- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
Sanyi19 #52625 üzenetére
Ramteszt megvolt. Aida stressz teszt megvolt. Bios a legfrissebb. A régi 5-6 éve fent lévő win 10-nél is jelen volt a hiba miután frissítettem az alaplap bioszát. Majd újratelepítettem az egészet egy friss Win 11-re. Ugyan úgy jelen van most is a hiba.
Az egész gép ki van takarítva.
VGA-nak fent van a legújabb Drivere. A többi megpróbálom feltelepíteni. Hátha.Sanyi19
Igen, a tesztek amiket elvégeztünk nem hoztak eredményt.
Még megpróbálom a többi drivert is feltenni ha találok valamit. Ha nem hoz eredményt megnézem ha lejjebb veszem az órajelét.
A feszültségek és időzítésnél ezekre gondolsz ? [kép] [kép] -
Directors
senior tag
-
Directors
senior tag
válasz
Sanyi19 #52602 üzenetére
Minden meghajtónál 100%-ot ír a HDSentinel.
Beírtam a parancsot. Ezt dobta. Ezt hogyan vagy miként tudom elolvasni ?
Kernel32.dll fáj megvan. Viszont tovább nem tudom....
/SCANFILE=d:\windows\system32\kernel32.dll /OFFBOOTDIR=d:\ /OFFWINDIR=d:\windows /OFFLOGFILE=c:\log.txt -
Directors
senior tag
válasz
Sanyi19 #52595 üzenetére
A CPU-Z program azt írja hogy a kettes és a négyes slotba vannak a ramok.
Aida 64-et futtattam 30 percig. Nem indult újra a gép.
A mamóriát memtest86-al teszteltem pendrive-ról. Lefutott az alap amit maga indít. 2 óra 30 percig ment azt hiszem.
Ment egy jó órát a Prime 95 is. Ott sem volt gond.
Igen, a hűtés jól működik. Nem látom hogy ellenne szállva a hőmérséklet.A naplózásba mit kellene pontosan látnom ?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Arra lettem figyelmes az utóbbi időben hogy random időközönként újraindul a gépem.
Van hogy teljesen tétlenül, mármint nem fut semmi a gépen, van hogy egy sima videó nézése közben.
A memtesztet lefuttattam. Nem dobott hibát.
A Windows 11 szinte frissen telepített. (Már előtte is produkálta ezt a hibát. Win 10)
Azóta vettem észre ezt a hibát miután frissítettem a biost.
A gépet portalanítottam amúgy.
Ez mi miatt lenne ? Merre kellene elindulni a hibakeresésebe?A konfig pedig a következő.
ASRock B450M Pro4-F
AMD Ryzen 5 1600, 3228 MHz
NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER
Memória ha minden igaz akkor 2db g skill f4 3000c16s 8gisb.
TOSHIBA HDWD110 (Y9G3LP6FS)
WDC WD10EZEX-00BN5A0
Samsung SSD 980 500GB
TOSHIBA HDWD110 (Y81N9ZHFS)
Hexa+ 500W -
Directors
senior tag
válasz
CoolMan #16485 üzenetére
Sikerült Megoldani a problémát. (Köszönöm szépen mindenki segítségét.
)
Első körben feltettem a legújabb BIOS-t majd minden VGA drivert letöröltem. Ezután jött a VGA_hoz kapott driver feltelepítése majd a legújabb drivert letöltöttem és feltelepítettem.
Most letudtam futtatni a 3DMark06 és a játéknál sem lépett ki.
Reméljük nem jön már elő a hiba.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám.
A konfig:
ASUS M5A87,AMD Phenom 2 X 4 Black Edition 955 3200MHz (16×200),Kingston DDR3 133MHz,FSP 350-60APN,AMD Radeon 6850,A probléma pedig az,hogy játszok a Euro Truck Simulator 2-vel nem full grafikán majd fogja magát és nincs kép és lefagy.
Feltettem a 3DMark06-ot. Teszt indít majd egy olyan 30 mp után nincs kép és lefagy. Reset, akkor pedig 3 sípolás. Kikapcsolom teljesen majd a 2. Bekapcsolásra újra működik.
Legújabb VGA drivert tettem fel. Szerintetek mi lehet a probléma?
Kaptam hozzá egy VGA tápkábelt. 2 csati van rajta és az egyikre kötöttem rá a tápot a másikat üresen hagytam. Netalán mind a kettőre csatlakoztatnom kellene a tápot? -
Directors
senior tag
válasz
kalmancsaba #15428 üzenetére
Win7-nél soha nem volt nekem eddig kék halál csak XP-vel.
-
Directors
senior tag
válasz
kalmancsaba #15426 üzenetére
Szia!
Megpróbálnám egy másik telepítő cd-vel,illetve egy másik olvasóval is. Nekem ez mindég segített.
Illetve memóriák megtisztítása. -
Directors
senior tag
válasz
CoolMan #15376 üzenetére
A tápot úgy oldottam meg,hogy az én működő gépemből az egyik tápkábelt rákötöttem a winyóra és úgy sem indul.
Az egész tápot nem akarom kiszedni a gépemből.
Meg hát ugye ha a winyó nincs rákötve a gépre akkor indul az egész.Mind1 hát akkor mondom a tulajnak,hogy egy új winyó lesz.
-
Directors
senior tag
válasz
CoolMan #15368 üzenetére
Annyit még megjegyzésként,hogy úgy hozták a gépet,hogy újratelepítették az oprendszert és akkor kezdte el ezt csinálni. Magyarán működött eddig.
ASUS K8N alaplap van benne.
Adatkábelt,tápkábelt cseréltem és megpróbáltam a másik csatlakozóba is.
Sasung winyó van benne.[link] HD160JJ
Ehhez jól látom,hogy nincs frissítés? -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy gép amely nem indul.
A probléma ott kezdődik,hogy csak az alaplap logójáig tölt be és ennyi. Ennél nincs tovább.
Ha lecsatlakoztatom a winyót és úgy indítom akkor pedig tovább megy frankón.A winyó sata kábellel van összekötve az alaplappal. Egy másik gépre rákötöttem a winyót és úgy hibátlan.
Tudtok segíteni,hogy hol lehet a hiba?
Bios frissités talán? -
Directors
senior tag
Üdv!
Ha az alaplap működik és nincs benne proci akkor kell neki sípolnia?
-
-
Directors
senior tag
-
Directors
senior tag
Üdv!
Ha adott egy rossz alaplap és én belerakok egy jó processzort akkor elronthatja az alaplap a működő procit?
(Csak mert van egy alaplap ami nem tudom,hogy működike- vagy sem.) -
Directors
senior tag
válasz
realfan91 #9756 üzenetére
Szia!
Próbáld meg azt,hogy kiveszed az elemet vársz egy kicsit. Illetve köss le róla mindent.Szerintem először nézd meg úgy,hogy kiveszed a memóriákat hátha sípol úgy.Aztán meg a VGA-at is vedd ki és úgy is nézd meg.Ja meg a memóriákat próbáld végig a többi foglalatba is. Hátha.
Nem tudom ér-e ez valamit de nem tart semeddig kivenni őket.Egy próbát megér. Ettől elromlani nem fog. -
Directors
senior tag
válasz
macimeister #9728 üzenetére
Igen jó a táp.
Kivettem a procit.Így forognak a ventik és nem áll le.Jó így se csinál semmit de legalább nem kapcsol ki magától.Akkor ezek szerint a proci lenne? -
Directors
senior tag
válasz
macimeister #9725 üzenetére
Szia!
Most csak alaplap és proci van. Kicseréltem az elemet egy újra.Memória nincs benne.Sajna semmit nem csinál.Megnyomom a bekapcsoló gombot pörög egy 2-3mp-ig aztán leáll.
Procit kiveszem csinálni fog valamit? -
Directors
senior tag
Üdv!
Adott egy régi számítógép. Nem is nagyon volt használva csak kiakarták dobni mert lassú volt így inkább elkértük.Nos újra lett telepítve minden de nagyon nem volt használva. Már lassan fél éve be se lett kapcsolva.
Most szerettem volna elindítani de nem jött össze.Bekapcsolom és aztán ő magától kikapcsol.Működik kb 2-3mp-ig. Avagy felpörögnek a ventiket és ennyi.
Nagyon sok kapcsolgatás után annyi van,hogy nem áll le a gép de se kép se hang.
A tápot cseréltem a memóriát is. Az alaplapon integrált videókártya van. A procit is kivettem majd visszatettem de semmi.
Valami ötletetek van,hogy mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart