Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
attila16 #7157 üzenetére
"De nem simán újraindul a gép, hanem leáll és nem lehet bekapcsolni, csak ha hátul a tápot leállítom majd újra be."
Ezét kell a próbatáp, hogy kiderüljön, hogy a táppal van-e a baj, vagy a számítógéppel.
Valamilyen védelem bekapcsolt a tápban és ezért nem lehet azonnal visszakapcsolni.
Mivel gyenge minőségű a tápod, lehet hogy a védelme nem fog mindig megmenteni attól, hogy más alkatrészek is tönkremenjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkvision AIO PC 24" FHD IPS Touch screen Core i5 12500T 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Eladó 3-4. generációs i5-ös brand PC-k
- Asus Rog Strix GA15DH
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M700 Tiny / i5-6500T / DDR4 / M.2 / USB 3.0 / WIFI / RS232 / számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest