted vagy most jöttelö a hiba.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz quailstorm #21698 üzenetére
Szerintem virus okozhatja.
Rakd eszt a progit cdre Kaspersky Rescue Disk 10.
Ha cdn vanmár veddki a cdt a meghajtoból.
Inditsd újra a géped hogy cdről induljon el,netnélkül.
A scennelést gyorsan végrehajtja ha talál vírust automatikusan karanténba teszi.
Ez a biztos megoldás énis eszt alkalmazom.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Kapcsolki a gépedet a konektorból is.
Ezután a gépeden belüli csatlakozokra gondoltam.
Remélem érintkezési hibádvan elöfórdúlt velemis ez a dolog sajnaós.
Jelezzél vissza mia hejzet.[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
válasz quailstorm #21704 üzenetére
Dobj PM -et könnyeb úgy segítenem.
Irjál bövebben mert csak sejtésein vannak.[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
válasz quailstorm #21706 üzenetére
A routered rossz asztirod,sajnós lekell cserélned egy jöbbra.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz milanfan #21715 üzenetére
Az oldalon hiba lehet a kiszólgálónál és nem nálad szerintem.
Azért mondom szerintem mert it a ph-ra betúdtál lépní.
Nézz meg tőbb veboldalt találómra hogy műkőgík-e.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz milanfan #21720 üzenetére
Köszi,de sajna nálam van a gond,mert minden oldalon ezt csinálja sajna.Azon gondolkozom,hogy újrarakom a böngészőmet(firefoxot)
Rak újra a túzrókát rőgtőn kíderűl mia gong.
Ha minden oldalon ezt csinálja tóvábra ís sajna szeríntem oprendszer újra rakása lesz.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz quailstorm #21723 üzenetére
Nem ismerek mindent sajnos én tűzrókár használók és mindenrendben van vele.
A w7-et csak működní láttam a melóba de az nemójan mintha ithón vólna.
Az idén tervezem az átállást 7re érdemes állítólag,esetleg bétát ellehet érní a mszoft oldalán hogy kilehessen probální.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz quailstorm #21725 üzenetére
Nálam más a béta meg a próbaverzió fogalma.
Arra gondoltam kónkrétan hogy kilehessen probálni a 7et,most még xpvel nyomom és nincs hardver problámám még,kop kop.
A gépem megfelel a minimum kónfignak ezért kérdeztem vissza.
Elérhetö az mszoft on vgagy máshól ha gondolod PM-ben talán egyszrűbb beszélní erről.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Zealot80 #21729 üzenetére
A számitógép nem feszűltség mérésre készűlt ezért kómój vagy hamis értékek jelenhetnek meg.
Szía nem semmí a gondód látóm.
A tápod tipúsát leírnád nemláttam még íjet amít ítál,hátha túdók segítení.[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Gstyler #21873 üzenetére
A tápegységed nelegyen áramalatt fontos.
A memóriák foglalatát tisztitsadki,fújdki olajmentes levegövel ne kompresszorrlal csináld.
Aeroszolos kivitelben kapható.
A tápegységed mijen gyártmányú.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH! aranyköpések
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest