- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
macimeister #17124 üzenetére
Azonnal ezzel kezdte, megy már egy ideje csak ilyen piros csíkok vannak
-
wmati
addikt
válasz
macimeister #17122 üzenetére
??? Csak ilyen csíkom van most csináltam képet
-
zolee0307
őstag
válasz
macimeister #13811 üzenetére
Mióta kicseréltem probléma nélkül megy a gépem. Annyiból örülök, hogy ennyiből megúsztam.
-
zolee0307
őstag
válasz
macimeister #13784 üzenetére
Én is az alaplapra gondoltam, de elemkivétel és visszarakás után elindult és egy fél napig rendesen működött, utánna megint kezdte, este játszani akartam és játék közben kifagyott, és utánna már csak egyszer tudtam életre kelteni, de a win7 ahogy bejött nemsokra rá kifagyott és azóta nem indul. Azt viszont láttam, hogy a win7-ben a tálcán lévő értesítési ikonok közül (hang, hálózat, realtemp hőfokai) semmi nem látszódótt, csak fehér részek.
-
spy77
csendes tag
válasz
macimeister #13778 üzenetére
Bekapcsolom a gépet, és semmi képet sem ad. Még csak be sem bootol. Az alaplapon a lednél a vga-t jelzi pirosan.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
macimeister #13775 üzenetére
Bizony ám...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
macimeister #10867 üzenetére
Semmi gond, ha van még ötleted azért ne tartsad magadban. több szem többet lát.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
macimeister #10865 üzenetére
"Ha várok öt percet akkor tökéletesen megy" ezt olvastad?
Indulási problémája van, ahogy én értelmeztem, hidegen nem akar elindulni.
Ezért gondoltam kondi hibára, akár a tápban vagy az alaplapon. -
uniquum
csendes tag
válasz
macimeister #10581 üzenetére
Jók a megérzéseid: a jelszót is le kell küzdenem.
Fejből nem megy a VGA kimeneteknek utána kell néznem lehet.hogy jó a megérzésed és "csak"át kell dugni és nem kell "vakoskodni". Nehéz nap van mögöttem ,ezeket reggel frissen "érzéssel" végigjátszom.Az eredményről beszámolok holnap.
Jó éjt!
Köszönöm a segítséget !
Üdv:uniquum -
bereczt
csendes tag
válasz
macimeister #9911 üzenetére
azt még a legelső próbálkozásokkor csináltam
-
bmwsan
senior tag
válasz
macimeister #9864 üzenetére
5 egyformát:
a processzort pedig nem lehet másképp berakni :S -
NightBlade
csendes tag
válasz
macimeister #9851 üzenetére
Nos, az alaplapival sem ad semmilyen kepet
(de ha bedugom a kabelt es kihuzom, akkor a monitor kiirja, hogy nincs jel)
-
gooool
őstag
válasz
macimeister #9845 üzenetére
Ha még fent áll a gond,akkor ezeket leírom neki.
Eddig nem volt gond a géppel,az FSP belsős táp sem a gagyi kategória. -
Directors
senior tag
válasz
macimeister #9728 üzenetére
Igen jó a táp.
Kivettem a procit.Így forognak a ventik és nem áll le.Jó így se csinál semmit de legalább nem kapcsol ki magától.Akkor ezek szerint a proci lenne? -
Directors
senior tag
válasz
macimeister #9725 üzenetére
Szia!
Most csak alaplap és proci van. Kicseréltem az elemet egy újra.Memória nincs benne.Sajna semmit nem csinál.Megnyomom a bekapcsoló gombot pörög egy 2-3mp-ig aztán leáll.
Procit kiveszem csinálni fog valamit? -
Mr.Rain
senior tag
válasz
macimeister #9703 üzenetére
Ok. Kösz a segítséget!
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
macimeister #9701 üzenetére
Azt hogyan tudnám megcsinálni kép nélkül?
Be van dugva,igen.:-)
-
Jarod1
veterán
válasz
macimeister #9685 üzenetére
a papírt hanyagold mert ahogy dörzsölöd Elekstrosztatikus kisülés jöhet létre és a Ramodon kinyírhat pár alkatrészt..
-
tonnoka
tag
válasz
macimeister #9682 üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget! Figyelni fogom, aztán ha esetleg van valami diagnózisom jövök megint ide !
-
tonnoka
tag
válasz
macimeister #9679 üzenetére
Tudsz ajánlani valamilyen programot, amivel folyamatosan látom a hőmérsékleteket? Játék közben kiírja a sarokban vagy nem tudom...esetleg menti hogy mikor mennyi volt.
Üdv.
-
psg5
veterán
válasz
macimeister #9619 üzenetére
A villámcsapás az alaplapi háló és hangót is kicsinálta, így akkor bele lett rakva külön lan kártya és hangkártya vagyis azokat már kizárnám.
Megpróbáltuk azért net nélkűl (hátha), de ugyanúgy nem kapcsol ki hanem újraindul.Érdekes, hogy pár bekapcsolás után néha van, hogy 1 hosszú és talán 2 rövid síp van és ekkor a monitort sem kapcsolja be, de a következő bekapcsolásnál oké a dolog. Ekkor tippeltünk a vga-ra (az ikonokat is ilyenkor átrendezi az asztalon, mintha a felbontást rosszul állította volna be az elöző alkalommal.
Azonban Vga tisztítás után újra nem kapcsol ki csak újra indul (mondjuk azóta ez a hosszú síp nincs...)
Tökéletesen működik a gép, játékkal mindennel, egyszerűen nem kapcsol ki csak újraindul.
A régebbi villámcsapástól az alaplap vagy a táp lehet hogy most kezdi megadni magát? Ezt mondjuk azért furcsáljuk mert már több hét is eltelt és ez idő alatt nem volt gond.
Ja most meg a villámcsapás után berakott hangkártya is kezdi azokat a tüneteket mutatni amit a villámcsapás után az alaplapi hang...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
macimeister #9592 üzenetére
Mind1, megy vissza gariba, csak gondoltam hátha otthon megtudom csinálni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
macimeister #9589 üzenetére
Nem pittyeg semmit. Még egyszer megnézem mit ír ki.
-
svwilly
csendes tag
válasz
macimeister #9552 üzenetére
Ez rambusz-ramos.Itt használnak vak-ramot ha nincs a slotban memória.Nekem nincs vak-ramom.Ha a slotot üresen hagyom nem száll el valami?
-
svwilly
csendes tag
válasz
macimeister #9549 üzenetére
Igen többször is ki-be kapcsoltam,másik táppal is ua.Félek,hogy alaplap de mitől?
-
ló úr
őstag
válasz
macimeister #9532 üzenetére
Háth igen,én sose javítok,ha a rendszernek baja van,akkor tapasztalataim szerint a javítás sz@rt sem ér már,sőt néha még csak rosszabb lesz tőle
Format C,aztán mehet rá az új rendszer,ennyi
-
ló úr
őstag
válasz
macimeister #9530 üzenetére
Ez igaz,még nem veszélyes,de tapasztalataim szerint ez innentől már csak rosszabb lesz
-
válasz
macimeister #9357 üzenetére
Nekem a régi P4-esembe csontra merült az elem. Nem indult tőle a gép. Szétkapom ezt a laptopot hétvégén és megmérem azt az elemet.
-
válasz
macimeister #9348 üzenetére
Én még a win frissítésre gyanakszok, lehet azt nem figyelte, feltett valamit és ámen.
-
válasz
macimeister #9346 üzenetére
Semmi
. Led-ek se villannak ki. Ötletem sincs. Ramokat kivettem, vissza, winyó ha behal akkor is indulnia kéne. Hétvégén szétszedem, nem-e füstölt-e el benne valami.
-
válasz
macimeister #9344 üzenetére
Haveromé, ő adta hoz nézzem meg, hiába mondtam neki hogy ehhez nem vágok :XD.
Azt mondta egyik pillanatban jó volt, utána meg már sosem kapcsolt be. Gombbal semmi gond nem látszik, nem érzékelhető, nem beesett, kattan nyomkodásra, szóval szerintem nem ott lesz gáz. Ezekben egyébként van táp, vagy a töltőtől kapja? -
válasz
macimeister #9342 üzenetére
Akkor szétbombázom. De nem hiszem, nagyon ép és sértetlen az egész gép, nincs rajta kopás sem, semmi, szóval ahogy látni vigyáztak rá.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
macimeister #9269 üzenetére
Szerintem igen, ha csak egy picit nagyobb terhelésnek teszed ki a gépet egy program futtatással az nagyobb energiát igényel, és ezt a tától kapja.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
macimeister #9267 üzenetére
Szerintem lehet táp is, egy másik táppal is kipróbálnám, illetve az adatkábeleket is kicseléném hátha azokkal van a gond, a legvégső esetben lehet hogy alaplap lesz a gond.
Üdv
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
macimeister #9265 üzenetére
Pontosan milyen táp? A proci nem melegedik túl?
-
robekri
addikt
válasz
macimeister #4465 üzenetére
Nem kell azt kidobni!! BIOS chipet kiveszed és elviszed szakihoz, aki ráteszi neked újra a BIOSt
Üdv.: Robe
-
KubanitoS
veterán
válasz
macimeister #4465 üzenetére
Tudtommal ilyenkor azt lehet tenni, hogy a letöltött biost kiírod CD-re vagy floppyra és arrol bootolsz, ekkor fel kell telepíteni az új bisot.
Ha ez nem megy, akkor sajna mehet a kukába az alaplap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest